forum 1.5 dnia lezalo
Co sie stalo sie ?
Moderator: Moderator
ToM leniwcze 
forum 1.5 dnia lezalo
forum 1.5 dnia lezalo
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- janeks13 200sx
- Coś już wiem

- Kontakt:
dokładnie
jakby światło zgasło
Ja goraczki az dostalem 
zaraz... to jest jakas roznica ? 
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Tom powiedz że padło jak dodawałeś mój artykuł który Jarek już wysłał do Ciebie kilka miesięcy temu i ciągle go nie ma wieści o nim zagineły
:[:
tymczasowo brak podpisu
Sorry wiem ze mialem dodac ale ostatnio nie mam na nic czasuipi pisze:Tom powiedz że padło jak dodawałeś mój artykuł który Jarek już wysłał do Ciebie kilka miesięcy temu i ciągle go nie ma wieści o nim zagineły:[:
Forum nie dzialalo z powodu lekkiego padu serwera SQL...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
dobrze że już wsio działa... 
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
ToM pisze:Sorry wiem ze mialem dodac ale ostatnio nie mam na nic czasuSam tekst dodalem z tym ze nie jest opublikowany, musze powyciagac jeszcze z *.doc zdjecia w jakis rozsadny format i wkleic w tekst.
nic sie nie stalo jak chcesz to gdzies powinienem miec te wszystkie foty i moge na priva przeslac jak to ulatwi sprawe
tymczasowo brak podpisu