Witam
Mam do wasi pytanie czy kupilibyście GT HD na ps3? Zważywszy na to że jest tam tryb drifting
GT HD Drift mode co wy o tym sadzicie czy gra wam się podoba??
A tu jeszcze jeden film
Gameplay (8 in 1)
A co powiecie na temat Forzy Motorsport 2 na X360 a ponizej kilka filmikow:
Fizyka i model zniszczeń
Trailer 1
Trailer 2
Gran Turismo HD [ps3] vs. Forza Motorsport 2 [xbox 360]
Moderator: Moderator
Ja też zawsze byłem fanem ps2 i sony(mam ją do dziś) , ale teraz kupiłem x360 ze względu na cenę i dużo większą ilośc softu (na ps3 może jeszcze przyjdzie czas)
Gran Turismo to świetna gra, lecz to co zobaczyłem w pierwszej forzie to maskara:
można na przykład kupic s14 s zilnikiem k24de i zrobić swapa na sr20det i rb26det + tuning i kupa ustawień,do tego uszkodzenia i dużo bardziej zaawansowana fizyka jazdy niż w GT. Niech wreszcie Polyphony Digital wymyśli coś nowego zamiast tylko podwyższać rozdzielczość. Przydały by się nowe sample pisku opon - notabene idące z grą od 1 częsci, uszkodzenia i czarne pasy po palonych kapciach.
Teraz w maju wychodzi forza 2 to chyba nie wyjde z domu przez 2 dni hehe.
Gran Turismo to świetna gra, lecz to co zobaczyłem w pierwszej forzie to maskara:
można na przykład kupic s14 s zilnikiem k24de i zrobić swapa na sr20det i rb26det + tuning i kupa ustawień,do tego uszkodzenia i dużo bardziej zaawansowana fizyka jazdy niż w GT. Niech wreszcie Polyphony Digital wymyśli coś nowego zamiast tylko podwyższać rozdzielczość. Przydały by się nowe sample pisku opon - notabene idące z grą od 1 częsci, uszkodzenia i czarne pasy po palonych kapciach.
Teraz w maju wychodzi forza 2 to chyba nie wyjde z domu przez 2 dni hehe.
Ostatnio zmieniony pt 04 maja, 2007 12:26 przez kamil79, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwone są szybsze... YZF600R thundercat + oval carbon laser exhaust onboard 
Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
-
doktor
co tak krótko ?kamil79 pisze:Teraz w maju wychodzi forza 2 to chyba nie wyjde z domu przez 2 dni hehe.
-
Mło0dy
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
a co powiecie na The Fast & The Furious: Tokyo Drift ?
http://www.polska.ea.com/games/10171/KeyFeatures/
grafika nie powala,ale typ modyfikacji jest naprawde ok. chociazby swapy,szpery intercoolery
http://www.polska.ea.com/games/10171/KeyFeatures/
grafika nie powala,ale typ modyfikacji jest naprawde ok. chociazby swapy,szpery intercoolery
a któraś z tych gier jest na PC?
Jest:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
Generalnie praktycznie nie gram ale mialem okazje niedawno pobawic sie w demo GT HD jak i oblookac trailer Forza Motorsport. Obie gry sa na baaardzo wysokim poziomie i pomimo ze od PSone bylem wielkim fanem GT to z tego co zobaczylem narazie bardziej spodobala mi sie Forza. Zreszta GT HD to w koncu remake GT4 do standardow HD a nie nowa gra zrobiona od podstaw. Mimo to pomykac sobie autkami w GT z widoczkami w HD to nielada kasek 
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
-
Sebi-G
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Ja planuje w czerwcu kupic X360 i forze motorsport 2
obecnie Xbox i forza Motorsport juz powoli hajs sie zbiera na nowego X360 Premium 
Dla smaku dodam jeszcze kilka trailerow z Forzy Motorsport 2
Filmik 1
Kilka filmikow z Gameplay'a
Dla smaku dodam jeszcze kilka trailerow z Forzy Motorsport 2
Filmik 1
Kilka filmikow z Gameplay'a
Jest:
Nissan | 200SX | RS13 5MT
Mitsubishi | FTO GPX | DE3A 5MT
Było:
Opel Astra F - sprzedany
Honda Civic EG4 - sprzedany