jak to jest z tym poliuretanem bo bede sobie robil tuleje i szukam walków
i tutaj ladnie napisane i logicznie im ciemniejszy tym twardszy (no prawie )
i żółty ma 70
http://tablica.pl/oferta/pokrycia-walow ... cd5b7462c9
a tu pisze żółty 90
http://allegro.pl/tuleja-tuleje-wahacza ... 22164.html
zas tutaj żółty ma 95
http://allegro.pl/pret-walek-pu-poliure ... 03559.html
potrzebuje do cywinego auta taki miekki czyli niby żółty
no ale tego walka sobie juz nie kupie
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
- milosz123123
- Stały gość

Ma ktoś możliwość szybkiego zmierzenia rozstawu śrub mocujących serwo w s13? 
Wszystkie części do s13...
- borimichal
- -#Moderator

nismo tak jak luk pisze,kolorem sie nie sugeruj.
90 to najtwardszy powiedzmy,do cywilnego bierz 70
90 to najtwardszy powiedzmy,do cywilnego bierz 70
sa tam ograniczniki ktore trzeba poszlifowac
sciagnij zawiasy i bedziesz wszytko widzial
prosta operacja
sciagnij zawiasy i bedziesz wszytko widzial
prosta operacja
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Bardzo prosta operacja, tak jak bybs pisze, odkręć sobie zawiasy, mając je w ręce będziesz widział co przeszkadza, trzeba to wyciąćkacus13 pisze:Przerabial ktos zawiasy lub robil nowe zeby maska otwierala sie na 90stopni? wie ktos moze jak takie cos ogarnac?
U mnie to wyszło tak
- MEFisto087
- -#Moderator

Na zdjęciu widać jak Binio_, robi V-ke z SR-a właśnie jest w trakcie dopasowywania kolektora dolotowego
.
Też myślę co by sobie tak zrobić z maską i tak jak napisali chłopaki wyżej widać od razu co trzeba podszlifować jak ma się zawiasy w ręku.
Też myślę co by sobie tak zrobić z maską i tak jak napisali chłopaki wyżej widać od razu co trzeba podszlifować jak ma się zawiasy w ręku.
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Połamały mi sie wszystkie te zatrzaski, ktoś wie gdzie można kupić, albo jakiś pomysł jak to przerobić? to ten plastik od nawiewów w s14

Ostatnio zmieniony czw 09 sty, 2014 20:17 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
masz racje sprzeglo ci sie skonczyloKrzys pisze:Zaczęło mi się zlizgać sprzęgło : < Wymiana całego sprzęgła czy jest szansa, ze okładziny czy coś się poprostu skończyły?
a powazniej to czeka cie wymiana tarczy sprzegla lub obicie twojej starej na nowo,
warto zwrocic uwage na stan kola zamachowego, docisku i lozyska oporowego
jak bedziesz to rozbieral to mozna pomyslec o czyms mocniejszym niz seria,
zeby za jakis czas gdy cie poniesie fantazja i dodasz kilka koni/Nm do auta sprzeglo znowu sie nie zaslizgalo.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Widzę, że kolega SRC. Powiem Ci, że od połowy grudnia jestem posiadaczem s13. Były plany lecz jednak finansowo nie za dobrze, będę w nim robił to co mogę swoimi rękami i po niezbyt dużych kosztach. Dzisiaj uporałem się z dziurawym przewodem od chłodnicy. Niby nie cieknie ale czuję, że problem powróci. Dzisiaj trochę go poganiałem i wyszło na to, że sprzęgło od czasu do czasu się ześlizgnie i pewnie będzie coraz częściej.
Jak sprawdzić stan koła zamachowego, docisku i łożyska? Jakie koszty? Ciekawe czy ogarnę to sam w garażu bez kanału...
Jak sprawdzić stan koła zamachowego, docisku i łożyska? Jakie koszty? Ciekawe czy ogarnę to sam w garażu bez kanału...

[/center]