szybkie pytanie, szybka odpowiedź

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Saqu
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

wretched pisze:Nakrętki zamknięte ale szpilki seryjnej dlugosci, na bank takie beda dzialac ???
zmierz jakiej długości masz szpilki jak wystają i albo takiej długości szukaj nakrętek + pare mm, albo szukaj przelotowych nakrętek i problem z głowy. tylko mniej estetycznie
Poszukuję...
wretched
Coś już wiem
Coś już wiem

Tylko taka przelotowa musi miec gwint na całej długości czyli nie może być na imbus jak dobrze rozumuje ?
Awatar użytkownika
Saqu
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

http://allegro.pl/nakretka-nakretki-do- ... 41449.html

o takie coś, pozostaje zwykły klucz nasadowy.
Poszukuję...
Awatar użytkownika
Lolson
Stały gość
Stały gość

szybkie pytanie: to: http://allegro.pl/tlumik-sportowy-przel ... 16336.html czy to: http://allegro.pl/tlumik-sportowy-basow ... 84071.html
ten drugi to coś jak apexi n1 i jak jest za głośno to można silencer wsadzic np.w razie kontorli ;)
Ostatnio zmieniony wt 11 wrz, 2012 16:35 przez Lolson, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Saqu
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

jeden i drugi link nie bangla

edit
mnie by się widział ten drugi, jakiś taki bardziej estetyczny ;)
Ostatnio zmieniony wt 11 wrz, 2012 18:26 przez Saqu, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszukuję...
Awatar użytkownika
artoor200sx
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

ani jeden , ani drugi . Mam u siebie zalozone cos podobnego ( jeszcze byly wlasciciel montowal ) efekt wizualny jest zupelnie do dupy , jakby tlumik od poloneza wisial , wogole nie zgrywa sie z ksztaltami innych elementow .

Obrazek

Lolson, jesli Tobie sie to jednak podoba , to bede Ci go mogl nie dlugo pogonic w konkurencyjnej cenie 50 zl z silencerem ;)
Ostatnio zmieniony wt 11 wrz, 2012 19:55 przez artoor200sx, łącznie zmieniany 1 raz.
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
Awatar użytkownika
Saqu
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

ten na allegro ma dłuższą końcówkę artoor200sx, , twój wygląda jak by go ktoś brzeszczotem skrócił ;p
Poszukuję...
Awatar użytkownika
artoor200sx
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Saqu pisze:ten na allegro ma dłuższą końcówkę artoor200sx, , twój wygląda jak by go ktoś brzeszczotem skrócił ;p
Wydaje Ci sie , koncowka jest ladnie zarobiona , po prostu zdjecie jest stare i zrobione pilotem do telewizora .
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
Awatar użytkownika
Scratch
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Czego potrzebuję żeby zamontować podporę wału w s13? Nie mam starej podpory więc nie wiem czego brakuje. Mam dwie blachy między które przykręca się podporę. Czy oprócz samej podpory czegoś jeszcze potrzebuję?
s13 SR20DET
Awatar użytkownika
Lolson
Stały gość
Stały gość

wydaje mi sie że jest troche inny ten z linku, poza tym ja nie chce go idealnie do tyłu tylko pod lekkim kątem, jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=Un19GvIi ... re=related Tylko jeszcze nie wiem jak to przekazać tłumikarzowi tego co ja chce xD

z innej beczki wie ktoś jak ustawić w takim gauganku warning i dźwięk przy opening ceremony: http://allegro.pl/wsk-cisnienie-doladow ... 55731.html ?
We are INSANITY CREW✌️
Facebook
Instagram
Awatar użytkownika
kolosezw
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

nie widzisz roznicy, ze jest calkiem inne body, z ladnym wyzlobieniem na wydech, ktore sprawia, ze to jakos sie komponuje?

w czystej serii bez dokladki z tylu to nie wyglada jakos super.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
szaman
-#Moderator
-#Moderator

artoor200sx, twoj wydech jest inny niz te z aukcji podrzuconych przez lolsona,
jakbym ja mial wybierac to tylko cos w ten desen:
http://allegro.pl/tlumik-sportowy-przel ... 16336.html

z prostej przyczyny mozna go lepiej schowac bo ma ta koncowke dluzsza, mozna silencera wlozyc i wyglada o niebo lepiej niz ten drugi czy taki jak ma artoor200sx w moim mniemaniu oczywiscie ;)
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Ban0ff
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Scratch pisze:Czego potrzebuję żeby zamontować podporę wału w s13? Nie mam starej podpory więc nie wiem czego brakuje. Mam dwie blachy między które przykręca się podporę. Czy oprócz samej podpory czegoś jeszcze potrzebuję?
podpore montujesz na wal i sciskasz ja tymi dwoma blachami, raczej nic wiecej nie jest potrzebne :)
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv

S13 2JZ / 730HP 820NM
Awatar użytkownika
Lolson
Stały gość
Stały gość

kolosezw to takie coś jak wrzuciłeś w pełni mnie satysfakcjonuje ;) wiem że inne body ale chodziło mi o kąt pod jakim dobrze by było :D chyba tą podróbę apexin1 kupie jak szaman mówi ;)
Pozdr
We are INSANITY CREW✌️
Facebook
Instagram
Awatar użytkownika
Scratch
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ban0ff, dzięki za odpowiedź :)
s13 SR20DET
ODPOWIEDZ