szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
ojjj Binio no wstyd
a ciocia google mowi wszystko
http://forums.nicoclub.com/fuel-rail-qu ... 76226.html
mam nadzieje ze pomoglo
http://forums.nicoclub.com/fuel-rail-qu ... 76226.html
mam nadzieje ze pomoglo
- MEFisto087
- -#Moderator

czyli 
Binio_ pisze:na końcu listwy paliwowej
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
czyli na listwie paliwowej na 4-tym cylindrze
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
ZA 4tym, na końcu listwy, tak jak pisałem wyżejPajak2444 pisze:czyli na listwie paliwowej na 4-tym cylindrze
Nie trzeba przycinać, co najwyżej lekko dogiąć w 2 miejscach, aczkolwiek u mnie przy koukach weszło bez tego i dałem tylko podkładki i jest całkiemkacus13 pisze:Male pytanko czy listwa dolna lamp seryjna pasuje bez problemu do lexusow czy trzeba ja przycinac?
Ostatnio zmieniony czw 05 cze, 2014 21:35 przez Binio_, łącznie zmieniany 1 raz.
watpie czy jest jakakolwiek różnica.luki343 pisze:Jaka jest różnica pomiędzy łożyskiem oporowym w CA przedlift a polift?
skrzynia, ani docisk się nie zmieniły, więc czemu łożysko miałoby być inne
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
można, wszystko można ale czy to listwy nie osłabi to nikt nie wie, najlepiej na trójniku na wejściu na listwę sobie dać czujnik
From 0 to bitch in 2,5 seconds
Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne
Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne
takie adapter zapodajesz sobie za filtrem paliwa i masz wszystko z baniNero pisze:Siema.
Czy można zrobić dodatkowy otwór w listwie paliowej by wkręcić dodatkowy czujnik ciśnienia paliwa?

da się na negatywie zejść 4cm w górnej części koła? tzn teraz koło wystaje 4cm i trzeba zejść na równo do nadkola, da się? Ma ktoś jakiś sposób jak te stopnie negatywu przeliczać itp? ile max stopni jest rozsądne do jazdy żeby opona nie miała małej powierzchni styku z asfaltem?
Zapraszamy do Zakopanego!! http://www.zol.pl/nocleg/sfinks
wszystko sie da fasolki na zwrotnicy i robisz negatyw.moryc7 pisze:da się na negatywie zejść 4cm w górnej części koła? tzn teraz koło wystaje 4cm i trzeba zejść na równo do nadkola, da się? Ma ktoś jakiś sposób jak te stopnie negatywu przeliczać itp? ile max stopni jest rozsądne do jazdy żeby opona nie miała małej powierzchni styku z asfaltem?
ale najpierw napisz dlaczego tak masz? przerabiales skret czy et w kolach beznadziejne?
4cm to duzo nie lepiej troche zrolowac nadkola lub laminat?