A czy ta 7 tapczan z rocznikow 86-94 z 4l silnikiem nie wystepuje tez tylko w automacie ?
Z pewnoscia nie bedzie to GODNY ( jak w tytule ) nastepna nissana...
Godny następca nissanów...
Moderator: Moderator
-
mlodyrumak17
- Coś już wiem

- Kontakt:
no teraz to żeście mnie zgasili myślałem że jak jest 24zawory mocniejsza wersja to ja mam 16 zaworów słabsza, a tak na logike to w sumie nie podzielne( mój błąd)
pewnie jest 12
Ale propozycja dobra nie powiecie że nie
pewnie jest 12
Ale propozycja dobra nie powiecie że nie
-
eMCe
TO JA SIĘ PODEPNĘ I NAPISZE. NIC NIE ZASTĄPI NISSANA...
MOŻNA SZUKAĆ ZAMIENNIKA ALE SIE NIE ZNAJDZIE chociaz sanichodow jest bardzo duzo
MOŻNA SZUKAĆ ZAMIENNIKA ALE SIE NIE ZNAJDZIE chociaz sanichodow jest bardzo duzo
Pewnie połowa tych co piszą tu o bmw nimi nie jezdzila wiec dorzuce 3 grosze.
1.5 roku smigalem sobie s13 pozniej poszla do kolegi. Ja sie rozbijalem motorkiem, starym rekinem e28 aż przyszedł wypadek i unieruchomiona reka kazała mi kupić automata.
Wybór padł na BMW e34 540iA z 94 roku.
Auto w pełnej opcji ne elektrycznych fotelach 2 strefowej klimie itp
4.0 V8 piec z pięciobiegowym automatem to wcale nie "powolne" auto.
Katalog ze startu zatrzymanego mowi 6.8 do 100 km/h i tak moze być wiec szału niema, ale wszystkie wyścigi "z rolki" od 50 km/h do ogranicznika czyli 240km/h dla mnie są masakrycznie skuteczne.
Duze, cięzkie, wygodne auto myśle ze daje duzo frajdy, pali ile wlejesz. Ja po mieście nie potrafie zejść poniżej 23 litrów.
Jakbyś chciał o takim aucie cos wiecej wiedziec to wal na pw.
sie ma
1.5 roku smigalem sobie s13 pozniej poszla do kolegi. Ja sie rozbijalem motorkiem, starym rekinem e28 aż przyszedł wypadek i unieruchomiona reka kazała mi kupić automata.
Wybór padł na BMW e34 540iA z 94 roku.
Auto w pełnej opcji ne elektrycznych fotelach 2 strefowej klimie itp
4.0 V8 piec z pięciobiegowym automatem to wcale nie "powolne" auto.
Katalog ze startu zatrzymanego mowi 6.8 do 100 km/h i tak moze być wiec szału niema, ale wszystkie wyścigi "z rolki" od 50 km/h do ogranicznika czyli 240km/h dla mnie są masakrycznie skuteczne.
Duze, cięzkie, wygodne auto myśle ze daje duzo frajdy, pali ile wlejesz. Ja po mieście nie potrafie zejść poniżej 23 litrów.
Jakbyś chciał o takim aucie cos wiecej wiedziec to wal na pw.
sie ma
KGB Oblech Drift Team
- roball
- Postojebca Nałogowy

Współczesne automaty to co innego niż te o których krąży opinia (szarpanie, powolność etc) - nowoczesny, dwusprzęgłowy automat zmienia biegi szybciej niż mistrz kierownicy na manualu...
Soft też jest coraz lepszy i zmiany biegów idą w odpowiednich momentach, z masakryczną dokładnością
wracając do tematu - Audi A8 4.2Q - zagazować i cieszyć się luksusem tudzież świetnymi osiągami.., spokojnie można wyrwać 12 letnie za 9..10k - stan zależy od szczęścia
Soft też jest coraz lepszy i zmiany biegów idą w odpowiednich momentach, z masakryczną dokładnością
wracając do tematu - Audi A8 4.2Q - zagazować i cieszyć się luksusem tudzież świetnymi osiągami.., spokojnie można wyrwać 12 letnie za 9..10k - stan zależy od szczęścia
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...