Ludzie narzekali jak używki oryginalne sprzedawałem za 250-350zł... Ale poszły wszystkie jednak
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
echo, to przygotuj się na wydatek ponad 1tys zł za nową kierownicę Nardi.
Ludzie narzekali jak używki oryginalne sprzedawałem za 250-350zł... Ale poszły wszystkie jednak
Tak myślałem, troche szkoda, ale ja raczej nie będe tego testowałNeo2005 pisze:Damina te z linku to chinole, ale jeżeli leją prawidłowo to dlaczego nie. Mogę takie mieć w lepszej cenie ale kurde boje się tego ściągnąć z czajna i komuś sprzedać
Ostatnio zmieniony pt 30 maja, 2014 20:46 przez Damian, łącznie zmieniany 1 raz.
- borimichal
- -#Moderator

przy wtryskach z imprezy jedynie musimy przerobic ori kostki albo zastosowac te z subaru.Damian pisze:Witam,
mam krótkie pytanie na temat wtrysków do SR'a
co trzeba przerobić żeby weszły 550cc od Subaru Imprezy
I czy ktoś wie więcej na temat tych wtrysków sr'owkskich 500cc(wtryski do Sr'a) . Niby nowe, cena dobra ale czy nie jest to jakiś chiński ulep?
Pozdrawiam
jakbys chcial mam na sprzedaz 440`stki z imprezy po czyszczeniu i sprawdzeniu kilka dni temu razem z kostkami
- borimichal
- -#Moderator

z jakiego turba chcesz tyle dmuchac?Damian pisze:Właśnie widziałem że masz na sprzedasz 440'stki, tylko teraz drugie pytanie z mojej str. bo chce auto na nowo wystroić na nistune na max 1.4 bara min. 1.2 i czy te wtryski dadzą rade?
Wiem, jestem na to przygotowany, ale nie ma nikogo kto by mi sprzedalFer pisze:echo, to przygotuj się na wydatek ponad 1tys zł za nową kierownicę Nardi.
- borimichal
- -#Moderator

spokojnie dadza radeDamian pisze:Z GT T28 BB
Dadzą rade 440 to ogarnąć ??
Czy przy demontażu nagrzewnicy z S13 te dwa króćce wychodzące z silnika do niej muszą mieć przepływ między sobą? czy mogę je pojedyńczo zaślepić?
Możesz zaślepić.
Ma ktoś gdzieś wszystkie wymiary gum zawieszenia w s13?
Ma ktoś gdzieś wszystkie wymiary gum zawieszenia w s13?
From 0 to bitch in 2,5 seconds
Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne
Jak byś mógł to było by miło 
kiera jeśli jest seryjna powinna pasować bez problemów no chyba że wieloklin jest innego rozmiaru w r33 w co wątpię ;p
kiera jeśli jest seryjna powinna pasować bez problemów no chyba że wieloklin jest innego rozmiaru w r33 w co wątpię ;p
From 0 to bitch in 2,5 seconds