Porządna blacharka

Moderator: Moderator

wisniowyyy

Witam wszystkich. Mam takie małe pytanie ile może kosztować porządne przygotowanie blacharki, pisząc porządne mam na myśli rozebranie samochodu do "gołej" blachy usunięcie rdzy i dobre malowanie. Oczywiście liczę na cenę przybliżoną bo wiem że to wszystko zależy od ilości rdzy ceny farby i od zakładu w którym wykonana była praca.
Przy okazji może ktoś zna dobrych lakierników w południowo- wschodniej Polsce.
Z góry dziękuje i pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
m0rr1s
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

w północno-wschodniej to bym Ci kogoś polecił...

no, ale malowanie auta to chyba najdroższa sprawa ze wszystkich... u mnie liczą sobie około 300-350zł od elementu, gadałem raz z jednym gościem przez telefon dot. malowania całego samochodu i mówił, że musi go zobaczyć pierw, ale jeśli jest podobny do probe to bedzie to koło 2000zł i raczej w górę niż w dół.

co do blacharki... znajomy właśnie robi TOTALNIE zgnitą E30 i umówił się z kolesiem na 1500zł, ale mówi, że troche sie "wje..ł" i bedzie chciał 2 tys...
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.
Obrazek
wisniowyyy

dzięki za odpowiedź , skąd jesteś
Awatar użytkownika
Binio_
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy
Kontakt:

"Skąd: od o. Rydzyka"

Toruń
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

zdjęcie calej farby i kompletna restauracja auta- w firmach zajmujących się oldtimerami- koszt 50 000 zł +
w tej cenie malowanie, wnętrze płatne ekstra
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
wisniowyyy

aż takie radykalne malowanie to trochę dal mnie za dużo. Ale niektórych na to stać. :)
laser
Stały gość
Stały gość

Po zakupie mojej 240-tki chcialem wzmocnic progi. Kolega polecil mi mechanika-blacharza-lakiernika w takiej malej miejscowosci Stawce, tuz obok Batorza - tej slynnej (na lubelszczyznie) stacji narciarskiej :-). Progow nie wymienial, bo nie znalazl wiec sam dorobil :-). Efekt - do tej pory same pozytywy: co trzeba - zrobione i od razu pomalowane. 3 miesiace jezdze jest ok, jak bedzie w przyszlosci i czy/kiedy sie posypie - nie wiem. Co do kasy, to ciekawostka: na poczatku robi, a potem mowi ile, ale bez obaw: kolega mnie urpzedzal, ze bedzie taniej niz gdzie indziej i tak bylo.

Kontakt - piszcie na priw.

Pozdrawiam,
Marcin
240sx s13
Awatar użytkownika
vibe
Coś już wiem
Coś już wiem

Najlepiej samemu rozebrać do ostatniej śrubki i na lawecie bude zawieść do roboty, tym sposobem zaoszczędzisz dużo kasy :wink:
kto rano wstaje, temu browar wieczorem się przydaje ;)
Awatar użytkownika
thoreg
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

A zna ktoś dobrego blacharza z okolic Warszawy?
Awatar użytkownika
przepson
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ja znam bardzo dobrego ale chwilowo jeszcze przez jakis czas zajety :D:D i od wawy daleko niejest:)
graciochy piekniochy od przepsona:)
gg:9503999
tel.509547567
wisniowyyy

Właśnie z pracami lakierniczymi jest największe ryzyko bo "pryszcze" z powodu złego przygotowania samochodu wyjdą po pewnym czasie dopiero.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”