Może jakiś zakup grupowy na te wlepy??
Ktoś by sie podjął ogarniecia calej akcji??
Info w linku
http://yuta-akaishi.blogspot.com/2011/0 ... -part.html
Heartbreaker for Japan, relief project.
Moderator: Moderator
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
jakies wymiary tego?ja bym sie dowiedzial ile by to kosztowalo i orientacujnie ile chetnych osob, i o ktorym mowa tym ---> 
czy moze tym --->

czy moze tym --->

Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2011 19:14 przez Artur1020, łącznie zmieniany 1 raz.
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
8'' długości, zastanawia mnie, czy to jest cała naklejka, czy tylko będą "litery" na folii transportowej.
na tę pierwszą to ja bym się pisał, najlepiej w srebrze 
Zapraszamy do Zakopanego!! http://www.zol.pl/nocleg/sfinks
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
Nazywam się Yuta Akaishi i jestem członkiem klubu samochód o nazwie Heartbreaker Jeśli czytasz mojego bloga i że masz przyzwoity pomysł, jakiego rodzaju samochody budujemy i napędu. Mamy ogromne odniesieniu do Japonii i wielu naszych przyjaciół i rodziny połączenia Japonia domu. Osobiście dla mnie, całe moje życie rodzinne w Japonii i zostały naruszone moje trzęsienia ziemi, tsunami i teraz komplikacje z elektrowni jądrowych.
Nigdy nie sprzedali naklejek z jakiejkolwiek zmiany naszego logo do publicznej wiadomości, jednak chciałbym to zrobić w tym czasie i oferują te naklejki winylu, który będzie osobiście i podejmowania na sprzedaż w pięciu dolarów, ta sama osoba, która zaprojektowała nasz Logo Heartbreaker, dobry nasz przyjaciel - Grayson był na tyle uprzejmy do projektowania logo dla nas jest także Japanese American z rodziną w Japonii, Jesteśmy wszyscy starają się robić własną małą rolę w udzielaniu pomocy osobom w potrzebie i zachęcam do zrobienia takie same.
Każda złotówka, że można podnieść poprzez sprzedaż tych naklejek zostanie przekazany na pomoc zwrotu Japonii, co oznacza, Tora 5,00 dolarów, i będzie to prawo przekazania pieniędzy do Japonii. naklejka jest tylko dar, że chciałbym, aby wysłać do Ciebie. Wysyłka i koszty materiałów będą opłacane przez siebie jako mój wkład w pomaganie Japonii. Chciałbym bardzo wdzięczni, gdyby można było po tej informacji na dowolnym forum, blogi, strony Facebook, które częste.
Możesz zamówić wysyłając $ 5 do hbforjapan@gmail.com przez paypal (wystarczy kliknąć przycisk oddanie w prawym dolnym rogu mojego bloga!), należy pamiętać o podaniu żądanego koloru i adresu pocztowego, a także należy wysłać wiadomość e-mail paypal adres e-mail, który został użyty, adres pocztowy i pożądany kolor do hbforjapan@gmail.com więc można sprawdzić swoje zamówienie i pozostać w kontakcie z tobą. Dziękuję bardzo, a poniżej jest dokładny projekt, że będziesz otrzymywać: w kolorze białym, czarnym, srebrnym lub chromu, 8 cm długości.
tlumaczenie tekstu translatorem by zaoszczedzic niektorym nerwow:)
Nigdy nie sprzedali naklejek z jakiejkolwiek zmiany naszego logo do publicznej wiadomości, jednak chciałbym to zrobić w tym czasie i oferują te naklejki winylu, który będzie osobiście i podejmowania na sprzedaż w pięciu dolarów, ta sama osoba, która zaprojektowała nasz Logo Heartbreaker, dobry nasz przyjaciel - Grayson był na tyle uprzejmy do projektowania logo dla nas jest także Japanese American z rodziną w Japonii, Jesteśmy wszyscy starają się robić własną małą rolę w udzielaniu pomocy osobom w potrzebie i zachęcam do zrobienia takie same.
Każda złotówka, że można podnieść poprzez sprzedaż tych naklejek zostanie przekazany na pomoc zwrotu Japonii, co oznacza, Tora 5,00 dolarów, i będzie to prawo przekazania pieniędzy do Japonii. naklejka jest tylko dar, że chciałbym, aby wysłać do Ciebie. Wysyłka i koszty materiałów będą opłacane przez siebie jako mój wkład w pomaganie Japonii. Chciałbym bardzo wdzięczni, gdyby można było po tej informacji na dowolnym forum, blogi, strony Facebook, które częste.
Możesz zamówić wysyłając $ 5 do hbforjapan@gmail.com przez paypal (wystarczy kliknąć przycisk oddanie w prawym dolnym rogu mojego bloga!), należy pamiętać o podaniu żądanego koloru i adresu pocztowego, a także należy wysłać wiadomość e-mail paypal adres e-mail, który został użyty, adres pocztowy i pożądany kolor do hbforjapan@gmail.com więc można sprawdzić swoje zamówienie i pozostać w kontakcie z tobą. Dziękuję bardzo, a poniżej jest dokładny projekt, że będziesz otrzymywać: w kolorze białym, czarnym, srebrnym lub chromu, 8 cm długości.
tlumaczenie tekstu translatorem by zaoszczedzic niektorym nerwow:)
Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2011 19:28 przez Artur1020, łącznie zmieniany 2 razy.
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
8cm panowie nie 8":) i to byly by same litery. pamietam ze kiedys sie dowiadywalem w drukarni o wydruk emblematow i powiedzieli mi tylko nie pamietam ile ale cos kolo 20-30zl za m2
Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2011 19:34 przez Artur1020, łącznie zmieniany 1 raz.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Translatory online automatycznie zamieniają cale na cm 
Wlepa ma 8 CALI
złożyłem zapytanie o wysyłkę zbiorową do polandii
Wlepa ma 8 CALI
złożyłem zapytanie o wysyłkę zbiorową do polandii
Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2011 20:23 przez TiGRA, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ale po co nam to info? chcecie sami sobie drukować takie wlepy? ludziska, z tego co mi się wydaje to nie o to tu chodziArtur1020 pisze: kiedys sie dowiadywalem w drukarni o wydruk emblematow i powiedzieli mi tylko nie pamietam ile ale cos kolo 20-30zl za m2
Zapraszamy do Zakopanego!! http://www.zol.pl/nocleg/sfinks
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
jest paypal klubowy 
Mysza ogarnia
MYSZA!!
Mysza ogarnia
MYSZA!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
z kasy klubowej możnaby pokryć koszt wysyłki do polandii.. 5$