Jeśli chcesz się przywitać....

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
pioorek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Witam wszystich :D Szczęsliwy posiadacz s13 :mrgreen:
Radosław

Witam wszystkich maniakow i pasjonatow 200sx!!![shadow=red][/shadow][shadow=white][/shadow]
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

Witamy witamy i zobaczymy jak dlugo :wink:
Lacky

Witam wszystkich miłośników nissanów 200sx
kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

witam wszystkich.jestem tu nowy-nie bijcie od razu. :mrgreen: a tak na poważnie to mam nadzieje że będę mógł pomóc w sprawach tuningu i mechaniki i uzyskam też troche pomocy
Załączniki
nissan.jpg
nissan.jpg (2.6 KiB) Przejrzano 5173 razy
kurczak.drift !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
kamillo
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

witam wszystkich turbomaniaków :) jestem szczęśliwym posiadaczem s13 :mrgreen:
paz

Witam wszystkich userow forum i posiadaszy sylwuszek :D
monia

ahoj, dziędobry, bondziorno, witojcie turbo brać....mam na imię Monia, po sąsiedzku jestem klubowiczką w NKP, udało misie w końcu zalogować do TK, jeżdżę upragnionym s14a, a marzę o R34 ;-)

pozdrawiam wszystkich turbokillersów, pomału będę się wdrażać i szukać interesujących mnie tematów, do poturbienia gdzieś na drodze...baaaj
Błażej Gruszka

Cześć forumowicze. W końcu po trzech latach nieprzespanych nocy i wypłakanych dni stałem sie posiadaczem s13 którą wyrwałem złemu komisowi :lol: oddalonemu o 750 km od mojego domku. Na osiedlu mamy dwa 200sx bo mieszkam z Turbomaniaciem w bloku.
Jak na razie auto więcej stoi niż jeździ bo musze jeszcze na niego zapracowac ale coś tam sobie grzebie. (tekst dyktowała żona :D )

[ Dodano: Sob Mar 24, 07 22:07 ]
AAAA i jeszcze jedno wszyscy mówią mi Grucha albo Owoc ze względu na nazwisko więc tak będzie chyba najprościej
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

Błażej Gruszka pisze:Cześć forumowicze. W końcu po trzech latach nieprzespanych nocy i wypłakanych dni stałem sie posiadaczem s13 którą wyrwałem złemu komisowi :lol: oddalonemu o 750 km od mojego domku. Na osiedlu mamy dwa 200sx bo mieszkam z Turbomaniaciem w bloku.
Jak na razie auto więcej stoi niż jeździ bo musze jeszcze na niego zapracowac ale coś tam sobie grzebie. (tekst dyktowała żona :D )

[ Dodano: Sob Mar 24, 07 22:07 ]
AAAA i jeszcze jedno wszyscy mówią mi Grucha albo Owoc ze względu na nazwisko więc tak będzie chyba najprościej
Jak jeszcze powiesz ze chodzisz na marme rzeszow na speedway to wielki Szacun dla Twojej osoby
Grzesiek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam Wszystkich serdecznie Nazywam sie Grzesiek i jestem z Rzeszowa. Forum to przegladam od jakiegos czasu ale dopiero teraz postanowilem sie zarejerstrowac u mnie w miescie 200sx to raczej zadki widok niemniej bardzo podoba mi sie auto forumowicza"TurboManiac" ktore mam przyjemnosc ogladac prawie codziennie :-)

cos czuje ze niedlugo tez dolacze do grona jezdzacych 200sx do tej pory poruszalem sie i poruszam nadal BMW e30 325i ( niestety koles we mnie wjechal i samochod poszedl na czesci ) oraz BMW e36 318i ( taki malo ekonomiczny wozik na miasto ;-) )

Pozdrawiam wszystkich
harder, better, faster, stronger ... never over

Pozdrawiam
Grzesiek
Marcin_TDI

Witam wszystkich Nissan maniaków. pozdrawiam z LeonClub :D :D
Awatar użytkownika
cinx
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich turbokillerskich Forumowiczów! Czytuję Was od dość dawna, ale teraz, gdy po dłuuugich poszukiwaniach kupiłem(wczoraj) S13, postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich, Marcin :airborne:
Awatar użytkownika
EDDY
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam od wczoraj jestem posiadaczem bordowego s13 :D :D :D pozdro dla wszystkich
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”