Fajne i śmiszne rzeczy
Moderator: Moderator
- MEFisto087
- -#Moderator

Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

z ostatniego zdjecia widac ze poza wygladem "ferrari", kokpitem z "samolotu" ma jeszcze "lambo" drzwi 
ktos mial fantazje, w samej bryle tego auta jest potencjal, ale nie tak bym go wykorzystal hehe
ktos mial fantazje, w samej bryle tego auta jest potencjal, ale nie tak bym go wykorzystal hehe
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- MEFisto087
- -#Moderator

szaman, to masz kolejną opcje na starą skode
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CDu2UoDmrIE[/youtube]
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

to jest jakis VT ale jakos wyglada, nie az tak poudziwniany, a bez dodatkow psujacych kształt calosci -simple clean 

onepointeightT
niech będzie, że to się zalicza do lekko fajnych, nie wiedziałem gdzie wkleić a może komuś się spodobają:
http://allegro.pl/alufelgi-16-nissan-4x ... 16643.html
znalezione przed chwilą na allegro
http://allegro.pl/alufelgi-16-nissan-4x ... 16643.html
znalezione przed chwilą na allegro
Poszukuję...
Jak już o wiejskim tjuningu to pokaże foto mojej starej Toyoty Celicy 92 rok to chyba V była:) szczere opinie mile widziane:p
Dodam skromnie że wszystko sam robiłem pasowałem i rzeźbiłem i nie było wcale tony szpachli:)
Dodam skromnie że wszystko sam robiłem pasowałem i rzeźbiłem i nie było wcale tony szpachli:)
Ostatnio zmieniony śr 27 cze, 2012 20:12 przez hiszpan, łącznie zmieniany 1 raz.
Części mechaniczne SR20DET + osprzęt...
kontakt: 783693864
-
Wiscoo
Jak masz, pokaż inne ujęcia - generalnie wygląda ok, tylko jakby taka za szeroka z przodu.
- MEFisto087
- -#Moderator

x2 mi osobiście "brakuje" łączeń zderzak, błotnikWiscoo pisze:generalnie wygląda ok, tylko jakby taka za szeroka z przodu.
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Osobiście nie podchodzą mi takie grube udziwnienia nadwozia. Ale co do samej pracy to wielki podziw, bo kawał dobrze wykonanej roboty tu prezentujesz 
w późniejszej opcji już były łączenia:p ale spokojnie nyska zostaje w serii:p oczywiście chodzi mi o same dedykowane części:)
co do toyoty to zderzak był z audi a3 2002 a lampy od 406 coupe
co do toyoty to zderzak był z audi a3 2002 a lampy od 406 coupe
Części mechaniczne SR20DET + osprzęt...
zepsucie samochodu to jest jak się zostawia auto pod drzewem albo pod blokiem na rok i pozwala mu się gnić bo się nie ma kasy na benzynę a całą wypłatę/kase od rodziców przewala na browary jak to mają w zwyczaju studenciaki co za małego nagrali się w nfs'a - na swoim osiedlu mam takie przykłady...
hiszpan, jak widać skakał koło corollki jak tylko mógł - chwała mu za to. Reszta jest kwestią gustu a to jest temat 'fajne i śmiszne' przypominam.
hiszpan, jak widać skakał koło corollki jak tylko mógł - chwała mu za to. Reszta jest kwestią gustu a to jest temat 'fajne i śmiszne' przypominam.
Ostatnio zmieniony śr 27 cze, 2012 21:07 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...