nismo250, karbonem czy kewlarem?
bo kevlar to z warszawy
Radzikowski,Wróbel na skoczylasa
i Aaronex z Bielska Białej
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Witam,
czy ma ktoś namiar na importera aut z Japonii? Taki sprawdzony, zaufany, który byłby w stanie ściągnąć GTR'a r34? Jestem w stanie nawet polecieć obejrzeć lub wybrać auto, po wcześniejszym ustaleniu. Chodzi o znalezienie modelu i import do kraju, pozdrawiam.
czy ma ktoś namiar na importera aut z Japonii? Taki sprawdzony, zaufany, który byłby w stanie ściągnąć GTR'a r34? Jestem w stanie nawet polecieć obejrzeć lub wybrać auto, po wcześniejszym ustaleniu. Chodzi o znalezienie modelu i import do kraju, pozdrawiam.
w poznaniu z tego co wiem, też nie ma problemu z obiciem tarczy kewlarem czy wzmocnieniem docisku...
na forum również Erison zajmuje się sprzęgłami więc jemu możesz podesłać swoje a cena pewnie będzie lepsza niż u radzikowskiego...
na forum również Erison zajmuje się sprzęgłami więc jemu możesz podesłać swoje a cena pewnie będzie lepsza niż u radzikowskiego...
Poszukuję...
FERradeh2 pisze:Witam,
Dzisiaj ogarnąłem że w mojej Nysie (z31) poprzedni właściciel wpakował uniwersalną sonde z 4 kablami a oryginalnie są 3. Prawdopodobnie właśnie ona padła, więc zastanawiam się czy:
1) kupować taką do Nissana: http://allegro.pl/sonda-lambda-nissan-3 ... 64218.html gdzie jest podany kod silnika
2) kupić uniwersalną z 3 kablami znanej marki (jaką warto? Denso? NTK? Bosh?)
3) uniwersalną z 4 kablami znanej marki, które są trochę tańsze?
1) kupować taką do Nissana: http://allegro.pl/sonda-lambda-nissan-3 ... 64218.html gdzie jest podany kod silnika
2) kupić uniwersalną z 3 kablami znanej marki (jaką warto? Denso? NTK? Bosh?)
3) uniwersalną z 4 kablami znanej marki, które są trochę tańsze?
300zx z31 '86 przyszłe drift machine
wg serwisówki i tego co czytałem o lambdach to ta z 3 przewodami ma grzanie, a ten 4 przewód to "analog ground" które jest podpięte w niektórych ECU, stąd pytanie czy jak podepnę ten 4 przewód (zazwyczaj szary) do masy czyli karoserii to będzie działać jak należy?
300zx z31 '86 przyszłe drift machine
Szybka akcja panowie. Tloki z jakim stopniem sprezania dobrac do 1.5mm cometica zeby optymalnie i bezpiecznie dmuchnac 400-450 kucykow?
Panowie pomóżcie bo mi ręce juz opadają, potrzebne mi na szybko sprzęgło do mitsubishi 3000GT twin turbo, juz mialem teraz 6 z kolei ktore nie pasuje... Możecie podać namiary na hurtownie, sklepy, ludzi co maja to ja miejscu? Z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony pt 10 kwie, 2015 13:35 przez koko88, łącznie zmieniany 1 raz.
nie lepiej dać to co miałeś zamontowane do regeneracji?
tarcze mogą ci obić kevlarem, do tego wzmocnić lub odnowić docisk, i kwestia zakupu łożyska oporowego...
tarcze mogą ci obić kevlarem, do tego wzmocnić lub odnowić docisk, i kwestia zakupu łożyska oporowego...
Poszukuję...
A ty binio dawales nadwymiar czy jest sens pakowac 86mm (std)?

[/center]