11wrzesnia -niewygodne fakty

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

debile nie latają w kosmos, nie budują najbardziej zaawansowanych technicznie bombowców B2 a już na pewno nie GT500. jakby nissan był amerykański to byś inaczej gadał :twisted:
skończmy temat bo ja wiem swoje ty wiesz swoje. ja sie interesuje terroryzmem, służbami specjalnymi i wszelkiej maści podobnymi rzeczami więc coś wiem na ten temat.
a po polskich szkołach budowlanych to ludzie mogą jechać do irlandii budować domki letniskowe a nie drapacze chmur.
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

nie oszukujmy sie przecietny amerykanin nie jest zbyt madry
cale stany opieraja sie na cudzoziemcach,usa inwestuje kase a inteligencja przychodzi z zagranicy :)
a z kasa to w sumie tez tak nie do konca,wiecie dlaczego usa tak broni izraela???bo gdyby zydzi wycofali cala kase z usa stany mialy by powazny kryzys
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

Pajak2444 pisze:
Reanimator pisze: nie zrozumiesz póki nie ukończysz 20 szkół w usa
BUHAHAHAHHAHA !! Normalnie rozwaliles mnie !!!
Niewiem czy jestes swiadomy tego ze AMERYKANIE TO DEBILE !! AMERYKANSKIE SZKOŁY ZAKRAWAJA NA KPINE !!!
Poszukaj po necie wypowiedzi uczniow z USA jak wyglada kula ziemska !!

Szczerze mowiąc gówno wiesz o stanach i poziomie nauczania w ich szkołach skoro wypisujesz takie głupoty !!!
Po polskim techniukum mozesz smiało podchodzic do pracy doktorskiej w USA !! ale dodatkowym atutem twoim bedzie to ze wiesz kto mieszka w afryce i ze niema tam ZADNYCH SMOKÓW. Jesli ktos zada przeciętnemu polakowi pytanie : jakie jest panstwo na P to napewno nieodpowie : PODLASKIE lub PODLASIE !! tylko wymieni Polske, Portugalie , Papue i Nowa Gwinee , albo Pakistan !!
wiec prosze skonczmy teamt dotyczący inteligencji amerykanów i wiary jaka pokładamy w USA !! Je im niewierze i nigdy im nieuwierze !!
Trochę przesadzasz - choć generalnie masz rację
średnia inteligencji w USA jest sporo niższa niż u nas

jednak w USA to inteligentni rządzą głupimi a u nas na odwrót...

faktem jest że w USA są lobby.. właściwie 4..
- Kurkowe (produkcja broni)
- Ropy (energii)
- Wojskowi (kacyki armii)
- Bankowo-finansowe (giełda etc..)

te 4 strefy wpływów podporządkowują sobie świat (niestety) i nie ma na nich bata (na razie)
ale wszystko w końcu się wali - takie układy też

ważna jest świadomość ludzi na całym świecie
świadomości służy wymiana informacji
wymianie informacji internet (w miarę anonimowej co też jest ważne...)
dopóki nikt nie nadzoruje internetu to jest szansa ... ;)

PS
Pająk, ja też widziałem fahrenheit 9 11 :)
nie mniej trzeba to traktować jako kolejny punkt widzenia - prawda z reguły leży gdzieś pomiędzy...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

kto ma możliwość niech obejrzy jeszcze "911 - in plane site" bardziej stonowany, nie krzyczą o wielkiej konspiracji, a jedynie podają fakty które nie zgadzają się z oficjalnymi komunikatami rządowymi. Ogląda się tak samo dobrze jak Loose Change ale nikt nie próbuje przekonać cie do wielkiej konspiracji a jedynie podaje fakty, a osądzenie tego wszystkiego pozostawia się widzowi.
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

zgadza sie, powyzszy filmik miazdzy faktami, dodatkowo powiedziane jest ze faktycznie wiele materialow zostalo skonfiskowanych itp etc ... naprawde, wnioski sa bardzo proste ...
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

odnośnie inteligencji Amerykanów to idealnie ją opisał Cezary Pazura jako aktor w filmie Chłopaki nie płaczą
Całkowicie się z nim zgadzam :mrgreen:
Kto oglądał wie o co chodzi...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

Właśnie skończyłem oglądać Lot 93. świetnie ukazuje chaos jaki panował 11 września.
film zajebisty.
prawie jak dokument z tamtego dnia
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

jezeli swoje poglady o amerykanach czerpiesz z filmow nie bedacych filmami dokumentalnymi (lot 93 z zalozenia NIE JEST dokumentem) to juz wiem dlaczego zachwycasz sie amerykanami ...
Straznik teksasu tez pewnie jest prawdziwy ;)
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Awatar użytkownika
Reanimator
Coś już wiem
Coś już wiem

sory ale <font class="red">PIP</font> bzdury za przeproszeniem :?
ten film jest prawie jak dokument. a ja powiedziałem że fajnie jest pokazany chaos na filmie jaki panował wtedy.
a jeżeli ty opierasz sie na filmach Michaela Moore'a to gratuluje też kompendium wiedzy.

