DZIĘKI

Moderator: Moderator

Kruchy

Pozwolilem sobie zalozyc calkiem nowy watek, bo chcialem wpisac podziekowania i nie za bardzo bylo gdzie. Przypiac to do off-topicu troche nie mialo sensu, bo by podziekowania zniknely wsrod innych postow i mogly by nie dotrzec do innych turbokillerow i tych ktorym chcemy podziekowac. Generalnie watek podziekowan pojawial sie juz w stosunku do roznych osob kikukrotnie, wiec sadze, ze to dobry pomysl, by moc w jednym miejscu zbierac takie rzeczy/ zaslugi i np. przyznawac raz na rok w Modlinie nagrode Fair Play TK :D :mrgreen: .

Wiec piszcie.

Ja chcialem podziekowac
1. Stefowi - Stef nagral mi piekna gitare klasyczna
2. Melchiorowi, ze nagral mi plytke ze zdjeciami i filmami z Modlina i wyslal ja paczka do mnie pokrywajac koszty
3. Ivanhoe - ktory pomogl mi na drodze, calkowicie spontanicznie, natychmiast po telefonie, poswiecil czas i srodki(benzyne :mrgreen: ) by pomoc mi odnalezc w Pruszkowie pewien adres.

Panowie, jeszcze raz WILEKIE DZIEKI :!: . Jak widac na prawdziwego Turbokillera mozna zawsze liczyc
Awatar użytkownika
Melchior
Coś już wiem
Coś już wiem

Jestem zawstydzony. Tak drobna przysługa, a tu nagle wpis na forum. Dziękuje.
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

No dobra teraz moja kolej :D
Dziekuje :!: :!: :!:
Darkowi (200sx) za pomoc w zdobywaniu czesci do mojego ferrari i za dobre rady i oczywiscie za pomoc w montowaniu :handshake:
Jackowi i Rafalowi z JSS za z Tunningowanie mojego furaka :handshake:
Mellowowi za mapy paliwa do smt6 :handshake:
Dominikowi (Ivanhoe) za to ze jest zawsze skłonny i chetny do pomocy :handshake:
Jarkowemu ze mnie poratował sprzedajac tanio czesci po tym jak hjundaja :lol: skosilem :handshake:
Goranowi za pojechanie ze mna rok temu i odebranie furaka od patałacha :handshake:

Bartkowi (Brt) za uswiadomienie mi ze patałach robi mi samochód :handshake:

Kruchemu za to ze mnie kiedys odwiozł do domu z JSS :handshake:

Tadzikowi za danie mi namiarów do JSS :handshake:

No to chyba wszyscy jezeli kogos pominołem to niechcacy to sie stalo :wink:
Ostatnio zmieniony ndz 25 kwie, 2004 21:53 przez Fila., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Melchior
Coś już wiem
Coś już wiem

Teraz ja z podziękowaniami, w kolejności zdarzeń.

Podziękowania dla Cardio: (poznaliście go w Modlinie) za to że jemu zawsze chce się bardziej pomagać mi przy aucie, niż mnie samemu coś pogrzebać.

Podziękowania dla Jarkowego: za to co Fila, za ratunek w postaci części, a głównie za cewkę zapłonową, lampy i nadkola, i garść innych mniej pilnych części, a jednak potrzebnych.

Podziękowania dla Kruchego: za załatwienie zlotu w Modlinie, bo zabawa była przednia.

Podziękowania dla Fili: za najcenniejszą część naszych aut - [glow=darkblue]"WAŁ WYKORBIONY"[/glow]

dziękuję za uwagę. :alientwo:
Awatar użytkownika
danilozia
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

to teraz i ja coś dożuce

więc tak DZIĘKUJE założycielowi naszego wspaniałego klubu zato że stwożył nam miejsce w którym możemy się codziennie spotykać, rozmawiać i wymieniać nasze uwagi i spostrzeżenia to po pierwsze
po drugie dziękuje wam wszystkim obecnym i tym którzy się jeszcze dopiszą za stwożenie nam takiej wspaniałej atmosfery jaka panuje na tym forum za szybkie pomoce za dobre porady noi poprostu zato że jesteście
WIELKIE DZIĘKI :worship:
myśle że wszyscy się przyłączą do tego co naklepałem wyżej
Goranowa

