Wałkarzy u nas było co nie miara, także jeśli ktoś wyskoczył jeszcze z wałem z cudzą tożsamością to wcale bym się temu nie dziwił. To po pierwsze.
Po drugie jeśli właściciel jest na forum to co to za problem wejść i powiedzieć, że ten reportaż to ściema a filmy były dla efektu i dostał za nie kasę? A jeśli nie dostał to zawsze może pogonić reportera o bezprawne wykorzystanie materiałów w celach osiągnięcia korzyści majątkowej (bo za emisję chłop dostał kasę). Wtedy ten temat też ma rację bytu chociażby po to, żeby właściciel auta dowiedział się o wykorzystaniu jego nagrań. Na dzień dzisiejszy takiego stwierdzenia nie zauważyłem
Możecie wierzyć lub nie w ten cały dokument - ja ze swojej strony na pewno z kimś takim (obojętnie czy jeździ 13'tką czy Calibrą) nie chciałbym mieć do czynienia. A jeśli niektórzy uważają, że S13-tkami jeżdżą sami przykładni i uczciwi ludzie to popatrzcie sobie chociażby na listę podejrzanych sprzedawców

Zamiast twierdzić, że cała sytuacja to wina policji, bo go nie sprawdzili, albo dociekiwać czy to na pewno chodzi o nissana - na podstawie tego co pokazali wolałbym potwierdzić lub zdementować informację czy jest u nas na forum - tyle
Jak by nie było jest to też informacja dla wszystkich co można zrobić z waszymi danymi jeśli je podacie nie tej osobie co trzeba.