Na ktore autko sie zdecydowac?

Moderator: Moderator

Matej
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Niewiem czy to dobry dzial dla tego tematu....

A wiec... Chcialbym sie dowiedziec ktore z tych aut jest najmniej awaryjne [silnik seria]

Nissan Skyline r33
Nissan 300ZX
Nissan 200SX s14a
Toyota Supra [wiem ze to forum Nissana ale moze ktos sie orientuje]
niewiem ktra to gen ale chodzi o ta: http://www.channel4.com/4car/media/clas ... -f3q-a.jpg

I moze jeszcze Sky r34 i Silvia s15 ale jeszcze niewiem czy bede mial wystarczajaca ilosc kasy

I chodzi mi o wersje ze skrzynia manualna.

Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ige
Postojebca
Postojebca

Generalnie to chyba supra i sky maja najbardziej pancerne silniki z przewaga na supre
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
SMela21
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

a jaki masz budżet na autko i ile jestes w stanie wydac miesiecznie na utrzymanie, nie liczac benzyny :)
Obrazek

Tylny napęd jest jak seks. Po co na ręcznym? Jak można dać w pizdę
Matej
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

SMela21 pisze:a jaki masz budżet na autko i ile jestes w stanie wydac miesiecznie na utrzymanie, nie liczac benzyny :)

No generalnie na auto nie dam wiecej niz 9tys funtow... I tak tyle moge dac... no max 10tys bo dom sprzedajemy to grosz wpadnie... :mrgreen:

Szperalem po ebayu i Silvie za 9tys sie kupi ale nie chodzi mi o to zeby miec jak najdrozsze auto chociaz Silvia to wypas...

Ale tak... na miesiac mysle ze moglbym wydac na auto [nie liczac paliwa] tak ok 500/600f [w sumie jak by trzeba bylo wiecej to mogl bym dac ale tak szczerze wolal bym nie wydawac calej wyplaty na auto :D]

I fajnie by bylo zeby auto bylo w miare bez awaryjne bo pewnie co jakis czas bedzie wyprawa PL > UK > PL i nie chcialbym stanac gdzies w polowie drogi ;) No i ogolnie zeby silnik byl wytrzymaly...

Mialem juz 300zx i nie narzekalem ale o skyline czy s15 nic niemoge powiedziec bo malo wiem wiec pytam Was :D

:alien:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”