Kupilem s13...

Moderator: Moderator

projekt200

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... &rd=1&rd=1

Moja pierwsza fura.Ma byc po bulki do sklepu i na tor do latania bokiem.Wszystko pieknie ladnie tylko jedno ale...zaspawany most.Jak bedzie z ogarnieciem fury :?:

Co myslicie o jej gratach?
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

bardzo fajnie jak na stage 1.

jak bedzie sie jezdzic ze spawem ? no bokiem po bulki bedziesz dymac, i opony beda sie szybciej zuzywac. no i bedziesz musial uwazac jak jezdzisz...

mozesz miec problem z MOT'em, dopadnij jakas broszurke i poczytaj co sprawdzaja dokladnie.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

a jak spadnie deszcz to po bulki musisz isc na piechote ;) mowiac serio, na sliskim mozesz miec naprawde powazne problemy na zakretach
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Ps. ten topic mi sie fajnie skojarzyl z jakas "piosenka"...

"Kupilem czarny ciagnik... pojemnosc 2 czertysta..." :mrgreen:
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Albo była taka przyspiewka:
Kupiłem se auto pier... Ładę nie chce su... jeździć chu... na nią kładę :mrgreen:
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Grzesiek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

no no calkiem spoko , dosc pokazna lista modyfikacji + cena niska :-)
harder, better, faster, stronger ... never over

Pozdrawiam
Grzesiek
projekt200

Zobaczmy jak bedzie wygladala i jak bedzie jezdzila.Mam nadzieje ze na niej zakoncze swoje poszukiwania s13.

Napewno napisze co i jak.
Wielkie dzieki :)
doktor

A bedziesz robił przekładke , czy tak zostaje i furką tylko bedziesz latał po torze ?
projekt200

Napewno wjedzie szpera od s14 bo to ma byc samochod tez do codziennego uzytku jezeli o taka przekladke pytasz.
Narazie nie planuje szybkiego powrotu wiec narazie zostanie jezeli pytasz o kierownice
doktor

Pytalem o kierownice, bo myslalem ze samochod zaciagasz do PL, a gdzie teraz dokladnie przebywasz? Bo ja za kilka dni wypierdzielam do Irlandi na stałe, i tez tam dopiero bede szukal furki.
projekt200

Wczoraj ogladalem fure i niestety z niej zrezygnowalem.Zaspawany dyfer napewno nie nadaje sie do codziennego uzytkowania,tym bardziej w londynie gdzie obcnie przebywam.
Szukamy dalej.Zastanawialem sie nad sciagnieciem fury z japoni ale nie w zab nie rozumiem japonskiego.I nie mam dojscia :(
doktor

ale czemu az tak bardzo Ci przeszkadza ten zaspawany dyfer, jak cos mozesz zawsze wyjac spaw i zapodac sobie szpere z s14 itp, albo poprostu serjyjny mechanizm z s13

noj oczywiscie niepoddawaj sie i szukaj furki ....
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

wyjac spaw ??? mowisz o palniku ? ;)
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
doktor

blurek pisze:wyjac spaw ??? mowisz o palniku ? ;)
chodzilo mi o wyjecie calego pospawanego mechanizmu i zastąpic go innym lub seryjnym, tylko tak trzaslem skrótem i napisalem samo spaw.
Przeciesz nie chodzilo mi oto by kolega teraz jechał palnikiem i likwidowal spawy :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”