W koncu sie udalo

Moderator: Moderator

Russel555
Coś już wiem
Coś już wiem

Witam chcialem sie pochwalic ze udalo mi sie w koncu zarejestrowac nyske, trwalo to blisko od 18 pazdziernika ale w koncu sie udalo mam juz numery ,ubezpieczenie maja mi przeslac na dniach lecz jak pech to pech.Bedac w gorach na nartach nabawilem sie kontuzji mam skrecone kolano z uszkodzonym wiazadlem krzyzowym.Na poczatku mialem gips teraz jakas orteze.Mi w sumie pasuje bo nie chodze narazie do pracy ale szkoda bo nie moge jezdzic nissanem a musze kupic zimowki i do mechanika jechac , i znow wszystko sie odklada.Dobrze ze chlopak w garazu stoji to nie marznie.I troche postoji bo mam zwolnienie do 25 stycznia a potem rehabilitacje.No coz mowi sie trudno i zyje sie dalej.
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Martw się kolanem a nie tym, że jeździć nie możesz. Jeżeli więzadło zerwane i nie miałeś plastyki poprzez artroskopię to się jeszcze sporo nacierpisz i namęczysz a zwolnienie przeciągnie się o kolejne kilka miesięcy.
Wracaj do zdrowia bo bez niego i nissan Ci radochy nie da, uwierz wiem co mówie.
KGB Oblech Drift Team
Russel555
Coś już wiem
Coś już wiem

Witam jednak miales racje kamil ze bede mial operacje powiedz mi z skad to wiedziales ?? jestes lekarzem czy masz po prostu rozlegla wiedze na ten temat.
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Damn współczuje ale nie bedzie dramatu. Ja ani to ani to niestety organoleptycznie to znam.

3 lata temu po małej wywrotce na quadzie zerwałem ACL w lewym kolanie.
We wrześniu 2008 miałem wypadek na motocyklu i od tamtej pory w szpitalach siedzialem prawie 3 miesiace ( teraz tez ze szpitala pisze) i naogląałem się i nagadałem z wieloma osobami.

Pozdrawiam i trzymaj się plastyka nie jest ciężkim zabiegiem......... w zasadzie to właśnie bardziej zabieg niż operacja.
KGB Oblech Drift Team
Russel555
Coś już wiem
Coś już wiem

Aha to tez widze ze masz nie za wesolo trzymaj sie i szybkiego powrotu do zdrowia. Zacznij jezdzic samochodem a NIE NA QUADACH CZY MOTORACH jest bezpieczniej.
Russel555
Coś już wiem
Coś już wiem

Witam ponownie caly czas bujam sie z rehabilitacja juz blisko 2.5 miesiaca zeby uzyskac kat 90 stopni.Zatrzymalem sie na 45 i nic dalej ,mam codzienie miejscowa krjioterapie czy jakos tak nie wiem jak to sie pisze ,pole magnetyczne , laser ,prady , i duzo cwiczen a efektu nie ma.Leczylem sie na Wawelskiej w Centrum Medycyny Sportowej a od piatku badz poniedzialku ide do Konstancina do Stocera i tam mnie beda trzymali ok 4-5 tyg. mam nadzieje ze na soboty i niedziele beda mnie wypisywac.Jesli sie okaze ze na usg lub na rezonansie magnetycznym ze jest zerwane to operacja a po operacji kolejne 6 miechow wyjete z zycia.
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ja w stocerze byłem na konsultacji. Rehabilitacja jest podobno ok ale do operacji nie mają drygu.
Ja pociesze Cie tym, że od wrzesnia w domu byłem z 1,5 miesiąca. Z obecnego szpitala( tak pisze ze szpitala) wyjde 8 marca a od 11 marca kolejny szpital na miesiac i kolejne 200 kilometrow od domu
KGB Oblech Drift Team
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

rehabilitować się chłopaki i wracać do zdrowia zabawki czekają pozdro
Awatar użytkownika
ige
Postojebca
Postojebca

powodzenia w rehabilitacji i szybkiego powrotu do zdrowia zycze
Russel555
Coś już wiem
Coś już wiem

Dzieki chlopaki za wsparcie trzymajcie sie :D.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”