Napotkane 200SXy

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Marcinrat1
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

Wiscoo pisze:szkoda, że tak niszczeją te auta...:/
powiem ci że ja się ciesze łoś kupi 200sx zajedzie i kupi bmw..... jeszcze trochę i nissany zaczną iśc w górę (w sumie powoli już to widać) s13 będą już klasykami...
Awatar użytkownika
Nero
Stały gość
Stały gość

mysza pisze:hmm, może nie osobiście, ale przed chwilą jakiś łoś SX'em (czerwony, ze zdjętą maską) popisywał się przed kamerami polsatu podczas relacji z pikniku country i tak spalił gumę, że zatrzymał się na dupie jakiegoś BMW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie Los tylko to bylem ja i nie komentuj jak nie byles na miejscu i nie wiesz co sie stalo, gdyby nie spadl przewod z serwa to byly by hamulce, wiec odpusc sobie takie komentarze
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
wisniowyyy
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witam. W dniu dzisiejszym będąc na spacerze z moją niunią zobaczyłem czerwoną s13 przed liftem stoi sobie na parkingu wa cytadela w Warszawie. Czy ktoś coś wie na temat tego autka? Wygląda jakby została troche zapomniana albo czekala na jakies prace. Pozdro
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Nero pisze:
mysza pisze:hmm, może nie osobiście, ale przed chwilą jakiś łoś SX'em (czerwony, ze zdjętą maską) popisywał się przed kamerami polsatu podczas relacji z pikniku country i tak spalił gumę, że zatrzymał się na dupie jakiegoś BMW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie Los tylko to bylem ja i nie komentuj jak nie byles na miejscu i nie wiesz co sie stalo, gdyby nie spadl przewod z serwa to byly by hamulce, wiec odpusc sobie takie komentarze
no to mialeś niefart, ale telewizja pokazala to po prostu w taki sposob. choć z drugiej strony ja bym nie palil gum w korku ;) dla mnie to i tak nie bylo rozsadne zachowanie wiec w razie jakiegoś tripa bedę wolal Cię miec przed soba ;)
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
Nero
Stały gość
Stały gość

Spoko spoko to byl nie fart bo jakos nigdy nikomu ani sobie krzywdy nie zrobilem poza tym lubie swoj samochod a gume tam palil kazdy wlasnie po to jest parada by narobic duzo halasu, dymu itd, bedziesz mial ochote pojechac w paradzie to zapraszam za rok ;)

Male OT

http://www.youtube.com/watch?v=iwFn_m2Y ... ure=relmfu

Tak sie bawilismy ;)

Niestety nie zdazylem nawet recznego odpowiednio wczesnie zaciagnac, a nie mialem jak minac tej bmw bo z jednej strony stala betonowa lawka z ludzmi a po drugiej drzewo i jezioro :/ Poprostu nie fart i tyle
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
Awatar użytkownika
Artur1020
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Nero pisze:Spoko spoko to byl nie fart bo jakos nigdy nikomu ani sobie krzywdy nie zrobilem poza tym lubie swoj samochod a gume tam palil kazdy wlasnie po to jest parada by narobic duzo halasu, dymu itd, bedziesz mial ochote pojechac w paradzie to zapraszam za rok ;)

Male OT

http://www.youtube.com/watch?v=iwFn_m2Y ... ure=relmfu

Tak sie bawilismy ;)

Niestety nie zdazylem nawet recznego odpowiednio wczesnie zaciagnac, a nie mialem jak minac tej bmw bo z jednej strony stala betonowa lawka z ludzmi a po drugiej drzewo i jezioro :/ Poprostu nie fart i tyle

4.45 jaka marchewa :D

i 4.56
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2012 20:25 przez Artur1020, łącznie zmieniany 1 raz.
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
Awatar użytkownika
Barta
Stały gość
Stały gość

Dziś bordowe S13 na WN w konstancinie o godz 21:20 poszło na warszawę.. Kto to? :) Ja byłem w bocznej uliczce wjeżdżałem na główną
Obecnie '92 200SX S13 CA18DET GT2860RS
markushundred
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Rzeszów Al.niepodległości koło 15:00 czerwony s13 z zew. stock,trochę cichy pozdro :D (RJA~)
Awatar użytkownika
george
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Poznań ul. Bobrzńska godz. 17.30 czerwona S14a z czarną maską
http://pmarcinkowski.pl - Zarabianie Online
Awatar użytkownika
m0rr1s
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Obrazek

ktoś sobie sprowadzał? :> jakieś obce nieeuropejskie blachy chyba miał z tego co pamiętam. Jedynka w kierunku częstochowy, 24.08 ~10:00
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.
Obrazek
Awatar użytkownika
Suseł
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Jakoś zeszłą sobotę Konrad przejeżdżający pod Urzędem Miasta w Myszkowie - pomachane.
Dzisiaj w Bielsku-Białej pod Tesco PaBBlos i MORDA na dużym spocie ogólnoklubowym.
"If in doubt, flat out."
Colin McRae 1968-2007
Awatar użytkownika
MORDA
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Suseł Gratulacje za nagrodę, Ty już chyba nie masz gdzie składować tych dyplomów :P Powiedz mi są jakieś zdjęcia z wczoraj ? :)
Awatar użytkownika
Suseł
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

MORDA, dzięki, dzięki :)

Jest trochę zdjęć na Celica-Clubie http://www.celica-club.org.pl/viewtopic ... 293#371293
"If in doubt, flat out."
Colin McRae 1968-2007
Awatar użytkownika
Draxan
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

My tam nie zagladamy bo tam lubia tylko ludzi co kupuja czesci w ASO :lol:
Awatar użytkownika
Suseł
Stały gość
Stały gość