Prośba do CZIKKO
Moderator: Moderator
- Coobcio
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Ponieważ CZIKO wogłe nie odbiera ode mnie telefonów a wiem że czyta i pisze tutaj na forum opisujac swoj gruz, chciałem się wiedzieć dlaczego ukrywa sie przede mna i nie chce wysłać mi tłoków za które zapłaciłem mu z góry ponad miesiąc temu...
Ostatnio zmieniony śr 10 maja, 2006 20:39 przez Coobcio, łącznie zmieniany 2 razy.
Nissan Primera 2.0 + Home Made Turbo [320KM/420Nm @ 1 bar] http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... 88&start=0
Almera GTi Dupowóz [145KM/168Nm>>167KM/197Nm]
Najnowsze dziecko 200SX S14'96 [335KM/468Nm @ 1 bar] REANIMACJA
niema jak zaufani ludzie na forum ...
n/c
n/c
- Coobcio
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Dzięki Forum przynajmniej uniknąłem przyjęcia zatartego tłoka od Pana CZikko.
Teraz czekam i czekam na dwa posotałe.
Miło by było usłyszeć chociaż tyle "Coobcio jestem strasznie zapracowany tłoki doślę Ci wtedy i wtedy".
A tu kompletny brak łączności...
Może dzięki zamieszczeniu tej wiadomości na forum czegoś się dowiem, bo nie ukrywam że czuje się wychujany.
Teraz czekam i czekam na dwa posotałe.
Miło by było usłyszeć chociaż tyle "Coobcio jestem strasznie zapracowany tłoki doślę Ci wtedy i wtedy".
A tu kompletny brak łączności...
Może dzięki zamieszczeniu tej wiadomości na forum czegoś się dowiem, bo nie ukrywam że czuje się wychujany.
Nissan Primera 2.0 + Home Made Turbo [320KM/420Nm @ 1 bar] http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... 88&start=0
Kuba nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni.
Głowa go góry.
Głowa go góry.
a że bokiem
- Coobcio
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Mi kasa nie przychodzi łatwo, a te 300zł ktore wywaliłem w błoto to dla mnie strata nie do pogodzenia...
No nic czekam na odzew od pana CZikko - mam nadzieje że się łąskawie odezwie.
No nic czekam na odzew od pana CZikko - mam nadzieje że się łąskawie odezwie.
-
cziko
poto masz telefon zeby zadzwonic i przypomniec o sobie tak 30 sekundowa rozmowa kosztje z 20 groszy max!!!jak ci powiedziałem odrazu 1 tłok lezy u kolegi przez ten miesiąc to w domu mnie nie było 2 xpo 7 dni bo siedziałem u brt dłubiac swego grata a teraz napietrzyło mi sie roboty i mam urwanie głowy w swoim warsztaciedlatego zapominam o niekturych zeczach!!!!żeby nie mój braciak to wogule bym tego tematu nie zobaczył bo porostu od jakichs 2 miesiecy nie czytema prawie nic na tym forum bo jest rozpierdol ogulny wchodze tylko PW odebrac i skrobnac cos od czasu do czasu w swoim temacie
a BANAN co ma za sapy do mnie???aaaaa????albo kamil???słucham????jezeli banan to człowiek kt<font class="red">u</font>ry kupił odemnie s14 bez silnika i bedzie teraz tu robił jazde ze niedostał koła zamachowego to juz powiedziałem ze to koło lezy u poprzedniego własiciela auta 5km od niemieckiej granicy i on sra na to zeby je wysłac wiec nic na to nie poradze a napewno nie bede po nie jechał 1200km
a BANAN co ma za sapy do mnie???aaaaa????albo kamil???słucham????jezeli banan to człowiek kt<font class="red">u</font>ry kupił odemnie s14 bez silnika i bedzie teraz tu robił jazde ze niedostał koła zamachowego to juz powiedziałem ze to koło lezy u poprzedniego własiciela auta 5km od niemieckiej granicy i on sra na to zeby je wysłac wiec nic na to nie poradze a napewno nie bede po nie jechał 1200km
Ostatnio zmieniony czw 11 maja, 2006 10:01 przez cziko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Coobcio
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Czikko bardzo mi ulżyło że wreszcie otrzymałem od Ciebie odpowiedz - bo dzwonie do CIebie prawei co dziennie i jakoś nie możesz odebrać nigdy telefonu (dziwne że tylko odemnie).
Więc nie szło ni jak się z tobą skontaktować - trzeba było odrazu poweidzieć żę jesteś wchuj zajęty...
Po co sobie robić wrogów ?
Tak więc czekam na pozostałe dwa tłoki ze spokojem.
Pozdrawiam
Więc nie szło ni jak się z tobą skontaktować - trzeba było odrazu poweidzieć żę jesteś wchuj zajęty...
Po co sobie robić wrogów ?
