Cześć.
Czy ktoś zna firme w Polsce która profesjonalnie zrobi przekładke kierownicy z prawej na lewą (normalną) strone. Nie chodzi tu o rodzynki jak Skyline tylko normalne popularne auta. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek info.
Pozdrawiam i niech moc bedzie z wami.
R!
Przekładka kierownicy
Moderator: Moderator
-
sajgon
No w gdansku to swojego czasu zajmowala sie tym Toyota (dokladna nazwa bodajze Toyota Carter albo Carter Toyota) na grunwaldzkiej. Jak cos wiecej sie dowiem dam znac...
Auta w stylu renault laguna(w których ściana grodziowa jest przykręcana) przełoży każdy kto umie trzymać śrubokręt,a inne (te w których grodż nie jest odkręcana) ci co umieją ciąć i spawaćRamzes pisze:Cześć.
Czy ktoś zna firme w Polsce która profesjonalnie zrobi przekładke kierownicy z prawej na lewą (normalną) strone. Nie chodzi tu o rodzynki jak Skyline tylko normalne popularne auta. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek info.
Pozdrawiam i niech moc bedzie z wami.
R!
Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
Chetnie sie tego podejme.
Zrobiłem juz takie małe co nieco.
O swoich panach nie bede pisał bo nie chce zeby nie wypaliły ale moje następne autio napewno bedzie miało przeróbke R.H.D
L.H.D
I to nie bedzie z czego tego wkładać...
O swoich panach nie bede pisał bo nie chce zeby nie wypaliły ale moje następne autio napewno bedzie miało przeróbke R.H.D
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
Anonymous
POTZEBUJE POMOCY KTO MOZE TAKIE PRZEKLADKI ROBIC W AUTACJH TYPU AUDI A6 VOLKSWAGEN PASSAT GOLF, MERCEDES VOLVO S60 czy jest ktos kto to robi i mniej wiecje ile to moze kosztowac, oraz jakie czesci trzeba przy takiej operacji brac pod uwage do wymiant
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
-
sajgon
no wiec jesli chodzi o Toyota Carter na grunwaldzkiej to robili ziomkowi w VOLVO (modelu niestety nie znam) i w GOLFIE bodajze 4
przydaloby sie tylko zadzwonic do nich i dopytac czy nadal sie tym zajmuja ale mysle ze jeszcze tak...
przydaloby sie tylko zadzwonic do nich i dopytac czy nadal sie tym zajmuja ale mysle ze jeszcze tak...
and sky is the limitjarkowy pisze:Chetnie sie tego podejme.
O swoich panach nie bede pisał bo nie chce zeby nie wypaliły ale moje następne autio napewno bedzie miało przeróbke R.H.DL.H.D
A tyle się zastanawiałem nad tym podpisem,mogę zaoferować pomoc/współpracę jako miejscowy za kilka dni.
peace
Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
- YOSHI
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
a jak wyglada sprawa sciany grodziowej w s14 , jest uniwersalna czy nie . z tego co patrzyłem pod dechą to na belce pod deską jest mocowanie kolumny kierowniczej z lewej strony
sciany nie widzac bo są wyciszenia a ja nie chce targac wnętrza ...na razie 
trzeba wycinacYOSHI pisze:a jak wyglada sprawa sciany grodziowej w s14 , jest uniwersalna czy nie . z tego co patrzyłem pod dechą to na belce pod deską jest mocowanie kolumny kierowniczej z lewej stronysciany nie widzac bo są wyciszenia a ja nie chce targac wnętrza ...na razie