Fotki

Moderator: Moderator

kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

w ubiegłą niedziele odbył się wyścig z którego cały dochód został przekazany na rechabilitację dla Piotrka Miazgi.oprócz mojego pojawił się jeszcze jeden s13.ja ostatnie 2 okrążenia jechałem na 3 cylindrach do drugiego biegu nie stanęłem bo nie było już mocy.240tka na 4 też nie jest demonem prędkości :? oto fotki nissanów-niestety tylko dwuch.moj jest czarny.więcej fotek nie mam.jak coś będzie to wrzucę
Załączniki
pict02918.jpg
pict0290.jpg
pict0291.jpg
pict0237.jpg
pict0100.jpg
kurczak.drift !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

No bylem bylem. Dzieki za fotki. Wiecej zdjec z rajdu mozna zobaczyc na stronce http://www.automobilklub.org
kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

dorzucam jeszcze 2.Michał-dyrektor zawodów obiecał mi jeszcze i mówił że jeszcze ma fotki z twojego przejazdu ale jeszcze mi nie dał

[ Dodano: Nie Lip 08, 07 18:01 ]
rozmawiałem z michałem żeby zrobić zawody driftowe na lotnisku w legnicy albo w krzywej.mam spore doświatczenie ponieważ automobilklób dolny śląsk założyłem wspólnie z michałem zrobiliśmy razem kupe zawodów.może wrzucić oficjalną propozycje na forum bo najpierw potrzeba chętnych
Załączniki
Obraz 300.jpg
Obraz 297.jpg
nissan.jpg
nissan.jpg (2.6 KiB) Przejrzano 9673 razy
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

Mysle ze chetni by sie znalezli bo majas tylnonapedowca az kusi zeby nim troche posmigac. To auto mimochodem samo czasami driftuje jadac po miescie. Procz nissana od poltora roku mam bawarke E39 tez z tylnym napedem wiec nissanem jezdzi mi sie swietnie.
kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

można by coś pomyśleć bo u nas nie ma takich zawodów tylko nie oficjalne treningi.pogadam z Michałem.padł pomysł założenia sekcji driftowej przy automobilklubie.żeby zorganizować zawody musimy być zrzeszeni bo prawo dp organizowania zawodów z udziałem samochodów ma tylko polski związek motorowy a więc i automobilkluby i wszelkie federacje zrzeszone w PZMocie.takimi prawami żądzi się FIA więc jest tak we wszystkich krajach.szkoda że nie ma imprez driftowych tzw.tańszych 2goligowych odpowiedników KJSów gdzie drifterzy zdobywali pierwsze szlify a kibice zarażali się tym sportem.70% kibiców rajdowych zaraziło się właśnie na KJSach i są NOSICIELAMI :D duża ilość z nich sama próbuje pózniej jezdzic
na dolnym śląsku niestety mało się dzieje jeśli chodzi o "ukośną jazdę" :?
Załączniki
nissan.jpg
nissan.jpg (2.6 KiB) Przejrzano 9507 razy
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

a czy przypadkiem sekcja driftingowa na rakietowej niepodlega pod PZMot? na niskich lakach jest fajny ten tor - 2 biegowy ale dzieki temu mozna wmiare bezpiecznie pojezdzic

zawrotka pod drzewami po lewej stronie toru jest wrecz stworzona dla tylnego napedu !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

tor na rakietowej oweszem jest fajny należy do automobilklubu wrocławskiego któremu szefuje pan Andrzej Słowiński.nie chce wypowiadać sie zle na temat tego pana ale kilka słów w roli wyjaśnienia.organizuje kjsy i inne zawody 6 lat.kiedy zakładaliśmy automobilklub dolny śląsk pan x bardzo utrudniał.kiedy my organizowaliśmy zawody zgodnie z kalendarzem PZM kilka dni pózniej pojawiała się zapowiedz ze pan x też organizuje przypadkowo w tym samym dniu i ani my ani on nie mieliśmy dużej frekwencji.kiedy odbywały się u niego zawody prosił chłopaków o powożenie spąsorów za kasę oczywiście i kase wziął on a chłopaki nie!na pucharze Polski w Srebrnej Górze startował subaryną a ja audi quattro 2.2 z wolnossącym silnikem.złoiłem mu dupę pan x zaczął składać protesty obwiniał sędziów bo 2gie miejsce dawało mu tytuł mistrza a był 3ci.pare dni pózniej pojawiły się ulotki o szkole jazdy prowadzonej przez pana x,pisało że będzie tam uczyć mistrz polski i było tam jego zdjęcie z samochodem-te ulotki pojawiły się w szkołach!!!miał uczyć dzieciaki sportowej jazdy-facet ktory sadził się że ma dobre miejsca w kjsach jeżdżąc subaru gdzie inni mili astry kadety i robili z nim co chcieli.teraz pojawiła się informacja że będzie uczył driftu!nie mam nic przeciw jeżdżenia na rakietową ale jeśli chcemy zrobić coś na dłóższą metę to nie z nim

