Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
investor
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
witam
pozdro dla Skunia i Gruchy
pozdro dla Skunia i Gruchy
www.ridaz-unit.pl vel. Beton
Witam wszystkich
jakiś czas temu sprzedałem camaro i postanowiłem przesiąść się na coś innego.... i tak oto stałem się właścicielem Nissana 240sx 89'. Auto w 100% oryginalne, nic nie grzebane, całkiem dobrze utrzymane ale i tak jest kilka rzeczy do zrobienia. Pozdrawiam
-
Pawel_PTFB
- Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich serdecznie!
Po dłuższym użytkowaniu wzmacnianych Leonów przesiadam się od tego tygodnia na S13 po lekkim dłubaniu
Więc mam nadzieję że wśród użytkowników tego auta znajdę jakąś pomoc czy wsparcie w trudnych dla auta chwilach 
Po dłuższym użytkowaniu wzmacnianych Leonów przesiadam się od tego tygodnia na S13 po lekkim dłubaniu
-
egon
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystki forumowiczow . Ostatnio zarazilem sie driftingiem i nissanem , aktualnie jezdze honda civic ale teraz szukam juz odpowiedniego autka do zakupu ze stajni nissana:)
Polecialy dwa bociany jedn bialy drugi szybciej:)
-
andy_czarny
- Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich i na wstepie powiem ze przegladam forum juz od jakiegos czasu ale nie wiem czemu nie moglem sie zalogowac teraz sie zalogowalem wiec jest oki...
Narazie jezdze almera ale mysle ze na wiosne przyjdzie czas na zmiane i mysle o s13(mam juz swoja wizje na to auto alr to juz w innym temacie)
pozdrawiam i szerokosci
Narazie jezdze almera ale mysle ze na wiosne przyjdzie czas na zmiane i mysle o s13(mam juz swoja wizje na to auto alr to juz w innym temacie)
pozdrawiam i szerokosci
- gunio83
- Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich. Jestem nowym fanem nissana. Planuje kupić s14 ale ciężka piłka jak narazie. Mam nadzieję że wkrótce to nastąpi.
Poprzednio się "toczyłem" tym zapierdzielaczem:
http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... 13&start=0
Poprzednio się "toczyłem" tym zapierdzielaczem:
http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... 13&start=0
S14 - 325KM
-
Norb
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystkich- jol,siema,elo,ave,peace,harry kryszna itp...
Jak 1/3 naszego narodu mieszkam za granicą, dokładnie w Luton 20 mil od Londynu...
Po moich wojażach VW Scirocco i męczarni z prawostronnym oplem astrą 1.6 (
) Postanowiłem wreszcie kupić auto o jakim zawsze marzyłem- S13 (tadaaaam)
Mam nadzieję, że nie obrazicie się jeśli trochę zaśmiecę Wam forum nooberskimi postami?
Jak 1/3 naszego narodu mieszkam za granicą, dokładnie w Luton 20 mil od Londynu...
Po moich wojażach VW Scirocco i męczarni z prawostronnym oplem astrą 1.6 (
Mam nadzieję, że nie obrazicie się jeśli trochę zaśmiecę Wam forum nooberskimi postami?
- KALII
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam.Po kilku latach zabawy w modyfikacje silników mazdy w opakowaniu Forda Probe przyszła pora na tylnionapędówki .Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem S14a .Autko sprowadziłem z UK więc narazie męcze się z kierką po prawej ale nie jest tak źle można się przyzwyczaić.
Pozdrawiam wszystkich.!
Pozdrawiam wszystkich.!
Wszyscy tu wymyślają a ja poprostu, po ludzku ! Siema ! 
- Biedrona
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Czesc. Witam wszystkich TURBOKILLERMANIAKOW. Mam na imie Krzysiek mam 23lata jestem z Białegostoku i posiadam czarnego 200sx s13 turbo. mam nadzieje ze wspólnie poradzimy sobie z tymi autami. Pozdrawiam.