szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
http://mtuning.pl/pl/sklep-tuning-inter ... x-s13.html
Ktoś miał do czynienia z tym setem? To jest to zamocowania IC w zderzaku? Jak się sprawuje? Bo chyba cena jak za alu orurowanie jest spoko? Da radę do tego IC z Iveco wpasować?
Ktoś miał do czynienia z tym setem? To jest to zamocowania IC w zderzaku? Jak się sprawuje? Bo chyba cena jak za alu orurowanie jest spoko? Da radę do tego IC z Iveco wpasować?
S13 CA18DET
JapanizeD
JapanizeD
Dobry, mam pytanie odnośnie króćca wylotowego z T28. Oryginalnie jest to kształtka z małą średnicą wewnętrzną, z tego co pamiętam 40 mm. Ja mam zrobiony nowy układ na średnicy wewnętrznej 56 mm czyli większej niż seria. Chcę założyć inny króciec wylotowy o średnicy wewnętrznej takiej jak nowy układ. Nie będzie miało to wielkiego wpływu na przepływ powietrza, które z małej średnicy wyjścia z chłodnej muszli będzie tłoczone do większej?
mucek6, zilvia.net albo nico
Pytanie nie związane z nissanem, dotyczy quattro.
Ktoś zna się na kasowaniu luzów w mechanizmach różnicowych ?
Jak poznać kiedy jest ok ?
Przeglądam ETKE a tam kupa podkładek ze skokiem co 0,05.
Ponoć magia; jednak znalazłem dwa wpisy, że chłopaki ogrneli.
Pisze tutaj bo uważam, że więcej osób może mieć pogląd na sytuacje lub namiar na jakieś źródła informacji
w końcu tu praktycznie każdy coś konkretnego grzebie przy aucie.
Ktoś zna się na kasowaniu luzów w mechanizmach różnicowych ?
Jak poznać kiedy jest ok ?
Przeglądam ETKE a tam kupa podkładek ze skokiem co 0,05.
Ponoć magia; jednak znalazłem dwa wpisy, że chłopaki ogrneli.
Pisze tutaj bo uważam, że więcej osób może mieć pogląd na sytuacje lub namiar na jakieś źródła informacji
Ostatnio zmieniony pn 15 wrz, 2014 22:57 przez skwaromir, łącznie zmieniany 1 raz.
Mazda 323 ma dłuższe i grubsze sporo, długość możesz sobie dobrać, są różne ( i nie kosztują po sto złotych za sztukę
) gwint pasuje idealnie, ja mam 344 mm nr. z katalogu GeParts OYO 30K3020-OYO.
CA18DET - Jeden osiem Turbo burbo...