Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
BanditoDrift
Witam serdecznie wszystkich na forum z pewnościa kiedyś napisze tu coś mniej lub bardziej ciekawego.
Pozdro.
Pozdro.
-
DARNOK
Cześć. Szukam 200sx s14 dla siebie... mam nadzieje że dowiem się od was wielu ciekawych żeczy o 200sx. Interesują mnie wyścigi na 1/4 strretówki. Pozdro
- drummslayer
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam i pozdrawiam wszystkich
Cześć. Na forum postawałem czasem parę lat temu kiedy kupiłem pierwszego SX-a. Potem przestałem, zapomniałem login i hasło. Zarejestrowałem sie znowu. Teraz kupiłem drugą nyskę i chyba będę się często udzielał (raczej pytał) bo autko będzie przechodzić zmiany optyczne i mechaniczne.
- kruger
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystkich klubowiczów i użytkowników forum.
Od długiego już czasu zaglądam na to forum, na razie jeszcze się nie udzielałem, jedynie czytałem tylko informacyjnie wszystkie wątki które mnie interesowały.
Zamierzam zakupić w niedługim czasie, jeżeli znajdę odpowiedniego SX'a i także chciałem się przywitać na początek.
Od długiego już czasu zaglądam na to forum, na razie jeszcze się nie udzielałem, jedynie czytałem tylko informacyjnie wszystkie wątki które mnie interesowały.
Zamierzam zakupić w niedługim czasie, jeżeli znajdę odpowiedniego SX'a i także chciałem się przywitać na początek.
witam wszystkich nowych i mam nadzieje ze zasoby tego forum odpowiedza na wasze pytania i dadza wam natchnienie do nowych modyfikacji waszych aut 
tymczasowo brak podpisu
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Witam Wszystkich!!!
Już za parę dni stanę sie wlaścicielem sx200
Kiedyś często bywalem na forum MazdaSpeed z racji posiadania mazdy, ale teraz trzeba sie przesiąść >> zasady ewolucji
Mam nadzieje ze będzie wypaśnie jak na innych forach
Pozdro
Już za parę dni stanę sie wlaścicielem sx200
Kiedyś często bywalem na forum MazdaSpeed z racji posiadania mazdy, ale teraz trzeba sie przesiąść >> zasady ewolucji
Mam nadzieje ze będzie wypaśnie jak na innych forach
Pozdro
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
Kabaczek
Witam! Od dłuższego czasu przeglądam te forum i od zawsze chciałem 200 sx'a. Z początku celowałem w s13, ale teraz planuje zakup s14.