Z GóRY PRZEPRASZAM ZA TO JEśLI URAZIłEM KOGOś Z AUTOMOBILKUBU WROCłAWSKIEGO
Awatar użytkownika
dzabateam
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

dobre proste szczere wytłumaczenie..

do dritfu to opon potrzeba o toru prób w jelczu ...
jeździć jeździć i jeszcze raz jeździć..

[ Dodano: Pią Lip 13, 07 13:38 ]
a poziom podnosi sie jak sie nas na jednym NP. parkingu 10 zjawi to jeden od drugiego sobie coś podpatrzy i tyle.. za szkolenie płacić NIE MA MOWY.. za tor wąski gdzie w kółko się lata ,, każde rondo we wrocławiu daje więcej frajdy... jak macie jakieś fajne miejsca we wrocku do wygłupów piszcie ...

ja proponuje parking VOLVO koło polmosu
tor prób jelcza
zrobie na dniach fotki i w stawie

[ Dodano: Pią Lip 13, 07 13:42 ]
i jeszcze jest fajny parking z poniemieckiej kostki bardzo dobry jak komuś opon szkoda mega śliski koło zakładów lotniczych ... teraz niestety nissan rozebrany to latam 4WD i chodzi bokami, ale do nyski mu sporo brakuje
Załączniki
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

pytnie brzmi gdzie mozna cos takiego poprobowac...ronda...od czasu do czasu jak przjezdzam to probuje.a no i najlepiej gdyby zmowilo sie wiejej osob bo nie wiem ile biora sobie za wynajecie toru.
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

czy ten szpachlowoz to Celica?
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
dzabateam
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

taki fachowiec jak (endriu) ty powinien to wiedzieć..
wiecej dałem za przerobienie niż ty za całego nissana, wszystko odlew na zamówienie
Awatar użytkownika
.wildcat.
Stały gość
Stały gość

dzabateam pisze:wiecej dałem za przerobienie niż ty za całego nissana, wszystko odlew na zamówienie
Ja bym się na Twoim miejscu nie chwalił wyrzuceniem pieniędzy w błoto.
Nazwa pliku ze zdjęciem dobrze oddaje jego zawartość. :shock:
|oo|__|oo|

Wildcat

O=O---O=O
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

.wildcat. pisze:
dzabateam pisze:wiecej dałem za przerobienie niż ty za całego nissana, wszystko odlew na zamówienie
Ja bym się na Twoim miejscu nie chwalił wyrzuceniem pieniędzy w błoto.
Nazwa pliku ze zdjęciem dobrze oddaje jego zawartość. :shock:
Zgadzam sie z toba w stu procentach :wink:
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

dzabateam pisze:taki fachowiec jak (endriu) ty powinien to wiedzieć..
wiecej dałem za przerobienie niż ty za całego nissana, wszystko odlew na zamówienie

Roznica jest taka ze auto EnDrIu wyglada.....a to ...........niekoniecznie
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

dzabateam pisze:taki fachowiec jak (endriu) ty powinien to wiedzieć..
widze, ze zarowno mechnicznie jak i blacharsko trzymasz na tym samym poziomie. W koncu swieca w wydechu zeby robil ogien i silnik ktory momentalnie padl po sprzedazy jednemu z forumowiczy swiadcza o Twoich projektach. A co do kasy, mozesz miec zlote zeby i wydac na to duzo hajsu, ale i tak nie zaimponujesz nikomu
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”