Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
Witam wszystich
Szczęsliwy posiadacz s13 
-
Radosław
Witam wszystkich maniakow i pasjonatow 200sx!!![shadow=red][/shadow][shadow=white][/shadow]
-
kurczak
- Proszę nie bić nowego

witam wszystkich.jestem tu nowy-nie bijcie od razu.
a tak na poważnie to mam nadzieje że będę mógł pomóc w sprawach tuningu i mechaniki i uzyskam też troche pomocy
- Załączniki
-
- nissan.jpg (2.6 KiB) Przejrzano 5173 razy
kurczak.drift !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
monia
ahoj, dziędobry, bondziorno, witojcie turbo brać....mam na imię Monia, po sąsiedzku jestem klubowiczką w NKP, udało misie w końcu zalogować do TK, jeżdżę upragnionym s14a, a marzę o R34
pozdrawiam wszystkich turbokillersów, pomału będę się wdrażać i szukać interesujących mnie tematów, do poturbienia gdzieś na drodze...baaaj
pozdrawiam wszystkich turbokillersów, pomału będę się wdrażać i szukać interesujących mnie tematów, do poturbienia gdzieś na drodze...baaaj
-
Błażej Gruszka
Cześć forumowicze. W końcu po trzech latach nieprzespanych nocy i wypłakanych dni stałem sie posiadaczem s13 którą wyrwałem złemu komisowi
oddalonemu o 750 km od mojego domku. Na osiedlu mamy dwa 200sx bo mieszkam z Turbomaniaciem w bloku.
Jak na razie auto więcej stoi niż jeździ bo musze jeszcze na niego zapracowac ale coś tam sobie grzebie. (tekst dyktowała żona
)
[ Dodano: Sob Mar 24, 07 22:07 ]
AAAA i jeszcze jedno wszyscy mówią mi Grucha albo Owoc ze względu na nazwisko więc tak będzie chyba najprościej
Jak na razie auto więcej stoi niż jeździ bo musze jeszcze na niego zapracowac ale coś tam sobie grzebie. (tekst dyktowała żona
AAAA i jeszcze jedno wszyscy mówią mi Grucha albo Owoc ze względu na nazwisko więc tak będzie chyba najprościej
Jak jeszcze powiesz ze chodzisz na marme rzeszow na speedway to wielki Szacun dla Twojej osobyBłażej Gruszka pisze:Cześć forumowicze. W końcu po trzech latach nieprzespanych nocy i wypłakanych dni stałem sie posiadaczem s13 którą wyrwałem złemu komisowioddalonemu o 750 km od mojego domku. Na osiedlu mamy dwa 200sx bo mieszkam z Turbomaniaciem w bloku.
Jak na razie auto więcej stoi niż jeździ bo musze jeszcze na niego zapracowac ale coś tam sobie grzebie. (tekst dyktowała żona)
-
Grzesiek
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam Wszystkich serdecznie Nazywam sie Grzesiek i jestem z Rzeszowa. Forum to przegladam od jakiegos czasu ale dopiero teraz postanowilem sie zarejerstrowac u mnie w miescie 200sx to raczej zadki widok niemniej bardzo podoba mi sie auto forumowicza"TurboManiac" ktore mam przyjemnosc ogladac prawie codziennie 
cos czuje ze niedlugo tez dolacze do grona jezdzacych 200sx do tej pory poruszalem sie i poruszam nadal BMW e30 325i ( niestety koles we mnie wjechal i samochod poszedl na czesci ) oraz BMW e36 318i ( taki malo ekonomiczny wozik na miasto
)
Pozdrawiam wszystkich
cos czuje ze niedlugo tez dolacze do grona jezdzacych 200sx do tej pory poruszalem sie i poruszam nadal BMW e30 325i ( niestety koles we mnie wjechal i samochod poszedl na czesci ) oraz BMW e36 318i ( taki malo ekonomiczny wozik na miasto
Pozdrawiam wszystkich
harder, better, faster, stronger ... never over
Pozdrawiam
Grzesiek
Pozdrawiam
Grzesiek
Witam wszystkich turbokillerskich Forumowiczów! Czytuję Was od dość dawna, ale teraz, gdy po dłuuugich poszukiwaniach kupiłem(wczoraj) S13, postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich, Marcin 
Witam od wczoraj jestem posiadaczem bordowego s13
pozdro dla wszystkich