CO Z PROGAMI??
Moderator: Moderator
chodzi ci o nakładki na progi, takie tuningowe?
jeśli tak to np
http://plustuning.super.sklep.pl/sklep/ ... h=1_84_228
p.s swoją drogą to ceny podskoczyły, bo ja pamiętam 150 za progi i 250 za zderzak!
jeśli tak to np
http://plustuning.super.sklep.pl/sklep/ ... h=1_84_228
p.s swoją drogą to ceny podskoczyły, bo ja pamiętam 150 za progi i 250 za zderzak!
Tu tez mozesz dostac i sie potargowac, wykonanie jest ok ale dopasowanie ......to droga przez meke, ktora sam przebylem
ale jakos wyglada
http://www.tuning-zone.pl/?pageid=264&lang=pl
http://www.tuning-zone.pl/?pageid=264&lang=pl
Tak naprawde to masz 4 rozwiązania
1. szykasz używanych progów nie zgnitych i prostych ( dawno nie widzialem ) wycinasz z budy i wstawiasz do swojej
2. bardzo dobry blacharz z doświadczeniem zrobi takie progi kwestia kasy ale dobrze wykonane wyglądają jak orginał
3. Założyć zaślepki
jak proponowali koledzy
4. Zostawić stare a ewentualne dziury wykorzystywać jako dodatkowe schowki na drobiazgi
Ja polecam 2 warto szukać !!!
Jak bedziesz miał problemy to szukaj ludzi którzy odnawiaja stare auta maja napewno doświadczenie i sprzęt
Powodzenia !!!
1. szykasz używanych progów nie zgnitych i prostych ( dawno nie widzialem ) wycinasz z budy i wstawiasz do swojej
2. bardzo dobry blacharz z doświadczeniem zrobi takie progi kwestia kasy ale dobrze wykonane wyglądają jak orginał
3. Założyć zaślepki
4. Zostawić stare a ewentualne dziury wykorzystywać jako dodatkowe schowki na drobiazgi
Ja polecam 2 warto szukać !!!
Jak bedziesz miał problemy to szukaj ludzi którzy odnawiaja stare auta maja napewno doświadczenie i sprzęt
Powodzenia !!!
Lubimy ostro zakurzyć .....
-
xree
- Coś już wiem

- Kontakt:
no tak najchętniej bym kupił nowe progi ale cena w salonie ........przegina. Z blacharzami to druga strona medalu do którego sie nie pojedzie to twierdzi że zrobi ale dawać w ciemnoe to też o k.d.r. Nie wiecie może czy te częsci są dostępne w niemczech??
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
no to co za problem wspawać kawałek blachy nawet na kilka mm??
W końcu pod nakładkami i tak nie będzie tego widać to jest duże pole manewru...
W końcu pod nakładkami i tak nie będzie tego widać to jest duże pole manewru...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
No to pociesz się tym że musiałby mieć na prawdę dwie lewe ręce bo takie nakładki przykrywają wszystko Od dziur po konserwację tak że jak ktoś ma trochę pojęcia to nie może tego spartolić...
Pytać
Pytać
-
xree
- Coś już wiem

- Kontakt:
Hmm wydaje mi się że w dalszym ciągu się nie rozumiemy - to napisze jescio raz:P że potrzebuję kupić "reparaturki" progów bo dla moich matka rdza nie była nie litościwa. A znowusz nie będę robił popeliny i nie bede na rdze nakładał jakieś nakładki.
Wolakowi chodzilo o to ze najpierw dajesz komus do spawania z obojetne jakie blachy, a zeby "seryjnej blachy ktora zostala juz NAPRAWIONA" niebylo widac to montujesz na to spoilery progowe ktore uniemozliwiaja dojrzenie źle zrobionej pracy blacharskiejxree pisze:Hmm wydaje mi się że w dalszym ciągu się nie rozumiemy - to napisze jescio raz:P że potrzebuję kupić "reparaturki" progów bo dla moich matka rdza nie była nie litościwa. A znowusz nie będę robił popeliny i nie bede na rdze nakładał jakieś nakładki.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Dokładnie tak Czytasz w moich myślachWolakowi chodzilo o to ze najpierw dajesz komus do spawania z obojetne jakie blachy, a zeby "seryjnej blachy ktora zostala juz NAPRAWIONA" niebylo widac to montujesz na to spoilery progowe ktore uniemozliwiaja dojrzenie źle zrobionej pracy blacharskiej
Bo po co ganiać za oryginałami skoro i tak mają być nałożone nakładki A wstawienie zwykłej blachy wcale nie oznacza fuszerki bo jeśli ktoś to dobrze zrobi to nie będzie do odróżnienia nawet bez nakładek
Pytać
Pytać
- driftking.pl
- Coś już wiem

- Kontakt:
przy okazji dokładek na progi zapytam... może ma ktoś namiary, albo wie gdzie możńa dostać pogi do s13, ale takie delikatnijsze troche (bez pseudo wlotów) ? ew. takie jak ma np. tery na aucie ?