transport anglia-polska

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

znalazlem cos takiego na grupie dyskusyjnej, moze to byc dobre rozwiazanie na kopowanie gratow, podaje informacyjnie

nie mam zwiazkow z ta firma, nie korzystalem z jej uslug wiec niewiem jak z jakoscia, terminowoscia etc

link http://www.intertransport.info/
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
projekt200

zalezy co bys chcial sciagac.Jak bedziesz mial cos na oku to daj mi znac to Ci na kolach fure przyprowadze.Napewno sie dogadamy.
Pozdro
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

no ceny mają nawet znośne..
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

projekt200 - nie napisalem ze chce cos sciagac (tym bardziej samochod bo moge sobie np. sam po niego pojechac :) ) tylko ze znalazlem taka jak powyzej oferte, po prostu znalazlem i sie dziele informacja
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
projekt200

A ja nie napisalem ze jade :wink: tylko jak by co to moge uzyczyc swoja noge na czas transportu :) :D
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

podpinam sie pod temat...
mam silnik do sciagniecia z UK, czym najlepiej sciagnac ? DHL na jakiejs palecie ?

i nie za drogo... :mrgreen:
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ODINN ja jestem kurierem w DHL i poza kosztami to zdecydowanie polecam. Niema opcji zeby nie dotarlo. zawsze szybko i bez uszkodzen.
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

no to moze orientujesz sie ile by kosztowalo sciagniecie silnika na palecie... bo zagladalem na strone DHL, i ni cholery nie ma tam cen, mimo tego ze takie uslugi sa swiadczone.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

w tej chwili niestety nie odpowiem Ci bo nie mam przy sobie cennika ale jutro wejde do biura obslugi klienta i dowiem sie co i jak i za ile i napisze Ci wieczorkiem jezeli mozesz tyle poczekac
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

znaczy interesuje mnie cena bezposredniego sciagniecia z UK do PL.

ciekawe tez czy jest jakas roznica w cenie miedzy ta usluga w UK a w PL...

nie spieszy mi sie, do pracy na razie dymam autobusem... :P

w dupowozie ktorym wracalem do polski i "stanelem" kolo essen, okazalo sie ze tloki byly smarowane... woda :)

w uk takie silniki - G8T, chodza po +/- 500zl, w stosunku do 1800-3000zl na allegro, wiec jest roznica...
projekt200

Na miejscu znajdziesz przewozicieli ktorzy biora 2 Funty za kg.
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

........... :mrgreen: jak silnik wazy 200kg to sobie policz :P

przewoznicy w UK sa, i do tego tansi - przewiezienie palety na obrebie calego UK kosztuje 75F. a mnie interesuje transport do PL :)

interesuje mnie czy przewiezienie silnika wyjdzie mniej wiecej 200F, bo jak wiecej to bez sensu, bo sie nie oplaca, i mniej mnie wyjdzie jak kupie w PL :)

Projekt200 - nocny shift masz? :P
projekt200

taa :D koncze o 11 lokalnego czasu.
Kumpel transportowal skuter i wyszlo mu 350 funtow czyli skuter wazyl 175kg
1 kg - 2 funty
Z tego co wiem wysylajac z angli tak jest najtaniej.
Jak chcesz to moge podzwonic i sie po pytac.
Problemu nie ma jestem na miejscu i sie moge dowiedziec.
Pozdro
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

to juz tak ponizej oplacalnosci sprowadzenia... :)))
projekt200

Jutro podzwonie i sie popytam,bo teraz jestem na uniwerku i mi zejdzie do pozna wiec nie bede tarabanil do ludzi po nocy.
Mysle ze tak bedzie najlepiej jesem na miejscu podzwonie, zwerfikujemy wszystko i bedziesz wiedzial
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”