np.s13,200sx,180sx,s14,nismo....itd

mozna by jakis zakup grupowy zrobic?
Moderator: Moderator

no wlasnie szukalem na ebay.com i nieznalazlem takich na zamowienie tylko numeryczneTiGRA pisze:Mam projekty w CDR. Problem jest taki, że wykonanie matrycy i patrycy do tłoczenia takich tablic ze zmienianym tekstem głównym to około 14000 PLN. Prościej i taniej będzie zorganizowanie zakupu grupowego z e-bay'a...
[/center]

ja nigdzie nienapisalem ze chce jezdzic z tym mialem na mysli zloty zdiecia itpbielakxxx pisze:Aha to wy chcecie na tym jezdzic ,caly czs bylem przekonany ze tylko dla ozdoby.
[/center]
Bobekk mi namieszalBobekk pisze:W ciągu maks. 3 miesięcy zatrzyma cię policja i zabierze ci dowód rejestracyjny. Interesuję się polskimi tablicami od dawien dawna udzielając się na wortalu Polskie Tablice Rejestracyjne więc znam ten temat dosyć dobrze. Policja przymyka oko (też nie zawsze) tylko na "samoróbki" w amerykańskich autach gdzie z tyłu nie pasują polskie blaszki. Wg prawa polskiego nawet umieszczanie polskiej tablicy dwurzędowej (potocznie zwanej kwadratową) z przodu jest niedozwolone.
Polecam zbiór tzw. "samoróbek" na stronie mojego kolegi Kaczego pod adresem http://samorobki.blogspot.com/ Jest tam prawię 400 zdjęć przedstawiających twórczość polaków. Cały czas dorzucamy kolejne wypatrzone na ulicach blaszki.