Co myslicie o tym nissanie?

Moderator: Moderator

Rozwad
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam,

przeglądając allegro trafiłem na tego nissana http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4975754 myślicie ze jest warty obejrzenia i ewentualnego kupna? oczywiście nic nie wspominajcie o tych naklejeczkach na masce itp, chodzi mi o ogólne spostrzeżenia :)
Awatar użytkownika
borimichal
-#Moderator
-#Moderator

No wiec kolego to nie ten dzial,o to pytamy w
Sprzedam/Kupie,allegro top lista.

Bylem go ogladac.Samochod odpala bez problemu.
Silnik nie kopci i nie wydaje zadnych dziwnych odglosow, z tym ze wydaje mi sie ze za wolno wkreca sie na obroty(testowalem tylko na postoju,poniewaz nie bylo mozliwosci przejazdzki bo autko nie posiada blach a w komisie byla Pani)

Co do budy-ogolnie zdrowa-za jakis czas przydaloby sie zrobic progi ale tak pozatym na podwoziu nie ma specjalnych oznak korozji(ogladalem go na podnosniku)

Autko bylo kiedys niegroznie uderzone w lewy tył-wgnieciony bak.
Lekkie oznaki korozji sa takze na lewym przednim słupku-ale to raczej tylko takie powierzchniowe bomble.
Tylny prawy blotnik lekko odarty z lakieru.Przedni zderzak matowy.
To cos na masce to naklejka,"obsikana" na okolo czerwonym sprayem.

Srodek w złym stanie,brakuje lewego boczku w bagazniku,dolego uchwytu kanapy,kilku zatrzaskow.O tej srebrzance nie bede juz wspominal :/

Z tych super tuningowanych zegarow na slupku zaden nie dziala :D
Blow Blitza-fajnie go slychac.

Uwazam ze egzemplarz godny uwagi-moze posluzyc do zrobienia naprawde niezlej sztuki.
Mam porobionych troche fotek,jak co to pisz.
Rozwad
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

wielkie dzięki, jak byś mógł podesłać foty na rozwadowski@home.pl bym był wdzięczny :) a co do tych naklejek to da się zedrzeć, czy trzeba będzie lakierować? chociaż jak piszesz ze błotnik matowy to przydało by się polakierować jeszcze raz. A dogadywałeś się co do ceny?
Awatar użytkownika
Owca
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

tez intersuje mnie ten model, ja jednak mialem okazje sie nim przejechac
niewiem ale mi zegar od doładowania działał za wolno sie wkrecal bo turbo do wymianyt albo regenracji, ogolnie auto ma potencjał a co do naklejek to raczej nowy lakier... blow off ladny , wydech slaby bass moim zdaniem do uhandlowania jest cena mi sie wydaje... no i 188tys przebiegu, sprawdzalem papiery to bylo 2 wlascicileli 2x 35+lat auto sprowadzone z austri
Awatar użytkownika
Neo2005
Sponsor
Sponsor
Kontakt:

Tez jestem zajnteresowany kupnem dobrego nissanka, jest on jeszcze na sprzedaz? Prosze o fotki na forum lub do mnie na skrzynke terraria.akwaria@gmail.com

Z góry dziekuje i pozdrawiam
Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558

Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251

My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Awatar użytkownika
borimichal
-#Moderator
-#Moderator

Tutaj fotki,ktore zrobilem.
Załączniki
DSC00389.JPG
DSC00379.JPG
DSC00391.JPG
DSC00390.JPG