cziko wałek ??????

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
guma
Coś już wiem
Coś już wiem

Witam, bardzo nie lubię takich postów i traktuje je jako ostateczność. Już wcześniej był poruszany temat o podobnej tematyce, ale został zablokowany.
W kwietniu dzwonie do czika z pytaniem czy ma do sprzedania satelity dyfru z s14a, podkreśliłem w rozmowie, że są inne niż w s14, on definitywnie stwierdził że takowe ma, wieć zrobiłem przelew. Po 2 tygodniach paczka dotarła ( ponoć drugi raz bo, bo jego ojciec adres wysyłki pomylił ) przymiarka satelit i zonk!!! satelity z s14. Oczywiście tlumaczenie że nie wiedział i tak dalej, ale napewno ma tez od s 14a. Paczke odesłałem. Następnie okazało sie że jedna z s14a nie ma ale ma wkrótce mieć, wiec cierpliwie czekam. Miną miesiąc i nic, więc dzwonie do czika i proszę o zwrot kasy podaje numer konta i czekam. Mineło 3 tyg. cziko zarzeka sie że przelew zrobił tylko bank coś pomieszał. Międzyczasie szukałem t-25, cziko ogłosił ze ma takowąż do sprzedania, wirniki OK, jedynie czasem puszcza dymka niebieskiego. Dzwonie do niego i dogadujemy się że robię mu dopłate 150zł do 100zl którą wcześniej mu przelałem i mi ja wysyła, znowy espresow wysyłka ponad tydzień. Po otrzymaniu paczki ( koniec maja) okazało się że przyszedł totalny szmelc, uszkodzone wirniki, pęknieta muszla gorąca, brak aktuatora, pourywane szpilki. Dzwonie i mówie jak wyglada sytuacja, chcę mu ją wysłać, on na to że odbierze ja przy okazji a pieniądze przeleje mi na konto (uprzedziłem go że wyprowadzam sie z warszawy) od tamtego czasu (połowa czerwca) czekam na zwrot kasy. 2 tygodnie temu przelał mi 100zł ( zapomniał jaka to była kwota ) po tygodniu dzwonie, twierdzi ze w piątek zrobił przelew, miną tydzień a piniędzy wciąż nie ma, telefonów też nie odbiera.
Wiec ku przestrodze innych jak już kupujecie u czika to tylko za pobraniem z możliwościa sprawdzenia zawartości. :cry:
Ostatnio zmieniony czw 27 wrz, 2007 08:35 przez guma, łącznie zmieniany 1 raz.
s12v8
Awatar użytkownika
Airbog
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ja wlasnie czekam na tylne zaciski od R33. Wszystko trwa od czerwca. Cziko zapewnial, ze ktos namieszal z adresem i paczka wrocila. Wyslal ja od nowa, ale zaciskow wciaz nie ma. Pisalem juz nie raz PM'y, a sytuacja sie nie zmienia.
Nie bede taki kategoryczny, jak przedmowca, ale poprosze o stosowne zalatwienie sprawy.
LongR
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ja tylko dodam
zamówiłem u niego szpilki kolektor głowica....
wpłaciłem pieniądze. niby było ok
stwierdził że ich nie dostał.. dobre dwa tygodnie.
jak już stwierdził że dosał pieniądze to wysłanie ośmiu srób też mu trochę zajeło
co się dzieje z tym człowiekiem.... rozumiem jak sie nie ma czasu to się nic nie robi jak sprzedaże części. a wykręty typu że pieniadze nie dotarły na konto przeciez można sprawdzić to nie średniowiecze....

nie życze mu tylko żeby ktoś się w końcu mocniej wkurzył i go nie przetrącił.. bo to już by było dosyć ostateczne....
Awatar użytkownika
Airbog
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Nie bede mowil za duzo. Czekam na swoje zaciski juz od lipca (moze czerwca). Pisalem do cziko na PW juz nie jeden raz. Mam nadzieje, ze wreszcie dotra do mnie lub wroci kasa.
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Niom widze ze sie walkujecie non stop :) ehh co za czasy...

A tak z mojej strony CZIKO !!!!!! DO KU..... NEDZY !!!! OPRZYTOMNIJ TROCHE I NIE ROB OBCIACHU !!!! CO SIE Z TOBA DZIEJE !!!!
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”