GT SERVICE

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
SZAFA
Stały gość
Stały gość

Czy ktoś zna tą firmę ? Jacy oni są i czy znają się na samochodach jak twierdzą?
Byłem tam i firma wygląda porządnie kilka garaży fajne autka i goście z gadki widać ,że się znają ale nie wiem jakj est naprawdę.
Mam zamiar wymieniać u nich kompletnie poliuretany w zawieszeniu. Z tego co widać na stronie to robili już kompleksowo suprę i 200sx.

http://www.gt-service.pl/onas/
Awatar użytkownika
Raptor
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

jak pytałem czika o serwis nyski w okolicy Krakowa to własnie GT Servis ze skawiny polecał :D
hard corek

Szafa blizej masz do Sosnowca - na aleje mireckiego (chłopaki z byłego nissana otworzyli serwis i są dobrzy w tym co robią) moze nie mają wielkiego warsztatu ale znaja się bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
SZAFA
Stały gość
Stały gość

Znam ich hardcorek ,to fakt są dobrzy i dokładni ale na tuningu się raczej (bez obrazy) nie znają jednak może i by dali radę wymienić te poliuretany. Jedynie co to mają jeden garaż i mało sprzętu no i dla tego trzeba się umawiać 3 tyg wcześniej :? Boję się ,że będą chcieli to zrobić szybko żeby podnośnika nie zajmować, a szybkość jak wiadomo nie zawsze idzie z jakością :?
Awatar użytkownika
zgooras
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

robilem kompleksowo swojego nissna wlasnie w gt-service i choc trwalo to troche za duzo to zlego slowa o nich nie powiem. Po pierwsze nie znaja slow "nie da sie", maja doswiadczenie i normalne ceny. A poliuretany wymieniali walsnie w tym s14 ktory jest opisany u nich na stronie, wiec wiedza jak to nalezy zrobic - swoja droga to chyba nie jakis kosmos.
noxx

GT service BDB warsztat Mat jest wg. mnie jednym z lepszych mechaników zna się swietnie na zeczy
Awatar użytkownika
SZAFA
Stały gość
Stały gość

OK. dzięki za info. Jednak ja sam sobie odpowiem na to pytanie bo już furka stoi u nich :wink: .
Rozrząd + poliuretany +nowy wózek + parę pierdół - zobaczymy jak to zrobią bo roboty trochę jest :mrgreen: . W moim regione raczej nie widziałem odpowiedniej firmy lub warsztatu ,poza chłopakami z byłego nissana ale oni mają pełne ręce roboty i terminy 3 tyg no i jeden garaż :| . Nawet nie wiem czy podjeliby się.Mają na głowie jeszcze montaż gazu i to tylko we dwuch. Ale mają np. konsulta i można zbadać sobie u nich wszystko. Widziałem też u nich oryginalne, fabryczne servisówki zarówno do 300 zx jak i do 200 sx( chyba).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”