Tak więc czekam na pozostałe dwa tłoki ze spokojem.
Pozdrawiam
-
cziko
nie ma takich telefonów kturych nie odbieram
bo ja nie mam wrogów a do znajomych zawsze oddzwaniam chyba ze masz nowy numer albo zastrzezony a ja go nie posiadam to pod numery bez wpisu nie oddzwaniam
- Coobcio
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Stary no proszę... dzwonie pod numer 697 126 974 - czy on jest aktualny ?
Mój się nie zmienił od ostatnich 4 lat i jest ten sam 602 233 236.
Ps. Dalej nie uzyskałem odpoweidzi czy pozostałe DWA tłoki mi doślesz ?
Mój się nie zmienił od ostatnich 4 lat i jest ten sam 602 233 236.
Ps. Dalej nie uzyskałem odpoweidzi czy pozostałe DWA tłoki mi doślesz ?
Kłamiesz jak Judasz i wybiórczo czytasz/piszesz te posty...cziko pisze:bo porostu od jakichs 2 miesiecy nie czytema prawie nic na tym forum bo jest rozpierdol ogulny wchodze tylko PW odebrac i skrobnac cos od czasu do czasu w swoim temacie
akademickie dyskusje nt. tego czy powinno lub nie odkryć, forum z autami klubowiczów to masz czas prowadzić, tymczasem na odpowiedź dla Coobcia to nie masz czasu !
Nie jestem tutaj adwokatem Coobcia, poniekąd napiszę w swojej sprawie:
kiedy zwrócisz mi pienądze za ZAMKI i STACYJKĘ (która notabene zdemontowałeś siekierą...), które te NADAJĄ się do śmietnika?
Ja bym sie wstydził takiego gruz ludziom pokazywać, Ty jednakże sprzedałeś mi to jako nowy, lepszy. Czekam już rok czasu. Następna sprawa: mialem wziać od Ciebie drażek reakcyjny, ktory okazało się, że nie pasuje; poprosiłeś mnie żebym wział go od Brt i wysłał pocztą. TEGO SAMEGO DNIA wysłałem ten drążek (pomijam 9,50 zł za przesyłkę) w zamian nie usłyszałem ani "dziekuję" ani "pocałuj się w dupę".
Chłopie, badź bardziej słowny, bo stracisz zaufanie tutaj na forum i ludzie przestaną brać od Ciebie graty, a smród dalej pojdzie w eter i niezrzeszni też zrezygnują z Twoich usług.
Miłej pracy.
Cziko jakie auto bez silnika? Co Ty <font class="red">PIP</font>.
Jakie koło zamachowe?
Kupiłem sobie samochód cały w 100% sprawny.
Co do Twojega autka bez silnika to sam prosiłeś mnie zebym podbijał Ci aukcje.
Części u Ciebie nie zamierzam już kupowac.
Graty masz najwyższej klasy swiatowej
Robisz konkurencje Panu z Nowego Tomyśla?
nierozumiem Twojego podejścia do klienta
[ Komentarz dodany przez: ToM: Czw Maj 11, 06 14:24 ]
"Co Ty <font class="red">PIP</font>." - panowie to jest publiczne forum, jak juz chcecie sobie cos wypominac to prosze to robic innym slownictwem. W sumie to najchetniej bym wywalil to do kosza lub dzialu swobodne, jednak nie chce byc posadzony o stronniczosc. Tak wiec prosze o rozwage w doborze slownictwa bo bede zmuszony skasowac ten topic.
Jakie koło zamachowe?
Kupiłem sobie samochód cały w 100% sprawny.
Co do Twojega autka bez silnika to sam prosiłeś mnie zebym podbijał Ci aukcje.
Części u Ciebie nie zamierzam już kupowac.
Graty masz najwyższej klasy swiatowej
Robisz konkurencje Panu z Nowego Tomyśla?
nierozumiem Twojego podejścia do klienta
[ Komentarz dodany przez: ToM: Czw Maj 11, 06 14:24 ]
"Co Ty <font class="red">PIP</font>." - panowie to jest publiczne forum, jak juz chcecie sobie cos wypominac to prosze to robic innym slownictwem. W sumie to najchetniej bym wywalil to do kosza lub dzialu swobodne, jednak nie chce byc posadzony o stronniczosc. Tak wiec prosze o rozwage w doborze slownictwa bo bede zmuszony skasowac ten topic.
a że bokiem
- Coobcio
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Udało mi się dodzwonić do Czikko i to za pierwszym podejściem, wszystko załtwiliśmy kulturalnie i jak trzeba.
Moje tłoki posiada niejaki Darek i niebawem je wyśle
Wiec zamykam.
Moje tłoki posiada niejaki Darek i niebawem je wyśle
Wiec zamykam.
Ostatnio zmieniony czw 11 maja, 2006 16:50 przez Coobcio, łącznie zmieniany 1 raz.