Przekładka kierownicy

Moderator: Moderator

Ramzes

Cześć.
Czy ktoś zna firme w Polsce która profesjonalnie zrobi przekładke kierownicy z prawej na lewą (normalną) strone. Nie chodzi tu o rodzynki jak Skyline tylko normalne popularne auta. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek info.
Pozdrawiam i niech moc bedzie z wami.
R!
sajgon

No w gdansku to swojego czasu zajmowala sie tym Toyota (dokladna nazwa bodajze Toyota Carter albo Carter Toyota) na grunwaldzkiej. Jak cos wiecej sie dowiem dam znac...
Guta
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ramzes pisze:Cześć.
Czy ktoś zna firme w Polsce która profesjonalnie zrobi przekładke kierownicy z prawej na lewą (normalną) strone. Nie chodzi tu o rodzynki jak Skyline tylko normalne popularne auta. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek info.
Pozdrawiam i niech moc bedzie z wami.
R!
Auta w stylu renault laguna(w których ściana grodziowa jest przykręcana) przełoży każdy kto umie trzymać śrubokręt,a inne (te w których grodż nie jest odkręcana) ci co umieją ciąć i spawać :mrgreen:
Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

:D Firma jest z Władysławowa i już coś takiego robiła. Nie jest to wielki zakład, ale jak coś to dzwoń do najszybszego S13 w Polsce on coś słyszał o tym.
EMWU is dead
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Chetnie sie tego podejme.
Zrobiłem juz takie małe co nieco.
O swoich panach nie bede pisał bo nie chce zeby nie wypaliły ale moje następne autio napewno bedzie miało przeróbke R.H.D -> L.H.D
I to nie bedzie z czego tego wkładać...
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Anonymous

POTZEBUJE POMOCY KTO MOZE TAKIE PRZEKLADKI ROBIC W AUTACJH TYPU AUDI A6 VOLKSWAGEN PASSAT GOLF, MERCEDES VOLVO S60 czy jest ktos kto to robi i mniej wiecje ile to moze kosztowac, oraz jakie czesci trzeba przy takiej operacji brac pod uwage do wymiant
POZDRAWIAM
sajgon

no wiec jesli chodzi o Toyota Carter na grunwaldzkiej to robili ziomkowi w VOLVO (modelu niestety nie znam) i w GOLFIE bodajze 4
przydaloby sie tylko zadzwonic do nich i dopytac czy nadal sie tym zajmuja ale mysle ze jeszcze tak...
Guta
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

jarkowy pisze:Chetnie sie tego podejme.
Zrobiłem juz takie małe co nieco.
O swoich panach nie bede pisał bo nie chce zeby nie wypaliły ale moje następne autio napewno bedzie miało przeróbke R.H.D -> L.H.D
I to nie bedzie z czego tego wkładać...
and sky is the limit :wink:
A tyle się zastanawiałem nad tym podpisem,mogę zaoferować pomoc/współpracę jako miejscowy za kilka dni.:mrgreen:

peace
Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......
Awatar użytkownika
YOSHI
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

a jak wyglada sprawa sciany grodziowej w s14 , jest uniwersalna czy nie . z tego co patrzyłem pod dechą to na belce pod deską jest mocowanie kolumny kierowniczej z lewej strony :? sciany nie widzac bo są wyciszenia a ja nie chce targac wnętrza ...na razie :|
Awatar użytkownika
Booster
Coś już wiem
Coś już wiem

YOSHI pisze:a jak wyglada sprawa sciany grodziowej w s14 , jest uniwersalna czy nie . z tego co patrzyłem pod dechą to na belce pod deską jest mocowanie kolumny kierowniczej z lewej strony :? sciany nie widzac bo są wyciszenia a ja nie chce targac wnętrza ...na razie :|
trzeba wycinac
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”