szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
- MEFisto087
- -#Moderator

echo, swego czasu Neo2005 miał regulatory paliwa stajle sarda i chyba tomei z przyzwoitym groszu i podobno dobre może coś jeszcze ma ?
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
echo pisze:Szybka sprawa. Bede potrzebowal regulatora cisnienia paliwa, ale niekoniecznie mam na to 8 stow. Co mozecie polecic, szukac jakiejs renomowanej firmy czy jakis chinczyk sie sprawdzi? Propozycje?
nadal ma, pisz PW do Neo2005, sam bralem od niego niedawno replike Tomei z zegarem, jakos wykonania bardzo dobra ale jeszcze nie testowalem go w aucie, z tego co sie dowiedzialem to calkiem przyzwoite sa te jego repliki za przyzwoita ceneMEFisto087 pisze:echo, swego czasu Neo2005 miał regulatory paliwa stajle sarda i chyba tomei z przyzwoitym groszu i podobno dobre może coś jeszcze ma ?

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
Kolejna sprawa na szybko! Jaka srednice montazu filtra powietrza wybrac przy seryjnym dolocie i przeplywce w s14a? (Apexi power intake)
ostatnio był na nissantech do sprzedania liminer firmy Bee R
zainteresowało mnie to i mam pytanie czy można takie coś dostać w polsce ? np. jakiejść innej firmy żeby nie kosztowało majątku?
bo z tego co wnioskuje jest to limiter obrotów który odcina (coś tam ) żeby można było mieć coś jak procedurę startu i przy okacji daje ładne marchewki i jest mega widowiskowe
http://www.youtube.com/watch?v=14QmLUI0fdc
chce coś takiego !!!
dobra już znalazłem
http://allegro.pl/bee-r-rev-limiter-ogn ... 02021.html
ponad 700zł ała... ale i tak chyba kupie bo do driftu to coś pięknego jest ... ustawie sobie odcine na bezpieczne 7000 obr/min i daje but w podłoge na każdym zakręcie z piękną odcinką i płomieniami z tyłu o nic sie nie matwiąc i nie patrząć na obroty
zainteresowało mnie to i mam pytanie czy można takie coś dostać w polsce ? np. jakiejść innej firmy żeby nie kosztowało majątku?
bo z tego co wnioskuje jest to limiter obrotów który odcina (coś tam ) żeby można było mieć coś jak procedurę startu i przy okacji daje ładne marchewki i jest mega widowiskowe
http://www.youtube.com/watch?v=14QmLUI0fdc
chce coś takiego !!!
dobra już znalazłem
http://allegro.pl/bee-r-rev-limiter-ogn ... 02021.html
ponad 700zł ała... ale i tak chyba kupie bo do driftu to coś pięknego jest ... ustawie sobie odcine na bezpieczne 7000 obr/min i daje but w podłoge na każdym zakręcie z piękną odcinką i płomieniami z tyłu o nic sie nie matwiąc i nie patrząć na obroty
Ostatnio zmieniony czw 06 gru, 2012 20:41 przez SEBA200SX, łącznie zmieniany 1 raz.
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
pytanie:
ile waży dyfer ze szperą?
odpowiedź:
39kg bez paru gram..
szybkie pytanie i szybka odpowiedź
To tak jak by ktoś był ciekawy ile może ważyć
ile waży dyfer ze szperą?
odpowiedź:
39kg bez paru gram..
szybkie pytanie i szybka odpowiedź
To tak jak by ktoś był ciekawy ile może ważyć
Poszukuję...
jak dobrze pamietam to w podstawce ejst BSP a druga strona nypla do podlaczenia np weza chlodnicy oleju ma JICTomek89 pisze:podstawka mocla jaki gwint mają nyple współpracujące z nią?
AN/JIC czy 1/2"bspt?

po lewej JIC po prawej BSP ale rozmiaru Ci nie powiem.. wydaje mi sie ze 1/2 ale pewien nie jestem
Ostatnio zmieniony sob 08 gru, 2012 12:55 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Do podstawki wkręcasz 1/2 bsp, a z drugiej strony zależy czy już masz jakieś przewody, czy będziesz dorabiać.
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 
- artoor200sx
- Stary Wyjadacz

polubia sie , ale musisz dobrego gazownika miec .nismo250 pisze:1jz seria i gaz beda sie lubic ?
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
- Smooth_Operator
- Proszę nie bić nowego

Czy wskaźniki Auto-Guage SM Peak są rozbieralne jakoś z możliwością ponownego złożenia? Jeśli ktoś rozbierał, to poproszę o wskazówkę jak, czy się rozkręcają, czy jakieś zatrzaski? Chciałem zmienić ledy ale nie mogę się do nich dobrać.
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Ja mam u siebie dorabiałem przewody olejowe, było do wyboru do koloru. Zależy też jaki masz gwint w chłodnicy oleju.
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
No tak, ale możesz sobie zamontować odpowiednie nyple i nie będzie potrzeba bonjo boltów.

[/center]