ja sie kieruje tym co widziałem na discovery bo jest to chyba najbardziej wiarygodne źródło informacji na ten temat, żadne gówno kręcone przez Józka w komórce :? , z przeczytanych artykułów na ten temat i mojego zainteresowania terroryzmem oraz wszystkim tym związanym a szczególnie 11 września.
skończmy już ten temat
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

co znaczy skończmy ten temat? - niewygodne pytania bolą?
Reanimator pisze:debile nie latają w kosmos
a skąd wiesz że amerykanie latają? widziałeś stary film pt. "koziorożec 1"?
oczywiście nie ma powodów żeby obecnie sądzić że nie latają - jednak pewnym być nie można
dasz se jaja wkręcić w imadło że to nie jest wielka mistyfikacja?

żeby uprzedzić twoją napastliwość (wszak nie czaisz subtelności w wypowiedziach) : nie twierdzę że NIE LATAJĄ
jakby nissan był amerykański to byś inaczej gadał :twisted:
jechałeś kiedyś amerykańskim autem? takim zwykłym ...
zero sterowności, zero hamulców zero czegokolwiek.. - może poza wygodą dla tłustych tyłków
ja sie interesuje terroryzmem, służbami specjalnymi i wszelkiej maści podobnymi rzeczami więc coś wiem na ten temat.
wiedzieć zapewne wiesz, ale wniosków nie umiesz wyciągać,
dajesz się porwać demagogi i wierze w równanie amerykańskie=dobre

nabierz rezerwy do swojej wiedzy i staraj się myśleć niezależnie o cudzych opinii
dopuść możliwość że jest inaczej niż myślisz - mówiąc wprost - dopuść do świadomości opcję że ktoś komu wierzysz (nieważne kto - dziennikarz, oficer , autor książki..) zawsze może cię zrobić w <font class="red">PIP</font>

znów uprzedzając twoją napastliwość: nie twierdzę że się NIE ZNASZ, albo że masz MAŁO WIEDZY na te tematy

powrót do wątku

Amerykanie jako społeczeństwo są po prostu durni - nie mają wykształcenia (ŚREDNIA), oczywiście są tam ludzie doskonale wykształceni o wielkich możliwościach intelektualnych - czy to rdzenni czy też napływowi

Amerykanie jako społeczeństwo są dobrze zorganizowani - mądrzy rządzą mniej mądrymi..

Amerykanie są sympatyczni (przynajmniej ci których znam) - ogólnie mówiąc to po prostu dobrzy ludzie

Ameryka jako państwo ma zapędy imperialistyczne, często korzysta ze swojej siły

co do 11 września to nic nie jest oczywiste.. oprócz jednego
na pewno nie było tak jak to przedstawia rząd Amerykański

nie wiem ile jest prawdy w teoriach spiskowych,
w całość mi się nie chce wierzyć
ale prawda leży gdzieś po środku..
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
Awatar użytkownika
Kub
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

ja sie kieruje tym co widziałem na discovery bo jest to chyba najbardziej wiarygodne źródło informacji na ten temat, żadne gówno kręcone przez Józka w komórce
Na Discovery są tez filmy o duchach i UFO wiec wiarygodność tego kanału jest taka jak każdego innego. Ja bym raczej traktował Discovery jako program naukowo-rozrywkowy bo niestety coraz mniej na tym kanale fachowych programów a dużooooo za dużooo programów robionych przez Amerykanów dla Amerykanów.

Ja mam tylko jedno pytanie: Jeżeli terroryści potrafili zrobić taka akcje jak 9/11 to dlaczego od 6 lat nic w USA nawet nie piardnelo? No może poza ogłoszeniami ze terroryści "chcieli" ale super sluzby (które dopuściły do 9/11) teraz udaremniają wszystkie akty terroryzmu.....takkkkkk bo to tak strasznie trudno wywalić sie w powietrze mając w plecaku parę kilo trotylu....co? nagle się im skonczyli terrorysci samobojcy? Nie sadze... A moze czekaja na jakas okrągła rocznice? Sprawa jest śmierdząca a fakt jest jeden: wojna w Iraku byla i jest a Amerykanie mysla ze caly Bliski Wschód to terrorysci i trzeba ich zabic.

PS. zeby nie bylo za powaznie: http://youtube.com/watch?v=PCRWtEnn238 :lol:
był--->CA18DET....
193HP@6122rpm/250.6Nm@4945rpm
był--->Volvo 2.5 20V Sedan 170HP
był--->Volvo 2.0 T5R Kombi 210HP
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

ja tam czekam na date 2011.11.11 ... :P
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

a co ma być wtedy kolejny koniec świata?? :lol:
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

wolak240sx pisze:a co ma być wtedy kolejny koniec świata?? :lol:
Tak tylko w wykonaniu Bin Bush Air Lines !! hehehehhe !! Penie atak wymierzą w jakSPAĆ BEZPIECZNIE SKORO TERRORYŚCI ATAKUJA NAWET BEZLUDNE MIASTA !!

heheheh
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”