Kiedyś mój ojciec rozmawiał przez telefon z gościem od felg( handlarz ) który ogłaszał się w gazecie. Jak tata się zapytał czy mają dany model, facet mu powiedział, że nie ale jeśli mu zależy może poszukać takich na mieście... ojcu kopara opadła, podziękował i odłożył słuchawkę ;]
Polskie realia...
Naprawdę współczuję, oryginalne felgi do BMW w dobrym stanie nie są takie tanie...
SKUR***** ZŁODZIEJE!!
Moderator: Moderator
- ficek
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
nie telefn na policje laweta i felgi na chateJam pisze:i co? w nocy je poszedles odzyskac?ficek pisze:tak samo mialem 3 lata temu w e39mialem śrubi zabezpieczających bbs i fele 18 bbs ale o 5 tygodniach znalazlem na e34 200 metrow od mojego domu
s13 sprzedane , s14
- Garowiec78
- Coś już wiem

- Kontakt:
No to juz perwa jeszcze żeby to były jakieś fele warte 4-5 tyś to bym się nie dziwił,ale przecież to oryginalne 16.
hmm może i tak, ale z drugiej strony na giełdzie w innym mieście za małą kasę albo handlarzowi używkami za psie pieniądze, to pewnie szybko luną. A oni nie patrzą ile dostają za konkretne felgi tylko za robotę. 10 minut adrenaliny po 100-200zł na łeba i mogą już zaćpać czy się schlać. A czy to są 16 czy 19" to im lata...przemekD pisze:To ewidentnie jakieś łochy z innego osiedla, albo nawet spoza miasta, pytałem psów to pierwszy taki przypadek na dzielni... Poza tym musiało być już na nie zamówienie, bo nikt nie wali kół, że by się później z nimi bujać po giełdach, czy na Allegro.ficek pisze:tak samo mialem 3 lata temu w e39mialem śrubi zabezpieczających bbs i fele 18 bbs ale o 5 tygodniach znalazlem na e34 200 metrow od mojego domu
Współczuje Ci, mi z pod domu 3 radia wyciągnęli i pamiętam jak w tedy się czułem;/
mnie kiedys za***** zwykle seryjne felgi z S13 ... wybieglem i zdazyli tylko 2 sciagnac ... przod byl juz poluzowany
Najwiekszy problem byl w tym ze "nie dostalem" cegielek ....
Najwiekszy problem byl w tym ze "nie dostalem" cegielek ....
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka