szukam kogoś kto mnie nauczy co z czym jeść itp
chodzi o moją stronkę
jak wypromować ją ?
jak naklikać Lubie To - bez zbytniej wazeliny
bo na razie to sam siebie lubię
http://www.facebook.com/pages/Silver-Pr ... 83?sk=wall
Moderator: Moderator

tylko jak dodać te dyskusje ??Matys1912 pisze:na początek żeby naklikać lubię to potrzebni są znajomi którym poślesz wiadomość o stronie i kliknąa później jak ktoś u nich zobaczy że to lubią to może się zainteresują i też wlezą na stronkę i polubią
nie pamiętam jaki jest limit ale jak nazbierasz odpowiednią liczbę "lubię to" to będziesz mógł mieć własny alias strony i na końcu linku nie będzie już numerków
kiedyś po zalogowaniu jako strona w zakładce zacznij było jak się wypromować na facebooku jak znaleźć znajomych co polubią stronę i jak ich powiadomić
lecz mi już to zniknęło nie wiem dlaczego![]()
pod avatarem możesz dodać jeszcze zakładkę np. "dyskusje" na Twojej stronce może być to przydatne
jak dobrze pamiętam można też dzięki mailowi z fb wysłać powiadomienia o stronce zaproszenia do polubienia jej jak zaimportujesz adresy ze skrzynek
a jeszcze możesz wypromować się poprzez reklamę na facebooku (po lewej stronie powinna być zakładka) tylko nie pamiętam ale to chyba pobierają opłatę wtedy za każde kliknięcie w odnośnik z tej reklamy

scooter pisze: tylko jak dodać te dyskusje ??