200sx 90r 1,8
AUTO CASCO.... propozycje cenowe
Moderator: Moderator
-
Jackpot
Witam może akutar ktoś z was jest łebski w sprawach ubezpieczeń. Ja najtańsza AC znalazłem za 1400 zł mam ponizej 25 lat i zniżek 0
nie wymagają autoalarmu ani immobilaisera
200sx 90r 1,8
200sx 90r 1,8
-
Jackpot
Nie nie pomyliłemKarrlos pisze:Chyba pomyliłeś AC z OC.
chodzi o ubezpieczenie auto casco czyli ubezp. własne oc jest obowiazkowe tak wiec to mam już z głwy szukam teraz AC zawsze się przyda
-
differ
A gdzie jest za 1400zł AC - jaka firma, a i za ile jest u nich OC - te które masz albo te którego szukasz.
-
Jackpot
Załatwia to za mnie agentka ubezpieczeniowa oc wyliczyła mi w samopomocy a AC jeszcze nawet nie wiem ale mówiła abym przygotował się na 1400 zł w dwóch ratach jest jeszcze szansa z tego zjechać ale to wymaga jakiś tam opcji dodatkowychdiffer pisze:A gdzie jest za 1400zł AC - jaka firma, a i za ile jest u nich OC - te które masz albo te którego szukasz.
AC za 1400 to chyba jakaś bajka.
Albo masz minimum 50% odpowiedzialności
Są już na rynku takie ubezpieczenia OC. Płacisz mało, ale jak ciś się stanie to pokrywasz 50% z własnej kiesy więc może to coś podobnego.
Jak ja się dowiadywałem 2 lata temu to na auta powyżej 10 lat nikt nie chciał AC dawać.
Dowiedz się co i jak ( jak firma) i wrzuć na forum bo to jak za darmo jest.
Są już na rynku takie ubezpieczenia OC. Płacisz mało, ale jak ciś się stanie to pokrywasz 50% z własnej kiesy więc może to coś podobnego.
Jak ja się dowiadywałem 2 lata temu to na auta powyżej 10 lat nikt nie chciał AC dawać.
EMWU is dead
-
Jackpot
Naprawde nie wiem jak to jest wyliczane babka zapewniała mnie że AC pokrywa wszystkie szkody pow 500 zł uszkodzenia auto jest rocznikiem 90 i jako wartość określiłem 10500 zł można oczywiście więcej. Zapewniała mnie o jakiś swoich zniżkach agencyjnych czy cuś takiego. W tym tygodniu jadę spisać polisę jak już będę ją miał wrzuce kopie + adres agentki na forum. aha marudziła coś o tym że to dot aut które kupione były najdalej 30 dni temu ale to raczej był chwyt abym się szybciej zdecydował dla tego właśnie pytam czy da się taniejKarrlos pisze:AC za 1400 to chyba jakaś bajka.
-
Jackpot
Jak wspomniałem, nie mam pojęcia dajcie mi czas do końca tygodnia jak spiszę polisę (mam nadzieję) wrzucę ją na forum z adresem kobitki. To jest multiagentka i ma tych firm ok 30 róznych dla tego szuka tych najtańszychzydo pisze:Jackpot a jaka to firma??
....raczej tych co ma z nich największy %. Jezeli to prawda co piszesz to powiedz jej ze dla Ciebie za duzo i wyjdz , napewno za Tobą wybiegnie i znajdzie taniejJackpot pisze:To jest multiagentka i ma tych firm ok 30 róznych dla tego szuka tych najtańszych
Przerabiałem to juz szukając OC i po takim "zabiegu" z 1350 zrobiło sie 850
-
Jackpot
...raczej tych co ma z nich największy %. Jezeli to prawda co piszesz to powiedz jej ze dla Ciebie za duzo i wyjdz , napewno za Tobą wybiegnie i znajdzie taniej 
... ciekawa uwaga, zobaczę co się da z nią zrobić - wspominała mi że to jest wstępne wyliczenie i jeszcze można coś z tym zrobić...
... ciekawa uwaga, zobaczę co się da z nią zrobić - wspominała mi że to jest wstępne wyliczenie i jeszcze można coś z tym zrobić...
-
Jackpot
rozłożyła na 4 raty po 360 zł w piątek jestem z nią ustawiony do tej pory jeżdżę bezpiecznie 
< mod >
< mod >
-
MaLaRz151
jak tam dalej z tym ubezpieczeniem bo dla mnie to nigdzie nie chca ubezpieczyc bo za stare auto...