nasze nissany-fajne zdjęcia
Moderator: Moderator
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
scooter pisze:to halogen czy do jazdy dziennej ?
halogeny. myslalem o swiatlach do jazdy dziennej ale to nie dla mnie. ja jezdze na samych pozycjach w dzien.
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
jest tak czysto że brakuje jakiegoś akcentu
- Nurek200SX
- Stały gość

Zdjęcie i tak nie odzwierciedla tego jak na żywo wygląda fura.erison pisze:jest tak czysto że brakuje jakiegoś akcentu
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Dzięki Ci Nurku za pochwałę auta.Nurek200SX pisze:Zdjęcie i tak nie odzwierciedla tego jak na żywo wygląda fura.
Dla mnie owa "czystość" była bardzo ważna podczas robienia auta. Niestety przeoczyłem jedną rzecz. Nie zlikwidowałem napisu "200SX" z szyb trójkątnych choć miałem je zdemontowane przed lakierowaniem. Likwidacja tego napisu była wtedy bajecznie prosta. Przez to przeoczenie teraz niektórzy wiedzą co to za auto. Na szczęście jet ich niewielu. Zdecydowana większość nadal pyta o markę i model kiedy podjadę na stacje benzynową czy myjnię.erison pisze:jest tak czysto że brakuje jakiegoś akcentu
super wyglada, chetnie bym to kiedys na zywo zobaczyl 
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.

tak, brakuje jeszcze ze 3 cm w dol 
i ze dwa centy na zewnątrz 
Poszukuję...

[/center]