Alez nam topik wychodzi :D :)

Ja dziekuje wiec wszystkim forumowiczom i forumowiczkom ze mnie i moj spam znosza :mrgreen:
Oraz firmie Nissan, za to, ze wymyslila takie rewelacyjne auta, z ktorymi jest taka swietna zabawa.
:supz: :sun: :winner: :peace: :cake: :finga:

Oraz oczywiscie podpisuje, sie pod wszystkimi postami pietro wyzej.
Awatar użytkownika
Dominik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No to ja jeszcze.
Dzięki dla Mellowa za przesłanie naklejki klubowej, która tak pięknie wygląda, że przez pierwszy tydzień nie mogłem się napatrzeć.
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Moja kolej
Podziekowania dla
1.Rogala który w 98 % przyczynił sie do naprawy Nyssy
2.Chestera który przeszedl cala droge remontu silnika
3. Jarkowego !!! za staly nadzor nad praca przy nysie (cenne wskazówki).
4. Glinkowi zawsze slózyl swoim wozikiem
5. Redkivi - (lozy szydercow) za dobry humor przy pracy :) i pomoc w kupnie moich wszystkich gratów.
6.Malpie za dowoz laweta do Wawy i pomoc wskazówkowa :)
7. & wielu innym Tomi, Arek, 2 PEt
Ostatnio zmieniony pn 26 kwie, 2004 19:27 przez Rafi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
Glinek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

dzekuje Rafiemu ze pokazał mi co to znaczy 7s do 100 :twisted:
dziekuje Redkivi'emu za to ze jest wszech i wobec pomocny w sprawach mechanicznych...no i za felggi...
dzieki Rogalowi za pomoc w mechanice
dziekuje Rafiemu i Tomiemu za czuwanie nad elektryką w mym aucie
dzieki chopaki :airborne:
Ostatnio zmieniony pn 26 kwie, 2004 19:35 przez Glinek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Glinek pisze:dzekuje Rafiemu ze pokazał mi co to znaczy 7s do 100 :twisted:
dziekuje Redkivi'emu za to ze jest wszech i wobec pomocny w sprawach mechanicznych...no i za felgi...
dzieki Rogalowi za pomoc w mechanice
dziekuje Rafiemu i Tomiemu za czuwanie nad elektryką w mym aucie
dzieki chopaki :airborne:
Za pieknne felggi Ronnalla :D
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
danilozia
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ja bym chciał jeszcze podziękować publicznie :D pani goranowej :D za przesłanie super fotek z modlina
Stef

Kruchy pisze:1. Stefowi - Stef nagral mi piekna gitare klasyczna
No napradę kopara mi opada z wrażenia :)
Cieszę się, że w choć małym stopniu mogłem się odwdzięczyć za już nie jedno poimprezowe odwiezienie.
Skoro już tak szczytny wątek się pojawił to wielkie dzięki dla Fili za emblemat na przednią klapę (co prawda nie Ferrari ale ten Nissana też bardzo się przyda :!: ).
Tyle na razie...
Goranowa

danilozia pisze:ja bym chciał jeszcze podziękować publicznie :D pani goranowej :D za przesłanie super fotek z modlina
I umowmy sie, ze na tym skonczymy podziekowania dla mnie :) 8) ,
:pointr: bo to nic w skali tych wczesniejszych zaslug
:pointr: i bo to mnie zawstydza, a z reguly wstydliwa nie jestem (i za to dziekujemy Goranowi :alientwo: )
Ramzes

A ja chciałbym podziękować Dominikowi za pomoc w poszukiwaniu maski i lampy. Dzięki.
Awatar użytkownika
Dominik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ramzes pisze:A ja chciałbym podziękować Dominikowi za pomoc w poszukiwaniu maski i lampy. Dzięki.
Troszkę mi głupio bo i tak nic nie załatwiłem :ashamed .
Przepraszam że tak wyszło ale niestety nic nie mają u mnie w sklepach.
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”