jedyny SKY w polsce ??!! <hahaha>

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

w Lodiz Piotr na lamach "super" gazety bezplatnej demosntruje swoje auto , chawlac sie jednoczsnie ze jest jedynym wlascicielem .. z tego co mi wiadomo to nie
http://lodz.echomiasta.pl/artykuly.php? ... geIndex=10

jesli sie myle nie mnie ktos nawroci

do gazetki mozna umieszcze komentarze :)
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Napisał "mam jedyne w Polsce zarejestrowane auto tego typu."
Czyli ze dostał pozwolenie na legalną rejestracje auta z kierą po prawej stronie.
Obrazek
Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Maretzky pisze:Napisał "mam jedyne w Polsce zarejestrowane auto tego typu."
Czyli ze dostał pozwolenie na legalną rejestracje auta z kierą po prawej stronie.
a inne sa nie lagaelne?? ... ciekawe
po lewej stronie tez nie ma , wiec nie wiem jaki ma wyroznik ze jedyne? moze to ze z przodu i z tylu sa inne fele?? albo nalepka na drzwiach NASCAR 3D ?? ..hmm
Strzelec
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Ogólnie artykulik trochę śmieszny. Szczególnie to gadanie o driftingu. No i trzeci komentarz jest lekko przesadzony wg. mnie. Jakoś nie słyszałem, żeby w PL było kilkanaście Skyline'ów. No ale może mało wiem.
Volvo S60
Land Rover Defender 110
Raceboy

Mnie rozbawiło tylko to:

Ale rekordziści używają potworów o mocy tysiąca, a nawet tysiąca sześciuset koni – opowiada łódzki drifter.

Lol, chyba mu się z 1/4 mili pomyliło :)
Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

eeeee... najlepszy jest "KOSMICZNY BOLID"

lol ...
pablo999
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

to sie nadaje do działu ze śmiesznymi rzeczami o!ping troche przesadził
jak bedzie prawko
1. coś do nauki
2. s13 i zacznie sie jazda
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

pewnie opowiada ta bajke kazdej lasce, mam jedyne auto tego typu w PL :lol: i te 2000hp w drifcie :lol: widac muzyk pokroju Wisniewskiego
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

a zastanawialiscie sie ze dziennikarz mogl duzo skoloryzowac od siebie.... , zeby mu jakis fajny material wyszedl???
juz nie raz sie spotkalem z tekstami ,ktorych autor nigdy nie wymowil...
Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ano tez tak mogl byc .... ale od razu widac ze artykul jest OPLACONY ..
artykul na pierwszej stronie i tyle informacji o NOWYM TORZE kartingowym i o miejscu jego usytuowania
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Nie wiem co powiedziec, wiele osob zapewne nie pamieta Piotrka z forum bo dawno juz tutaj nie zaglada. Ale jest to naprawde super osoba i watpie by z siebie robil gwiazde w jakiejs lokalnej gazecie. Prawda jest ze swojego czasu byl to jedyny Skyline zarejstrowany legalnie z kiera po prawej stronie. Od jakiegos czasu jest kolejny czyli Jarka GTR, czy sa inne zarejstrowane w drodze wyjatku w PL to nie mam o tym pojecia...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
le_massageR
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

podpis pod zdjeciem jest cool :"Piotr Gxxxxxxx od dzieciństwa był fanem motoryzacji, zwłaszcza szybkich samochodów "

a ja od poznego dziecinstwa jestem fanem kobiet, zwłaszcza tych ładnych :lol:

skomentuje to w sposob Ordynatorski: "FromAssToMouth" , lub cytujac Susziego "dick is around me" :o 8)

pozdro TOM od wujka Masaża - trzeba powtorzyc pijanstwo z KOE ... ale tym razem przesune odcinkę na 10,5 :)
Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Za reklame nowego toru napisali cokolwiek zeby nakrecic "szarego" czytelnika :roll: -watpie zeby sam wymyslal takie bzdury skoro zna sie na autach
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

pozdro TOM od wujka Masaża - trzeba powtorzyc pijanstwo z KOE ... ale tym razem przesune odcinkę na 10,5 :)
he he no trzeba :) juz rozmawialem o tym z Rafim i Sucharem :) wiec powinno sie cos udac. Z tym ze faktycznie musisz sobie odcinke przesunac bo teraz to chyba cos padlo ;)
Jutro znowu jade na impreze he he to juz 3 weekend na wyjazdach bedzie, mam nadzieje ze mi watroba wytrzyma ;)
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

szkoda komentowac. Widzialem lepsze wersje SKY w Polsce. Ten jeszcze z ta naklejeczka wyglada tandetnie. swoja droga ile go kosztowal ten STRASZLIWY TOR KARTINGOWY. Parking ma gotowy, poupychac opony zeby na slupki nie wpasc i sprowadzic karty. Oplaty za wynajem sie zwracaja w trymiga. Wielka mi inwestycja. Tak czytalem to myslalem ze zbudowal od podstaw.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”