Śruby turbo-downpipe gdzie kupić? s13ca18det

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
kamil79
Coś już wiem
Coś już wiem

Witam, poszukuje śrub którymi przykręca się downpipa do gorącej częsci turbiny. Wiem że muszą być ze stali dobrej jakości, ale u mnie nie mogę takowych znaleść. Wykręciła mi się jedna od drgań i zgubiła, druga też jest luźna, a nie chcę żeby się zrobił przedmuch.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
fazolx1
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Niewiem co ze śrubami , ja poprostu kupiłem u tłumikaza , dał mi takie którymi zkeca wydechy i trzymały , natomiast jeżeli masz seryjny , lub seryjnej średnicy wydech , to zaraz za downem a przed katem proponuje wstawić miekką rure - 100% sadysfakcji. koszt 70zł z montażem.

Aha jak wejdzie to 20 cm - bo są różne długości - w tym momęcie większość drgań wyłapuje i sie nie odkręca ani tam , ani przy kolektorze. , Pozatym zapytaj jakie Jarek wkreca i gdzie kupuje - mi poskręcał jak robił silnik i narazie odpukać 10kkm cisza
Wreszcie jeździ , i to jak ;)
Awatar użytkownika
Pio
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Praktiker. Komplet 6zł. Sa dobrej jakosci nie idzie ukrecic 20 cos mm muszą być. Sam kupowałem mam, nie dalem uszczelki dokrecilem na hama na srubach z podkladkami sprezynujacymi i jest idealnie.
Najtansze panweki ACL RACING, SPRZEGLA EXEDY, OLEJE MOTUL, TARCZE ATE POWERDISC, KLOCKI FERODO DS PERFORMANCE, ZAWIESZENIA KONI oraz WEITEC +plus duzo duzo innych. Bezkonkurencyjne ceny !!! ABSOLUTNIE ZAWSZE !!!

http://WWW.POWER-TUNING.PL
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”