Żałoba ... i feniks jednoczesnie ...

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
ADAKAR
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Nieodzywalem sie ostatnio na forum ... z tego oto powodu ... :(
wybaczcie ze to zrobilem :altermind: :altermind: :altermind: ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to moj feniks ... niecaly tydzien po ... bum , pojawil sie ... brat blizniak :airborne:
Obrazek

[shadow=red]SHIT HAPPENS ![/shadow]
Awatar użytkownika
pascalek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Współczucia bo tym roku moja s13 też została rozbita. Gratki natomiast zakupu kolejnej s14!
Awatar użytkownika
MKS
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Współczuję i gratuluję nowego nabytku jednocześnie, najważniejsze żebyś Ty był cały :)

A tak nawiasem mówiąc, z tej rozbitej S14 masz jakieś graty, poszukuję parę pierdółek do mojego...
Jak coś to pisz na PW.
Obrazek
Awatar użytkownika
ADAKAR
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

wiec z rozbitego MECHANIKA przezyla ... zdalem sobie z tego sprawe dopiero po wypadku na wiadukcie ze "ocaliłem" silnik turbine skrzynie itd... poduszki wypliły ... ale wnetrze, szyby nawet przetrwaly ... wiec troche sie odkuje na tamtym jeszcze.

Klienta na turbine juz mam.
Silniki 2.0 mam DWA na sprzedanie. bede tez szpere od jedngo z tych dwoch sprzedawal + jedno kompletne wyposażenie wnetrza.

W nowym nabytku nie ma klimy ... jest lżejszy i szybszy hehe ;)

Pierwszego dnia bylem w szoku bo rozje.... swoją perełke. ... na drugi dzien bylem wdzieczny ze żyje i nic mi nie jest poza otarciami lewej reki i bólu szyji. Wypadek byl przy 100 parudziesieciu ...

uwazajcie na siebie i na swoje nysy :cry:

PS.
Wiecie jak wyglada INTERCOOLER orginalny po wypadku ?
- Nie ?
- Ja tez nie wiem ... bo ten moj sie w 100% zdezinterował. to jedyna czesc jakiej na miejscu zdarzenia NIE odnalazłem ... ani czesci ;)

PS2. Na zdjeciach widać przepieknie wyplutą lewa kolumne zawieszenia ... ktora schowala sie pod samochod ...
Awatar użytkownika
borimichal
-#Moderator
-#Moderator

Najwazniejsze ze Ty jestes caly.
Moj Tata mi powtarza ze auto mi moze zawsze wyklepac ale mnie nie posklada...

A moge zapytac o szczegoly,na czym zostalo tak wyrwane to zawieszenie z przodu?
Moze daloby rade jeszcze klepnac ta bude i zrobic z niej totalna maszyne do driftu-mozna katowac bez zbednych obaw ze niszczy sie dobry egzemplarz...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kamils14
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Witam. na wstępie wspołczuje ale sądze ze szybko z dwoch poskladasz jedna prawidlową maszynke do jazdy bokiem. Z tego co wiem to chlopaki z PXS z Krakowa mowili mi o Tobie chyba...i chcialem zapytac czy jestes w stanie sprzedac mi srodkowa kratke nawiewu. dokladnie chodzi mi o srodkowa-prawą. Jezeli to Ty byłeś w PXS to widziales tez moje auto... pozdrawiam i czekam na info. Moze byc na Priv.
Awatar użytkownika
ADAKAR
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Tak to cos co beda budować ludzie z PXRacing to o mnie ... a beda budować ... ha... to tajemnica :) - patrz załącznik.
Zakupiłem już felgi ROTA P45R i opony Toyo (jak na fotce) .... za cztery sztuki tego i tego kupiłbym zadbanego S13 ... :twisted:

srodkowa kratka nawiewu, caly ten panelik zdejmowany z wlacznikami awaryjek podgrzewania szyby i przeciw mgielnego ?
Załączniki
261773-3.jpg
Ostatnio zmieniony pt 30 lis, 2007 08:56 przez ADAKAR, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Chajel
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

uuuuu

a mam takie glupie pytanie :P

jak przeciwnik wygladal:>

dobrze ze wyszedles bez zadnych obrazen;/
Awatar użytkownika
ADAKAR
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

przeciwnika ... ominałem. Daewoo Matiz na tablicach CAL , ciemnoszary z czarnymi zderzakami ... tyle zapamientałem. Facet wjechał z prawego pasa, na moj (lewy) tuz przed nosem bez kierunku etc. poruszajac sie z zajebista predkoscia piechura ...

Zamiast zgarnac Daewoo i potem ... hmm pojechac ... w nieokreslonym kierunku (moze i na przeciwny pas na czołówke jeszcze z kims innym) ... ja szybko w prawo ... a ze szklanka ... tyl pojechal za szeroko i BARIERKA (widac na prawym tyłku idealnie odcisnieta barierke) ... potem mnie dokleiło do barierki (prawy przod) ... i ... najlepsze w krawezniku przy barierce bylo wyciecie na studzienke, wiec kraweznik "omilal" studzienke ... ten zakrecik zadziałał jak ... prowadnica ktora skierowała moje autko ... na prawie czołówke z barierka po LEWEJ stronie ... poduszki ... bla bla bla ... ehh ... :(

Daewoo manewrem baletnicy ominelo mnie i pojechalo w pisduu ... tak "po prostu"

Gdyby barierka zaczynała sie "pozniej" skonczylbym 10 metrow nizej ... na torach kolejowych glownej linii PKP Połnoc południe ... 8)
Awatar użytkownika
kamils14
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

te felgi juz kolega w kraku ma. tez myslalem o nich...ale za duzo ich juz jest na nissanach:P kolega je kupil za 3 tys zl wiec nie przesadzaj jesli chodzi o s13:) chodzi mi tylko o kratke nawiewu..bez obudowy bo to jak widziales mam wyflkowane wszytsko. tylko ta srodkowa kratke prawa mam polamana i drazni strasznie. wiec jakbys dal rade mi to sprzedac to super... dobrze ze w PXS bedziesz robil bo tam juz wiedza jak to autko skladac i budowac:) do zobaczenia..
Awatar użytkownika
ADAKAR
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

napisałem że felgi + opony nowe ... i zalezy jaki ten człowiek w kraku ma rozmiar ... wiadomo ... rozmiar sie liczy :P cale kochanikutki cale ... ;)
Awatar użytkownika
szeni
Stały gość
Stały gość

heh to rota p45r pare nissannow lata na nich w warszawie w roznych kolorach , a i

mylisz sie jest tylko jeden rozmiar tych felg.............. 18x9,5 :mrgreen:
Awatar użytkownika
Maciek VMax
Coś już wiem
Coś już wiem

szeni pisze: mylisz sie jest tylko jeden rozmiar tych felg.............. 18x9,5 :mrgreen:
Są jeszcze P45F o szerokości 8,5" i nie wiem czy czasem jeszcze 17tki nie wyszły.
GO FAST.... OR GO HOME.
Awatar użytkownika
ADAKAR
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

"eFyy" są płaskie ... a "eRyy" są wklensłe ... ladniejsze ... droższe ... moje ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Bobekk
Stały gość
Stały gość

eFki są ładniejsze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”