szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
na biało to nie turbo. nie masz czasem oleju w chłodnicy albo na odwrót? bardziej wygląda na uszczelke pod głowicą
Poszukuję...
ponawiam pytanie. Podrzuccie mi pany jakies kody zlotego lakieru samochodowego. Poszukuje jakis inspiracji 
Lolson ma turbo ode mnie, jak brałem repliki gt35 to wziąłem jedną taka sztukę na próbę - jak będzie działać u Lolsona to zamówię ich więcej.
Zadałem pytanie do mojego dostawcy ale siedzi cicho
Zadałem pytanie do mojego dostawcy ale siedzi cicho
Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Mam sprawę. Wymieniam sprzęgło w R33. Zdjąłem wał, podporę skrzyni, wysprzęglik, odkręciłem wszystkie śruby ze skrzyni itd. Ogólnie skrzynia gotowa do wyjęcia. Problem mam następujący: koniec skrzyni od strony wału bez podparcia jest bardzo nisko i pod takim kątem, że nie da się zrzucic skrzyni bo się blokuje. Jak pomagam sobie lewarkiem i podnoszę końcówkę skrzyni to w pewnym momencie drążek zmiany biegów blokuje się o budę a przydałoby się jeszcze z 5cm podnieść żeby wypoziomować skrzynię i ją zdjąć. Drążka raczej teraz już nie wyjmę bo tam nie dojdę. Jakieś sugestie jak to ugryźć?
Jezeli drazek jest podobnie mocowany jak w s13 to wyjmujesz jeden pierscien segera i masz go z glowy - sprawdz to sobie
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
trzeba wyjąc drążek zmiany biegów i tyle.
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Sprawdz czy uda się podnieść bude z przodu lub boku auta troche (ale budę a nie wózek przedni) bo czasem jest tak, ze robi sie bardzo duża róznica wysokości i jest więcej miejsca przy dzwonie skrzyni i końcu, może będzie lepiej.
Jak nie to czeka Cie starganie lewarka w jakiś sposób
Zadzwon do mnie na 662.265.106
onepointeightT
- Furious
- Stały gość

- Kontakt:
Panowie, pomóżcie bo już trace nerwy z tym Nissanem, czego nie kupie to nic nie pasuje 
Chciałem wymienić półoś lewą, zakupiłem przez allegro, sprzedawca sie zarzeka że to napewno z S13 i prawa/lewa są identyczne, ale ona mi nie pasuje. Jest dłuższa o dobre kilka cm, nie da rady jej zmieścić.
Czy to możliwe że występowały różne? O co chodzi..?
Chciałem wymienić półoś lewą, zakupiłem przez allegro, sprzedawca sie zarzeka że to napewno z S13 i prawa/lewa są identyczne, ale ona mi nie pasuje. Jest dłuższa o dobre kilka cm, nie da rady jej zmieścić.
Czy to możliwe że występowały różne? O co chodzi..?
Już próbowałem i podniosłem ale nadal brakuje trochę. Czeka mnie po prostu wyjęcie tego drążka.Binio_ pisze:Sprawdz czy uda się podnieść bude z przodu lub boku auta troche (ale budę a nie wózek przedni) bo czasem jest tak, ze robi sie bardzo duża róznica wysokości i jest więcej miejsca przy dzwonie skrzyni i końcu, może będzie lepiej.
Zadzwonię później do Ciebie jak się w pracy trochę obrobię z robotą. Dzięki! A numer mamZadzwon do mnie na 662.265.106
P.S. Wpadaj na grilla w weekend
Ostatnio zmieniony śr 04 wrz, 2013 08:21 przez Hikiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Szaman w sobotę jest zajętyHikiel pisze:P.S. Wpadaj na grilla w weekend
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 

[/center]