TIGRA dal propozycje na nowy dzial Virtual Tuning wraz z mozliwoscia oceniania prac.
Zapraszam do glosowania wszystkich chetnych ktorzy umieszczali by w nim swoje prace.
Jesli znajdzie sie wieksza grupa osob bawiacych sie w VT - pomyslimy nad takim dzialem...
Dzial Virtual Tuning - glosowanie
Moderator: Moderator
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Jako pomysłodawca oczywiście jestem na tak.
Nie jestem pewien czy zapytanie w ankiecie jest odpowiednie.
Nie lepiej zapytać wprost: "Czy jesteś za utworzeniem działu VT?"
W kwestii informacyjnej:
Propozycją jest stworzenie działu z wirtualnymi przeróbkami tylko i wyłącznie sportowych nissanów, tworzonymi przez zarejestrowanych użytkowników tego forum.
Nie jestem pewien czy zapytanie w ankiecie jest odpowiednie.
Nie lepiej zapytać wprost: "Czy jesteś za utworzeniem działu VT?"
W kwestii informacyjnej:
Propozycją jest stworzenie działu z wirtualnymi przeróbkami tylko i wyłącznie sportowych nissanów, tworzonymi przez zarejestrowanych użytkowników tego forum.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja jestem na tak
Sam się tym nie zajmuje, ale tak jak kolega wyżej napisał jestem ciekaw propozycji tuningu ludzi z forum
Pozdro.
Oczywiscie ze jestem na tak. Kazdy mogl by poddac sie naszej krytyce
A i sam tez bym sie poddal
A i sam tez bym sie poddal

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
@TiGRA - mysle, ze pytanie w ankiecie jest dobre, w ten sposób mozna łatwo policzyc ile osob bedzie wrzucało swoje prace 
a najlepiej to jakby byly dwie ankiety
@TOPIC- chetnie ocenie, chociaż sam nic nie wrzuce
(tak, kliknalem NIE
) 
a najlepiej to jakby byly dwie ankiety
@TOPIC- chetnie ocenie, chociaż sam nic nie wrzuce
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

Pytanie zadalem wlasnie celowo w taki sposob. Tak jak wspominalem szkoda zakladac dzial aby wisialy w nim dwa tematy i na tym sie zakonczylo.
Mam jeszcze troche inny pomysl, w planach jest odpalenie troche innej galerii, tzn. troche wiecej mozliwosci i wygodniejsza. Bedzie w niej mozna ewentualnie zrobic dzial VT.
W galerii beda zdziecia ze spotow itp. oraz galerie uzytkownikow, narazie jeszcze mysle jak przewalic dane z obecnego Albumu i musze zrobic jakis styl graficzny. Ale to dopiero za jakis czas bo jeszcze musze dokonczyc kilka innych zmian.
Mam jeszcze troche inny pomysl, w planach jest odpalenie troche innej galerii, tzn. troche wiecej mozliwosci i wygodniejsza. Bedzie w niej mozna ewentualnie zrobic dzial VT.
W galerii beda zdziecia ze spotow itp. oraz galerie uzytkownikow, narazie jeszcze mysle jak przewalic dane z obecnego Albumu i musze zrobic jakis styl graficzny. Ale to dopiero za jakis czas bo jeszcze musze dokonczyc kilka innych zmian.
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]