znalazlem cos takiego na grupie dyskusyjnej, moze to byc dobre rozwiazanie na kopowanie gratow, podaje informacyjnie
nie mam zwiazkow z ta firma, nie korzystalem z jej uslug wiec niewiem jak z jakoscia, terminowoscia etc
link http://www.intertransport.info/
transport anglia-polska
Moderator: Moderator
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
-
projekt200
zalezy co bys chcial sciagac.Jak bedziesz mial cos na oku to daj mi znac to Ci na kolach fure przyprowadze.Napewno sie dogadamy.
Pozdro
Pozdro
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
no ceny mają nawet znośne..
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
projekt200 - nie napisalem ze chce cos sciagac (tym bardziej samochod bo moge sobie np. sam po niego pojechac
) tylko ze znalazlem taka jak powyzej oferte, po prostu znalazlem i sie dziele informacja
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
-
projekt200
A ja nie napisalem ze jade
tylko jak by co to moge uzyczyc swoja noge na czas transportu

podpinam sie pod temat...
mam silnik do sciagniecia z UK, czym najlepiej sciagnac ? DHL na jakiejs palecie ?
i nie za drogo...
mam silnik do sciagniecia z UK, czym najlepiej sciagnac ? DHL na jakiejs palecie ?
i nie za drogo...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
ODINN ja jestem kurierem w DHL i poza kosztami to zdecydowanie polecam. Niema opcji zeby nie dotarlo. zawsze szybko i bez uszkodzen.
no to moze orientujesz sie ile by kosztowalo sciagniecie silnika na palecie... bo zagladalem na strone DHL, i ni cholery nie ma tam cen, mimo tego ze takie uslugi sa swiadczone.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
w tej chwili niestety nie odpowiem Ci bo nie mam przy sobie cennika ale jutro wejde do biura obslugi klienta i dowiem sie co i jak i za ile i napisze Ci wieczorkiem jezeli mozesz tyle poczekac
znaczy interesuje mnie cena bezposredniego sciagniecia z UK do PL.
ciekawe tez czy jest jakas roznica w cenie miedzy ta usluga w UK a w PL...
nie spieszy mi sie, do pracy na razie dymam autobusem...
w dupowozie ktorym wracalem do polski i "stanelem" kolo essen, okazalo sie ze tloki byly smarowane... woda
w uk takie silniki - G8T, chodza po +/- 500zl, w stosunku do 1800-3000zl na allegro, wiec jest roznica...
ciekawe tez czy jest jakas roznica w cenie miedzy ta usluga w UK a w PL...
nie spieszy mi sie, do pracy na razie dymam autobusem...
w dupowozie ktorym wracalem do polski i "stanelem" kolo essen, okazalo sie ze tloki byly smarowane... woda
w uk takie silniki - G8T, chodza po +/- 500zl, w stosunku do 1800-3000zl na allegro, wiec jest roznica...
...........
jak silnik wazy 200kg to sobie policz
przewoznicy w UK sa, i do tego tansi - przewiezienie palety na obrebie calego UK kosztuje 75F. a mnie interesuje transport do PL
interesuje mnie czy przewiezienie silnika wyjdzie mniej wiecej 200F, bo jak wiecej to bez sensu, bo sie nie oplaca, i mniej mnie wyjdzie jak kupie w PL
Projekt200 - nocny shift masz?
przewoznicy w UK sa, i do tego tansi - przewiezienie palety na obrebie calego UK kosztuje 75F. a mnie interesuje transport do PL
interesuje mnie czy przewiezienie silnika wyjdzie mniej wiecej 200F, bo jak wiecej to bez sensu, bo sie nie oplaca, i mniej mnie wyjdzie jak kupie w PL
Projekt200 - nocny shift masz?
-
projekt200
taa
koncze o 11 lokalnego czasu.
Kumpel transportowal skuter i wyszlo mu 350 funtow czyli skuter wazyl 175kg
1 kg - 2 funty
Z tego co wiem wysylajac z angli tak jest najtaniej.
Jak chcesz to moge podzwonic i sie po pytac.
Problemu nie ma jestem na miejscu i sie moge dowiedziec.
Pozdro
Kumpel transportowal skuter i wyszlo mu 350 funtow czyli skuter wazyl 175kg
1 kg - 2 funty
Z tego co wiem wysylajac z angli tak jest najtaniej.
Jak chcesz to moge podzwonic i sie po pytac.
Problemu nie ma jestem na miejscu i sie moge dowiedziec.
Pozdro
to juz tak ponizej oplacalnosci sprowadzenia... 
-
projekt200
Jutro podzwonie i sie popytam,bo teraz jestem na uniwerku i mi zejdzie do pozna wiec nie bede tarabanil do ludzi po nocy.
Mysle ze tak bedzie najlepiej jesem na miejscu podzwonie, zwerfikujemy wszystko i bedziesz wiedzial
Mysle ze tak bedzie najlepiej jesem na miejscu podzwonie, zwerfikujemy wszystko i bedziesz wiedzial