Neo2005,
Kilkadziesiąt złotych to i to.
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Za przyczepkę Niewiadnów N250 płacę niecałe 40zł.
"If in doubt, flat out."
Colin McRae 1968-2007
Colin McRae 1968-2007
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
dyfer w automacie jest inny? mowie o s13. Coś kiedyś mi sie obiło o uszy, że bardzo wiele automatow bylo wyposażonych w szpery.Czy z nissanam jest tak samo?bo oznaczen chyba zadnych nie ma???? niby dwa kola na suchym lapia mieli normlanie oboma ale nie bardzo mialem okazje go podniesc i zakrecic kole i pytam z ciekawosci logiczne ze poki nie zobacze to nikt mi nie powie.
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
- MEFisto087
- -#Moderator

jak nikt nie kombinował to z automatem w wersjach europejskich zawsze była szpera 20-25%
pochwal się co tam grzebiesz bo twój to manual
pochwal się co tam grzebiesz bo twój to manual
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
- milosz123123
- Stały gość

Kiedyś miałem CA w automacie i szpery nie miało a też dwa ślady zostawiał, obecne s13 też zostawiało dwa ślady a jak wyciągnąłem dyfer bo wkładałem ze szperą to sie okazało że szpery nie było.
Ostatnio zmieniony pn 01 kwie, 2013 11:15 przez milosz123123, łącznie zmieniany 1 raz.
jak koła mają mniej więcej równą przyczepność to będą 2 kręcić, ale jak już np jednym staniesz na suchym a drugim kołem na lodzie to nie ma bata, żeby zakręcić dwoma bez szpery
Poszukuję...
Ja mam 200sx s13 z 1990r chyba była to najbogatsza wersja, skrzynia AUT (obecnie manual), oryginalna szpera, spryskiwacze lamp przednich, klima, oryginalny szyber.Artur1020 pisze:dyfer w automacie jest inny? mowie o s13. Coś kiedyś mi sie obiło o uszy, że bardzo wiele automatow bylo wyposażonych w szpery.Czy z nissanam jest tak samo?bo oznaczen chyba zadnych nie ma???? niby dwa kola na suchym lapia mieli normlanie oboma ale nie bardzo mialem okazje go podniesc i zakrecic kole i pytam z ciekawosci logiczne ze poki nie zobacze to nikt mi nie powie.
Kaszi Garage
https://www.facebook.com/kaszigarage
https://www.facebook.com/kaszigarage
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Mmmmm, marzy mi się taki terazKaszi pisze:Ja mam 200sx s13 z 1990r chyba była to najbogatsza wersja, skrzynia AUT (obecnie manual), oryginalna szpera, spryskiwacze lamp przednich, klima, oryginalny szyber.Artur1020 pisze:dyfer w automacie jest inny? mowie o s13. Coś kiedyś mi sie obiło o uszy, że bardzo wiele automatow bylo wyposażonych w szpery.Czy z nissanam jest tak samo?bo oznaczen chyba zadnych nie ma???? niby dwa kola na suchym lapia mieli normlanie oboma ale nie bardzo mialem okazje go podniesc i zakrecic kole i pytam z ciekawosci logiczne ze poki nie zobacze to nikt mi nie powie.
Takie wersje na Szwajcarie najczęściej szły - szyber + szpera + spryskiwacze
Ostatnio zmieniony pn 01 kwie, 2013 16:39 przez Binio_, łącznie zmieniany 1 raz.
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
o takiej wersji mowa
w srode laduje do mnie bo juz w sumie kupiona tylko przywiezc zostalo, powiem szczerze ze nie spodziewale sie ze taki automat mzoe tak ladnie zmieniac biegi i tak ladnie chodzic.... i w porownaniu do jazdy moim to jezie sie jak limuzyna 
to tak jakby wykastrować nissanaArtur1020 pisze:i w porownaniu do jazdy moim to jezie sie jak limuzyna
ponawiam pytanie, ma ktoś jakąś stronkę gdzie są podane wielkości turbinek garretta?
Ostatnio zmieniony pn 01 kwie, 2013 20:51 przez Saqu, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszukuję...
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
moze i tak, ja mam poziom hard ale tam totalna seria i balon chyba 60 przy 195????Saqu pisze:to tak jakby wykastrować nissanaArtur1020 pisze:i w porownaniu do jazdy moim to jezie sie jak limuzynato nie limuzyna! on musi być hardy!
ponawiam pytanie, ma ktoś jakąś stronkę gdzie są podane wielkości turbinek garretta?
a wiec zeby bori nie krzyczal, myslicie ze opona 195/60 to balon ?
Ostatnio zmieniony pn 01 kwie, 2013 23:19 przez Artur1020, łącznie zmieniany 1 raz.
- borimichal
- -#Moderator

przypominam tylko o czym jest ten temat !!