Dokladnie - narazie wszystko dziala ok. Miejmy nadzieje ze nie bedzie juz jakis przebojow.
W sumie mielismy w miescie maly kataklizm - wiatr troche mocno narozrabial.
Naszczescie sprzet przetrwal... To by bylo chyba na tyle. Ide spac bo ledwo co zyje od rana usilowalismy doprowadzic wszystko do normalnego stanu...
Awaria Forum
Moderator: Moderator
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
spoko. mnie odcieli od pradu na 2 dniToM pisze:Dokladnie - narazie wszystko dziala ok. Miejmy nadzieje ze nie bedzie juz jakis przebojow.
Naszczescie sprzet przetrwal... To by bylo chyba na tyle. Ide spac bo ledwo co zyje od rana usilowalismy doprowadzic wszystko do normalnego stanu...
Gdzie tak miałeś? Ja na gumieńcach prąd mam cały czas. W Goleniowie jedynie nie było 2 dni.ODINN pisze:spoko. mnie odcieli od pradu na 2 dniToM pisze:Dokladnie - narazie wszystko dziala ok. Miejmy nadzieje ze nie bedzie juz jakis przebojow.
ja jeszcze bardziej w strone granicy
male miejscowosci mialy gorzej, nie dosc ze pradu niet, a jak byl, to na 2 fazach za male napiecie wiec tak jakby go nie bylo
dopiero od 6h jakos dziala "stale"
male miejscowosci mialy gorzej, nie dosc ze pradu niet, a jak byl, to na 2 fazach za male napiecie wiec tak jakby go nie bylo
dopiero od 6h jakos dziala "stale"
Super, ze juz dziala. Czytalem w chwili, gdy wszystko przepadlo. Bylo nudnie bez forum przez ten czas.