Pomóżcie sprzedać!

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Lisu
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Nie wiedziałem gdzie mogę coś takiego napisać dlatego piszę tu.
W marcu kończy mi się ubezpieczenie na nyskę s13 CA18DET seria, nie modzona... i nie mam kasy na jej utrzymanie a obecnie nawet na jazdę...
Zwracam się z prośbą o pomoc, wiem że jest zima i trudno sprzedać samochód, ale chciałbym żeby ktoś pomógł by zwiększyć zainteresowanie mojego auta...

http://www.allegro.pl/item884937685_nis ... seria.html

Autko jest również w dziale SPRZEDAM/KUPIE NISSANA

Dzięki z góry za zainteresowanie.
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Jeśli już prosisz o pomoc, to powiem co uważam na ten temat. Kluczem do sukcesu przy ogłaszaniu samochodu jest poprawnie skonstruowany opis (nie na miejscu są kolokwializmy typu "nyska", czy "turbawka"), rozpisuj się z zaletami, lecz kulturalnie i elegancko (jakbyś pisał podanie), a wady lub usterki opisuj owszem, ale nie wyolbrzymiaj. Aha, ci właściciele w sędziwym wieku to raczej tylko przy sprzedaży parchów ostatnie koło ratunkowe ;p Druga sprawa to zdjęcia - nie sprzedasz szybko samochodu pokazując go na zdjęciach z telefonu i jeszcze to podkreślając. Podsumowując: Konkretny rzeczowy, szczery opis i ładne focisze z fajnych ujęć gdzieś w plenerze. Tyle mogę poradzić.
Powodzenia
Awatar użytkownika
kosmaty_
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Tak z ciekawości zapytam. Nie kupiłeś tej s13 z Kutna przypadkiem? :>
Awatar użytkownika
matthew
Stały gość
Stały gość

ona chyba stała z Kutnie. Chciałem się po nią puścić ale mi odradzili i sobie podarowałem.
Awatar użytkownika
kosmaty_
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

No były właśnie w kutnie 2 sztuki, identyczne, bordowe z czarnymi pasami przez środek. Jedna była naprawde w bardzo dobrym stanie, był tylko problem z falującymi obrotami, ale to ojciec wiem, że to zrobił, bo stała u mnie w warsztacie. Natomiast druga była w tragicznym stanie, bo byłem ją oglądać. Tylko właśnie zastanawiam się którą z nich tutaj widzimy?
Awatar użytkownika
Dasiek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

1) Wyglad to podestawa
2) Fotki nie moga byc z telefonu- popros kumpla, co ma cyfrowke
3) CENA to podstawa.

Nie ptoraktuj tego zle, ale moim zdaniem powinienes diametralnie zmienic cene. Nie jest adekwatna do stanu- przynajmniej z fotek
Awatar użytkownika
Lisu
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Dzięki za rady :) a nissana tak, kupiłem z Kutna. To następne ogłoszenie poprawie jak to na all się skończy. Myślałem że jak wystawię tak trochę na "luzie" ogłoszeni to bedzie dobrze ale dzięki za pomoc i zastosuje się :D
Awatar użytkownika
kosmaty_
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

A od kogo go kupiłeś? Od takiego młodego łepka co ma komis, warsztat i skład węgla przy wiadukcie w kutnie? Czy może od takiego niskiego czarnego gościa, około 40stki?
Awatar użytkownika
Lisu
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Z komisu, same japończyki mieli
Ostatnio zmieniony pn 18 sty, 2010 20:38 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

walnij cene 7 kola i poczekaj z miesiąc może się sprzeda
Mrowaa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Kosmaty to wiesz o której tu jest mowa?
Awatar użytkownika
kosmaty_
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

No z rozmów przeprowadzonych z właścicielem wychodzi na to, że to ta lepsza sztuka.
wilczek_1986
Coś już wiem
Coś już wiem

przemekD pisze:Jeśli już prosisz o pomoc, to powiem co uważam na ten temat. Kluczem do sukcesu przy ogłaszaniu samochodu jest poprawnie skonstruowany opis (nie na miejscu są kolokwializmy typu "nyska", czy "turbawka"), rozpisuj się z zaletami, lecz kulturalnie i elegancko (jakbyś pisał podanie), a wady lub usterki opisuj owszem, ale nie wyolbrzymiaj. Aha, ci właściciele w sędziwym wieku to raczej tylko przy sprzedaży parchów ostatnie koło ratunkowe ;p Druga sprawa to zdjęcia - nie sprzedasz szybko samochodu pokazując go na zdjęciach z telefonu i jeszcze to podkreślając. Podsumowując: Konkretny rzeczowy, szczery opis i ładne focisze z fajnych ujęć gdzieś w plenerze. Tyle mogę poradzić.
Powodzenia

Dołączam się do tej porady, ładne zdjęcia i dobry rzeczowy opis samochodu to połowa sukcesu.
Awatar użytkownika
Neo2005
Sponsor
Sponsor
Kontakt:

Lisu mam cyfrówke, jak chcesz mozemy się ustawić, pojedziesz na myjnie za dyszke wypucujesz nissana i porobimy jakieś foty.

Ja moge powiedzieć ze nissan jest w bardzo dobrym stanie, nic nie stuka i nie puka, blacha tez nie pognita tak jak padła z allegro za 6-7 k. Myśle ze spokojnie lisu zejdzie sporo z tej ceny 10.000 ale ile to nie wiem :P

Jak ktoś jest zainteresowany to niech poprostu przyjedzie i obejrzy dokładnie jaki stan.
Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558

Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251

My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Awatar użytkownika
matthew
Stały gość
Stały gość

kosmaty_ pisze:No były właśnie w kutnie 2 sztuki, identyczne, bordowe z czarnymi pasami przez środek. Jedna była naprawde w bardzo dobrym stanie, był tylko problem z falującymi obrotami, ale to ojciec wiem, że to zrobił, bo stała u mnie w warsztacie. Natomiast druga była w tragicznym stanie, bo byłem ją oglądać. Tylko właśnie zastanawiam się którą z nich tutaj widzimy?
no to ja chyba mówiłem o tej gorszej. z tego co pamiętam nie przyjechała na własnych kołach, bo to by groziło utratą fotela wraz z kierowcą...
Zablokowany

Wróć do „Wszystko o wszystkim”