HaKeN, ales pomogl, wiadoml ze ze zdjeciem idzie szybko, zabawa jest z poskladaniem,
Ja samemu jiz nie raz zmienialem sprzegll czy skrzynie w garazu bez kanalu ale zajmuje to odpowiednio wiecej czasu.
Co do lozyska to czy aby na pewno to lozysko oporowe a nie jakies w skrzyni,
Tulejka w wale korbowym jest dobra?
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Było tak, coś szumiało tylko po wciśnięciu sprzęgła więc padło na oporowe. Kiedyś rozmawiałem na ten temat z daskiem i od niego miałem to łożysko ale nie było czasu na wymianę. Potem miałem ta awarie z panewkami, jak wyciągnąłem silnik to okazało sie że sprzęgła już za wiele nie ma więc kupiłem komplet.
Po złożeniu już nie szumi, teraz wyje, tak jakby stanęło całkiem. No i przez to nissan stoi od dłuższego czasu ale pora się nim zająć.
Jak nie oporowe to co? Z tego co wiem oporowe działa dopiero po wciśnięciu sprzęgła. Więc dlatego to obstawiam.
Co do tulejki, wydaje mi się że była ok. Teraz jak zdejme to po robie zdjęcia i pokaże wam. Bo moi okoliczni fachowcy mają mniejsze pojęcie o tym wszystkim niż ja informatyk...
Ostatnio zmieniony pn 14 gru, 2015 16:11 przez luki343, łącznie zmieniany 1 raz.
Siemano, mam pytanie odnośnie ogrzewania od jakiegoś czasu mam tak, że jak włączę na ciepło, ciepła niema, nie ważnie ciepły czy zimny nie ma znaczenia czy na dworze ciepło czy zimno, czy jest rano czy wieczorem? Miał ktoś tak ...
Zależy od tego czy awaria czy zużycie. Jeśli awaria to raczej od razu, jeśli zużycie to będziesz miał coraz gorsze ciśnienie oleju i możesz zatrzeć silnik w końcu.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.