A Wyobrazmy sobie dla przykladów - młodych stodołowych tunerów , w Panzera serii 2 i 3 Gl lub gti - Kiedy to otwiera sie dla nich furtka i za powiedzmy 6-8 tys zł maja te 200 KM i kiere po prawej ...
ale demonizujecie.
wyobrazmy sobie stodowego tunera, za 6-8k ma golfa rocznik 95 zespawanego w polowie, bezwypadek, lub po podtopieniu z de. jedzie sobie, odpada mu kolo, czesc piesni.
ten sam tuner, kupi sobie subaru z uk, np legacy, za te sama kwote, lub cos innego, terenowego rocznik 2000-2001, prawdziwy bezwypadek z aktualnym przegladem.
Przyjrzycie sie samochodom z de/uk, pod wzgledem tego co otrzymujecie za jakie pieniadze...
W ktorym samochodzie bedzie bardziej bezpieczny na drodze dla siebie i dla otoczenia, nawet z kierownica po prawej?
Mowa o normalnym kierowcy. Nie wszyscy sa jak stado malp za kierownica.
Jezdze rhd juz od 6 lat, i jedynym krajem w jakim sie troche boje jezdzic (znaczy, ruszac w trase daleka, na codzien jest luz) jest... Polska

Powod? stan drog, ich szerokosc, kultura jazdy i debile lhd na drodze...
ile z was jezdzi rhd na codzien?
Ja nie mam nic przeciwko rejstracji rhd w pl, a ze ludzie jezdza bez wyobrazni to juz nie wina rhd... Roball wspomnial o broni czarnoprochowej w tym temacie...
[ Dodano: Sro 27 Sty, 2010 20:59 ]
borimichal pisze:
Drogi mam wypasione,złomów-jako takich złomów na ulicach zabardzo tez nie widuje.
Ostatnio sie nawet zaczalem zastanawiac skad Ci wszyscy ludzie maja kase na te nowe auta.
jak to skad? wiekszosc na kreche...