na 320 mm z murano trzeba felg co ma średnicę w środku minimum 360~365 mm koło zacisków.
Dużo zależy od samej felgi, a jak stosuje się tarcze inne od nissanowych w grę wchodzi jeszcze osadzenie. Są 17 co 330 wchodzi bez dystansu, 345 ciężarki ściąga i tak dalej
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Bo mam ładne 16" Mesh i żeby dorwac podobny wzór w 17" to musiałbym wybecalować z 2k, a nie mam tyle na tą chwilę. Będę musiał pomierzyć felgi w środku, ale jak widzę te zdjęcia w 17" to rzeczywiście może być kłopot to upchać. Za to np. na tarczę 296mm z Xtraila by pewnie siadlo w 16", ale wtedy już chyba rzeźbienie adaptera mija się z celem żeby uzyskać to marne 16mm średnicy tarczy więcej, jak na 280 siądzie p&p.
EDIT: jeszcze jedno szybkie pytanie apropos zacisków z S14, są tam te takie blaszki w kształcie krzyża, jak jednej brakuje to co robić/z czego dobrać?
EDIT: jeszcze jedno szybkie pytanie apropos zacisków z S14, są tam te takie blaszki w kształcie krzyża, jak jednej brakuje to co robić/z czego dobrać?
Ostatnio zmieniony pn 14 wrz, 2015 09:47 przez Sykopson, łącznie zmieniany 1 raz.
S13 CA18DET
JapanizeD
JapanizeD
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... Items.html blaszki pasują ale niestety szpilki są za krótkie.
- MEFisto087
- -#Moderator

jest metalowa uszczelka
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Idealnie siada uszczelka z Lublina. Koszt 7 zł 

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
Koledzy,
mój SR po butowaniu zaczyna pracować nie równo, gaśnie schodząc z obrotów. Póki nie dostanie ostro w palnik jest wszystko ok, pracuje równo, nie gaśnie. Jaka może być przyczyna?
TPS ustawiony, wolne obroty ustawione, zapłon na 15".
mój SR po butowaniu zaczyna pracować nie równo, gaśnie schodząc z obrotów. Póki nie dostanie ostro w palnik jest wszystko ok, pracuje równo, nie gaśnie. Jaka może być przyczyna?
TPS ustawiony, wolne obroty ustawione, zapłon na 15".