Jeśli chcesz się przywitać....

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
kamil
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

:shock: kiedy się rejestrowałem byłem 4xx na liście a teraz :shock: ponad 1000 :shock:

Witam wszystkich i zachęcam do lektury już napisanych tematów i postów.

Pozdrawiam ekipę TK.
wojtus

wiekszosc to "wolni słuchacze" tak jak ja :D
Ale lepiej sie uczyc od lepszych niz głupoty pisac... 8)
gtadam

Siemka.Jestem nowym użytkownikiem,to mój pierwszy post.Dobrze jest wiedziec ze w polsce jest duzo takich ludzi jak wy,fanów sportowych NISSANÓW,ciesze sie że jest ta zajebista stronka i mozna pogadac o wielu sprawach związanych z tymi najlepszymi autami na swiecie :P
Mam osiemnastaka na karku,jestem ze Szczecina i kupilem sobie niedawno SILVIE 1.8 Turbo 88r ,to mój trzeci z kolei samochod.Jak dla mnie to jest to zajebiste autko,wszystko w elektryce,wspoma,szyber,alufele,tylko z czesciami nie jest za ciekawie bo niema tego duzo w polsce :cry:
Ma 130 kucy,mało ale bedzie wiecej,problemem jest forsa i to ze sie ucze,wiec o stalej pracy niemam co marzyc ale zawsze jakas forse wykombinuje i wszystko wkladam w autko,w sumie nieduzo tego jest ale zawsze cos :)
Planuje niedlugo kupic sx200,poniewaz ma wiekszy potencjał.
Macie tu naprawde duzo fajnych nissanow,widze tez duzo podpisow by jarkowy,to znaczy ze ten gość musi byc naprawde niezly w te klocki a poza tym zalożyl tą strone <RESPECT> :) zalaczam fotki swojego nissana.
Załączniki
Silvia.rar
moja bryka ;]
(411.49 KiB) Pobrany 280 razy
Żabcia

Witam wszystkich TK. Nazywam się Monika jestem z Wawki lubie 200sx i szybką jazde :D tak jak chyba wszyscy tutaj :D
Rengirellka

Witam :) Cieszę sie ze juz kolejna Pani tu zawitała. :D Czy Żabcia ma juz jakiś swój dobytek tzn autko:?:. Bo mi jak na razie pozostaje czytać , być "wolnym słuchaczem" i od czasu do czasu poszaleć s13 "męża" 8)
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Witamy, witamy.
A mężowie już są zalogowani na forum??
Jesli nie to wpłyńcie=zmuście ich do takiej decyzji :D

Pozdrawiam.

P.S. Ja Ewy nie mogę zmusić do prowadzenia auta (czasem się udaje) mimo ze jest współwłaścicielką i wielce mnie to denerwuje.
Ale bączki w zimie już kręciła :D
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Lukasz
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

:angered: Posty nie na temat w koszu. Do pogaduszek zapraszm tutaj Off-Top
Awatar użytkownika
sgt_raffie
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

To ja tez sie przywitam.
Wlasnie przymierzam sie do kupna 200SX-a. Prawdopodobnie bedzie to s13 ale jak sie trafi dobra 14 to tez sie zastanowie...na codzien mieszkam sobie w UK, przy granicy szkockiej...i...i co?? I pare fajnych Sky-ow to jezdzi. Syn mojego szefa ma jednego...GTR, zrobiony na ok 800 kucy (ogladalem wykres :)...wszysko mi sie trzesie w biurze jak przyjezdza.
Poza tym jesli ktos z forumowiczow cos potrzebuje z angielskigo e-bay - a to sluze pomoca...
Mam nadzieje ze za niedlugo bede mogl wstawic zdjecia mojego Nismo...a na razie warac do sprzedawania czesci z lekko pokiereszowanego g-60 na e-bay-u, zeby miec na nyske :)
pozdrawiam wszystkich
Raffie
Jackpot

Peter pisze:To do tego służy ten temat :wink:
Witam wszystkich. Właśnie nabyłem pięknego kociaka 90r 200SX 1,8 z turbinką . Jak dla mnie jest to nietypowy zakup gdyż do tej pory luboiwałem się w golfach. Nieco sę obawiam czy poradzę sobie z nim ale autko jest boskie. Nie jestem specem od mechaniki, zatem z pewnością będę się udzielać w miarę potrzeb. Tym czasem pozdrawiam wszystkich użytkowników.

Jackpot
Awatar użytkownika
Twister
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam
Mam na imię Tomek i mieszkam w Choszcznie (takie małe miasteczko 70 km od Szczecina). Przeglądałem to forum juz od kilku miesiecy na bierząco bo zafascynował mnie nissan 200sx s13, właśnie tutaj dowiedziałem sie najwazniejszych rzeczy o tym samochodzie i wreszcie trafilem na odpowiedni model i go kupilem :D Wraz z kupnem oficjalnie zarejestrowalem sie na forum :) Moim nissankiem jeszcze jeździć nie mogę, bo na razie ma niemieckie blachy, ale jeszcze kilka dni i zasiądę za jego sterami, a wtedy nikt w mojej mieścinie nie bedzie miał najmniejszych szans :D hehe

Pozdrawiam
Twister
Awatar użytkownika
ficek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

to ja tez sie przywitam
witam wszystkich.wlasnie przymierzam sie do kupna s 13 jako drugie auto.
pozdro dla drv
Awatar użytkownika
drv
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ficek pisze:to ja tez sie przywitam
witam wszystkich.wlasnie przymierzam sie do kupna s 13 jako drugie auto.
pozdro dla drv
Wtam fic więc jednak s13 :D
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
garfeelt
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

To ja dzień dobry mówię.

(polepszam statystyke s14a racing sceny warszawskiej)

miłej...cholera wie... wiosny...??? :)
upiorek

witam wszystkich właścicieli Nysek.
Mam na imię Piotrek i jestem z Warszawy.
Obecnie jeżdżę autem marki Suzuki Swift 1.6 16V ale w niedalekiej przyszłości zamierzam kupić 200SX'a. Będzie to na pewno S13 bo wydaje mi się żema więcej charakteru niż S14.
Czytając od kilku tygodni wasze ( nasze? ) :D forum wiem na pewno żebędzie to autko nie bite, za dużymi prędkościami się jeździ tymi samochodami by jeździć jakimś szrotem. Co do stanu technicznego to też bym wolał jakiegoś dobrze utrzymanego SX'a niż kupować złoma i doprowadzać go do stanu. Zresztą będę bacznie obserwował forum, bo nieraz klubowicze z różnych powodów pozbywają się naprawdę dobrze utrzymanych SX'ów.
Także jeszcze raz WITAM :D

Ps Dzięki naszemu forum naprawdę moja wiedza na wszystkie tematy dotyczące SX'ów zwiększyła się kilkukrotnie. Chylę czoła przed wami....

Aha,bym zapomniał, poniżej zdjęcie mojego groźnego suzuki
Załączniki
Moja Suzi 059.jpg
Moja Suzi 046.jpg
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”