Pilnie kontakt do ATS!!!

Moderator: Moderator

tery

Witam,

uslyszalem od znajomego ze oglaszala sie tu osoba ktora pracuje w fabryce ATS w PL i ma dostep po naprawde dobrych cenach. Podobno kilku z was u niego kupowalo.

Potrzebuje kontakt. i waszych opinii ;) 8)

Pzdr
Awatar użytkownika
banan
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Rafi wiem że brał od niego felgi i jest zadowolony. napawno ma namiary na kolege
a że bokiem
Awatar użytkownika
SZAFA
Stały gość
Stały gość

Też kiedyś zastanawiałem się nad ATS DTM 18" i cena była b.atrakcyjna coś chyba 3500 zł kmpl. ale jeśli są to "kradzione" to jeszcze pół biedy . Jednak mogą to być np. wybraki i prostowane w jakimś zakładzie ,podszykowane i do sprzedania. Takie słuchy mnie dochodziły. Np. Ja kupiłem też po atakcyjnej cenie nówencje i były fabrycznie krzywe 2 szt. . Musiałem je prostować na własny koszt :| Tak więc trzeba uważać bo mogą to być felgi które nie przeszły k.jakości no ale może akurat to prawdziwa okazja bo słyszałem też ża pracownicy mają jakieś duże upusty na felgi i poprostu handlują w ten sposób.
Awatar użytkownika
IceMan
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

na allegro jest duzo firm sprzedajacych nowe w felgi w dobrych cenach
Strojenie CA18DET , SR20DET , RB25DET (Nistune , PowerFC) , Honda (Crome) , Subaru
tery

dobra cene to ja mam 8)

cos slyszalem o super cenach :D jeszcze nie kupilem, wiec jakby ktos mial za mniej niz 500 za szt DTM Competition, bez zobowiazan, to prosze o kontakt, chyba ze jakis sponsoring :D z checia wyslucham konkretnych ofert :wink:

pzdr
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”