Jeśli chcesz się przywitać....

Moderator: Moderator

wojtus

Witam wszystkich!!
nazywam sie Wojtek
mieszkam w jelenia górze.
do zeszłego tygodnia miałem nissana sunny ale musiałem sie go pozbyc bo juz był w agonii :(
pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
Rey
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Witka!

Na początek chciałem serdecznie pozdrowić wszystkich maniaków szybkich bryk - przeglądając forum mam wrażenie że jesteśmy po jednych pieniądzach :mrgreen: ...i dlatego mam nadzieję że nasza współpraca będzie bardzo owocna :D

Nie wiem co jeszce tu jest stosowne pisać.... więc opisze od początku, jak zaczeła się moja przygoda z 200sx...

Dokładnie trzy dni temu stojąc w empiku - mój wzrok przypadkiem przyciągnął znajdujący się na okładce srebrno - niebieski sx200 tego mistrza z chorwacji... zajrzałem, spodobał mi się cholernie, kupiłem gazete, po przeczytaniu działu o 200sx zacząłem ryć w necie, już zapalony na maksa, chłanąłem jak szalony i... wczoraj premyślając za i przeciw podjąłem decyzje o sprzedaży mojej Hondy CRX VTEC ...no więc właśnie... dość radykalne i drastyczne kroki... podjąłem tą decyzje i wszystko to stało się w dwa dni - totalny przewrót w moim życiu - zamieniam Vteca na silnik turbo :| Przemówiły do mnie w końcu wady CRki.... wnerwia mnie napęd na przód i to że na każdy kolejny koń powyżej granicy 170-180KM trzeba wydać fortunę!

Mam trochę siana, całość zamierzam wpakować w samochód - mój cel to przedewszystkim silnik - planuje moc rzędu 300-330KM i jakiś (dość spory) face lifting. Wkrótce biorę się do szukania odpowiedniego egzemplarza.

Jeszcze raz pozdro wszystkim wam :wink:
Awatar użytkownika
Camil
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jestes ambitny jak ja kiedys, ale skonczylo sie na marzeniach z powodu braku funduszy. Napierw kup sx-a.
Pozdrawiam.
PS. Oczywiscie witam wszystkich nowych forumowiczow.
Awatar użytkownika
Rey
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Camil pisze:Jestes ambitny jak ja kiedys, ale skonczylo sie na marzeniach z powodu braku funduszy. Napierw kup sx-a.
Pozdrawiam.
PS. Oczywiscie witam wszystkich nowych forumowiczow.

Oczywiście, ale to siano to akurat tutaj w moim przypadku mniejszy problem, na moc już sobie obliczyłem ile trzeba i na pewno tyle będzie, co innego jeżeli chodzi o wygląd... tutaj już może być krucho po zrobieniu silnika... no ale myśle że dobije swego :wink: Dobra, kończymy, bo jest już OT, a nie zamierzam zarobić na wstępie punktu karnego! hehehe :mrgreen:
express

No to witam !
Jestem tu nowy ale.....
Od wczoraj mam SX-a !!! :D
Z turbo oczywiście :wink:
Pozdrawiam
Express
Adolf

Witam wszystkich 8)

przymierzam się do kupna.. ale o tym w innym dziale :)
Mikan

Siema Turbokillerzy 8)

Własnego Nissanka jeszcze nie mam, ale od dłuższego czasu mam bzika na punkcie s13 :wink: Kilka dni temu znalazłem to forum i powoli powiększam swoją wiedze na temat Nysek - gratuluje stworzyliście prawdziwą kopalnie wiedzy!

Teraz pozostaje mi tylko czekać na prawko (narazie trenuje na rodzinnym Fordziku :mrgreen: )

Pozdrawiam, świeżo-upieczony Turbokiller! :P
patryk
Coś już wiem
Coś już wiem

Witam wszystkich, przeglądam forum od miesiąca i wreszcie udało się kupić wymarzony samochodzik. Dzisiaj przejechałem sie, zakochałem się i kupiłem :) Mój problem leży w tym ze nie bardzo poruszam sie po forum, ale i tak jestem dumnym posiadaczem s13. Nie wiem tylko czy ten samochód był już klubową furą?? Pozdrawiam

[ Dodano: Pią Lut 17, 06 22:46 ]
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C882698
Załączniki
C882698_4.jpg
express

No cześć a to moja miłosć (od 9 dni) - z moich informacji nie była w klubie.
Załączniki
00002.jpg
Awatar użytkownika
mammoth
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

witam wszystkich

jestem mamut z wroclawia (SRTW) interesuje sie kobietami, samochodami i wyscigami na ¼ mili oraz rekreacyjna jazda po miescie w nocy...
Gorzko

Witam wszystkich jestem z wawy i własnie szukam jakiegos 200sx s14 :) pozdro
michałdec

Pozdrawiam ciepło bo u mnie jest s-13 na minusie.mieszkam koło siedlec mam na imię Michał ogólnie jest ciekawie i mam sporo pytań tylko mószę sie oswoić co i gdzie.
SPARK

Witam

Na imię mam Mateusz i jestem z Pruszkowa :wink:

Na forum jestem od kilku miesięcy ale jako "przeglądacz" już od ponad 3 lat :) nyske kupiłem niedawno , więc wreszcie moge sie przywitać jako pełnoprawny członek klubu.

Niestety tydzień po kupnie furka sie na mnie obraziła i postanowiła się popsuć. Walcze z nią już jakiś czas i powoli zaczyna mi brakować pomysłów , ale nie odpuszcze.

Wszystkich klubowiczów którzy chcieli by wspomóc "młodego" dobrą radą zapraszam do mojego tematu w "technicznym"

A reszcie życzę gładkich dróg i benzynki po 1 zł/litr. :mrgreen:
fly4fun

Siema ludziska.

Mam na imię Sebastian i jestem z Wa-wki.

Na swojego SX-a zacząłem właśnie zbierać :roll: , ale wakacje w USA powinny przyspieszyć kupno autka :D . Mam nadzieję, że do końca roku będzie już stał w garażu, podkręcony na początek do 250- 270 KM :wink: .
Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na drodze. :twisted:
przemek

Siema jestem Przemek z Warszawy i od kilku miesiecy posiadam mojego ukochanego 200sx-a a na forum jestem od wczoraj. Kocham szybką jazde i nigdy mi się to nie znudzi!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”