AUTO CASCO.... propozycje cenowe

Moderator: Moderator

Jackpot

Witam może akutar ktoś z was jest łebski w sprawach ubezpieczeń. Ja najtańsza AC znalazłem za 1400 zł mam ponizej 25 lat i zniżek 0 :) nie wymagają autoalarmu ani immobilaisera
200sx 90r 1,8
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Chyba pomyliłeś AC z OC.
EMWU is dead
Jackpot

Karrlos pisze:Chyba pomyliłeś AC z OC.
Nie nie pomyliłem
chodzi o ubezpieczenie auto casco czyli ubezp. własne oc jest obowiazkowe tak wiec to mam już z głwy szukam teraz AC zawsze się przyda
differ

A gdzie jest za 1400zł AC - jaka firma, a i za ile jest u nich OC - te które masz albo te którego szukasz.
Jackpot

differ pisze:A gdzie jest za 1400zł AC - jaka firma, a i za ile jest u nich OC - te które masz albo te którego szukasz.
Załatwia to za mnie agentka ubezpieczeniowa oc wyliczyła mi w samopomocy a AC jeszcze nawet nie wiem ale mówiła abym przygotował się na 1400 zł w dwóch ratach jest jeszcze szansa z tego zjechać ale to wymaga jakiś tam opcji dodatkowych
StefanS
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

A jaka jest wartosc auta ? Bo od tego zalezy skladka.
Nissan 200sx S14 Silvia
Obrazek
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

AC za 1400 to chyba jakaś bajka.
Albo masz minimum 50% odpowiedzialności :D
Są już na rynku takie ubezpieczenia OC. Płacisz mało, ale jak ciś się stanie to pokrywasz 50% z własnej kiesy więc może to coś podobnego.

Jak ja się dowiadywałem 2 lata temu to na auta powyżej 10 lat nikt nie chciał AC dawać.
Dowiedz się co i jak ( jak firma) i wrzuć na forum bo to jak za darmo jest.
EMWU is dead
Jackpot

Karrlos pisze:AC za 1400 to chyba jakaś bajka.
Albo masz minimum 50% odpowiedzialności :D
Są już na rynku takie ubezpieczenia OC. Płacisz mało, ale jak ciś się stanie to pokrywasz 50% z własnej kiesy więc może to coś podobnego.

Jak ja się dowiadywałem 2 lata temu to na auta powyżej 10 lat nikt nie chciał AC dawać.
Dowiedz się co i jak ( jak firma) i wrzuć na forum bo to jak za darmo jest.
Naprawde nie wiem jak to jest wyliczane babka zapewniała mnie że AC pokrywa wszystkie szkody pow 500 zł uszkodzenia auto jest rocznikiem 90 i jako wartość określiłem 10500 zł można oczywiście więcej. Zapewniała mnie o jakiś swoich zniżkach agencyjnych czy cuś takiego. W tym tygodniu jadę spisać polisę jak już będę ją miał wrzuce kopie + adres agentki na forum. aha marudziła coś o tym że to dot aut które kupione były najdalej 30 dni temu ale to raczej był chwyt abym się szybciej zdecydował dla tego właśnie pytam czy da się taniej
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Mi robili wyliczenie dla auta 10 letniego i wyszło 3800 - 2 lata temu.
EMWU is dead
zydo

Jackpot a jaka to firma??
Jackpot

zydo pisze:Jackpot a jaka to firma??
Jak wspomniałem, nie mam pojęcia dajcie mi czas do końca tygodnia jak spiszę polisę (mam nadzieję) wrzucę ją na forum z adresem kobitki. To jest multiagentka i ma tych firm ok 30 róznych dla tego szuka tych najtańszych
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Jackpot pisze:To jest multiagentka i ma tych firm ok 30 róznych dla tego szuka tych najtańszych
....raczej tych co ma z nich największy %. Jezeli to prawda co piszesz to powiedz jej ze dla Ciebie za duzo i wyjdz , napewno za Tobą wybiegnie i znajdzie taniej :)

Przerabiałem to juz szukając OC i po takim "zabiegu" z 1350 zrobiło sie 850 :)
Obrazek
Jackpot

...raczej tych co ma z nich największy %. Jezeli to prawda co piszesz to powiedz jej ze dla Ciebie za duzo i wyjdz , napewno za Tobą wybiegnie i znajdzie taniej :)

... ciekawa uwaga, zobaczę co się da z nią zrobić - wspominała mi że to jest wstępne wyliczenie i jeszcze można coś z tym zrobić...
Jackpot

rozłożyła na 4 raty po 360 zł w piątek jestem z nią ustawiony do tej pory jeżdżę bezpiecznie :P

< mod >
MaLaRz151

jak tam dalej z tym ubezpieczeniem bo dla mnie to nigdzie nie chca ubezpieczyc bo za stare auto...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”